Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 18:53)
Man tai ******, kurion lentynon mane kas grupuoja. Su mediniu, auksiniu ar alaviniu. Ko jūs čia tą lyginamąją analizę pradėjot, nesuprantu.

Kad jus ta organa turetumet da butu normalu, bet kai jo ner... Na neprilygstat jus tam Mediniui, nereikia taip sielotis. O kas uzdraus palyginti, jei jums dzin, tai kam taip arsiai kelti bangas... Akivaizdus priestaravimas sau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 17, 20:50)
Kodel save lygiavote i kazka?
Kam jums tas cinizmas?

Kur aš lygiavausi? Jei jūs mane su kažkuo maišot, tai tik jūsų reikalas. Man jūs į Serapiną Glustikienę panaši. Ir beveik prisilygiavot. Ar jūs su tuo susijusi? nemanau.

Niekam.
Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 04 17, 18:52)
juokiasi puodas, kad katilas juodas...

As jomis kartais piktnaudziauju, nes profesija ipareigoja. Tad manyciau, nesamoninga juoktis is to, kuo gyvenu. Jus nesupratot parasymo. Serksnas neisikerta i alegorija, ji ja erzina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 balandžio 2010 - 19:00
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 20:56)
Kad jus ta organa turetumet da butu normalu, bet kai jo ner...

Nėr tai nėr... Ką dabar? Po žodžiais krauju nepasirašysiu šįkart..

Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 19:53)
Ko jūs čia tą lyginamąją analizę pradėjot, nesuprantu.

Įdomus dalykas tas, kad lyginamoji analizė naudos teikia tik tada, kai tiriamosios imties plotis / dydis yra vienodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 20:57)
Kur aš lygiavausi? Jei jūs mane su kažkuo maišot, tai tik jūsų reikalas. Man jūs į Serapiną Glustikienę panaši. Ir beveik prisilygiavot. Ar jūs su tuo susijusi? nemanau.

Niekam.

Cituoju:"Matot, aš su savo 12 (dvylikos) klasių išprusimu, kurio net išsilavinimu nepavadinsi, negaliu gi lygintis su "Mediniu"".
Pati save lyginate, pati kitus kaltinate, zeidziates del nieku...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 17, 21:04)
Įdomus dalykas tas, kad lyginamoji analizė naudos teikia tik tada, kai tiriamosios imties plotis / dydis yra vienodi smile.gif

Kažin, nu kaip pavadinti tą geziuką, kuris niekad neįpirks net 2006 m. A8, o mąstosi koks variklis geresnis. Dyzelis 3,0 ar benzinas 4,2...
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 17, 21:04)

Moonte net neslepe, kad zavejosi Medinio ir Serksno diskusija... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 20:11)
Kažin, nu kaip pavadinti tą geziuką, kuris niekad neįpirks net 2006 m. A8, o mąstosi koks variklis geresnis. Dyzelis 3,0 ar benzinas 4,2...

Gal... Alvydu?? g.gif

QUOTE(alisia28 @ 2010 04 17, 20:11)
Moonte net neslepe, kad zavejosi Medinio ir Serksno diskusija... smile.gif

Ką Jūs turite minty? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 17, 21:08)
Cituoju:"Matot, aš su savo 12 (dvylikos) klasių išprusimu, kurio net išsilavinimu nepavadinsi, negaliu gi lygintis su "Mediniu"".
Pati save lyginate, pati kitus kaltinate, zeidziates del nieku...

O į kokį postą aš atsakiau? Aij, jei ne į Moontes, tai atsiprašau. Mes su moonte jokiom kalbom nesusišnekam. seniai tą pastebėjau...
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2010 04 17, 21:12)
Gal... Alvydu?? g.gif

Aš tai pažįstu Artūrą... Jo vardą žinau...
Atsakyti
Jus pakalbekite dabar toliau tarpusavyje, s.e. ir Serksnas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 20:16)
Aš tai pažįstu Artūrą... Jo vardą žinau...

Och doh.gif Jūs teisi - sumaišiau. Alvydas - tas, kuris parduoda, ne perka.

user posted image
Atsakyti