QUOTE(alisia28 @ 2010 04 17, 21:50)
Nieko gero , supuvai karta, niekam nebetinkama...vienisa...
Hmmm. Vargu. Jūs su batais vienais vieniteliais ir per kiemą, ir per trobą? Batus, juk paliekat priemenėj. Ar vieniša? Velnias, koks jausmas? Galite apibūdinti?
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 21:52)
O kokia tame prasme? Neisitenkat vienam vaidmenyje?
Kokie dar vaidmenys, ne tame esmė. Jei kas spaudžia širdį, klauskit per AŽ. Ir jums bus atsakyta.
QUOTE(dange29 @ 2010 04 17, 21:52)
pasisakysiu, galėsit mane skalpuot....
Mergiotės, sušikot, atsiprašant, visas beveik temas. Kur bepažiūri-kažkokie asmeniškumai, juokeliai, nebėr temų. Chaosas. Ego paroda. Spjaudymas. Turgus.
Ant manęs grūzo prašau nekraut. Aš per porą mėnesių, gal tik keturias žinutes parašiau.
Kad nėr kur, apie ką, ir su kuo rašytis. Viskas pasakyta. Tos, kurioms spaudė, kuriasi naujas problemas: tos kurios siūlė, patarinėjo- atsišipino dantis: tie, kurie rašė sau, suprato, ko norėjo, tie kurie atėjo su idėja, įrodyti, kad vis dėl to, idealas nugalės (su kažkuo ginčijantis meti kozirį: vat o aš sugebu... Bulves ankstyvasias kasti jau gegužį..Ir apskritai, taip gyventi... Ką, tu per menkas sliekeli, ne?) randa kur savo patirtim dalintis.
Tai tiek. Koks čia turgus... Niekas čia nesispjaudo. Būdavo vienas nikas, kuris sugebėdavo išdrįst spjaut į veidą. Nutilo kaip vandenin.
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 21:55)
Mane zavi tas moteriskas smalsumas,
Is dalies taip, bet, kad visos temos kaip dvynes
Mane žavi žmonių bukumas. Gal todėl, vis dar randu su kai kuriais bendrą kalbą.
Sukurkit temą. Bandėt?