Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(alisia28 @ 2010 04 17, 20:41)
Tik nesveikas zmogus gali istisai sedeti SM ir is visu saipytis. doh.gif

Tai taip taip... Daug čia tokių...
O kurį konkrečiai minty turėjote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 17, 21:41)
geriau didele krutine, nei manipuliacija nikais.

geriau manipuliacija nikais, nei mąstymas, kad žmogus tau gali būti iš(ne)tikimas...
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 21:45)
geriau manipuliacija nikais, nei mąstymas, kad žmogus tau gali būti iš(ne)tikimas...

Nieko gero , supuvai karta, niekam nebetinkama...vienisa...
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 19:45)

O kokia tame prasme? Neisitenkat vienam vaidmenyje?
Atsakyti
pasisakysiu, galėsit mane skalpuot....
Mergiotės, sušikot, atsiprašant, visas beveik temas. Kur bepažiūri-kažkokie asmeniškumai, juokeliai, nebėr temų. Chaosas. Ego paroda. Spjaudymas. Turgus.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 19:33)
Susirašinėju per AŽ. išgirdau kad Šerkšną mini. Atėjau.

Mane zavi tas moteriskas smalsumas, ypac, kai pries tai parasoma, kad man vienodai rodo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2010 04 17, 19:52)
Mergiotės,  sušikot, atsiprašant, visas beveik temas. Kur bepažiūri-kažkokie asmeniškumai, juokeliai, nebėr temų. Chaosas. Ego paroda. Spjaudymas. Turgus.

Is dalies taip, bet, kad visos temos kaip dvynes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 04 17, 21:52)
Mergiotės,  sušikot, atsiprašant, visas beveik temas. Kur bepažiūri-kažkokie asmeniškumai, juokeliai, nebėr temų. Chaosas. Ego paroda. Spjaudymas. Turgus.

Susiko...be ribu...
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 04 17, 20:52)

Ach!
Kur tas mano tomahaukas...
Atsakyti
Geriau surukykit taikos pypke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 17, 21:50)
Nieko gero , supuvai karta, niekam nebetinkama...vienisa...

Hmmm. Vargu. Jūs su batais vienais vieniteliais ir per kiemą, ir per trobą? Batus, juk paliekat priemenėj. Ar vieniša? Velnias, koks jausmas? Galite apibūdinti?

QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 21:52)
O kokia tame prasme? Neisitenkat vienam vaidmenyje?

Kokie dar vaidmenys, ne tame esmė. Jei kas spaudžia širdį, klauskit per AŽ. Ir jums bus atsakyta.

QUOTE(dange29 @ 2010 04 17, 21:52)

Ant manęs grūzo prašau nekraut. Aš per porą mėnesių, gal tik keturias žinutes parašiau.
Kad nėr kur, apie ką, ir su kuo rašytis. Viskas pasakyta. Tos, kurioms spaudė, kuriasi naujas problemas: tos kurios siūlė, patarinėjo- atsišipino dantis: tie, kurie rašė sau, suprato, ko norėjo, tie kurie atėjo su idėja, įrodyti, kad vis dėl to, idealas nugalės (su kažkuo ginčijantis meti kozirį: vat o aš sugebu... Bulves ankstyvasias kasti jau gegužį..Ir apskritai, taip gyventi... Ką, tu per menkas sliekeli, ne?) randa kur savo patirtim dalintis.

Tai tiek. Koks čia turgus... Niekas čia nesispjaudo. Būdavo vienas nikas, kuris sugebėdavo išdrįst spjaut į veidą. Nutilo kaip vandenin.

QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 21:55)
Mane zavi tas moteriskas smalsumas,

Is dalies taip, bet, kad visos temos kaip dvynes  ax.gif

Mane žavi žmonių bukumas. Gal todėl, vis dar randu su kai kuriais bendrą kalbą.

Sukurkit temą. Bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 04 17, 23:03)
Hmmm. Vargu. Jūs su batais vienais vieniteliais ir per kiemą, ir per trobą? Batus, juk paliekat priemenėj. Ar vieniša? Velnias, koks jausmas? Galite apibūdinti?
Kokie dar vaidmenys, ne tame esmė. Jei kas spaudžia širdį, klauskit per AŽ. Ir jums bus atsakyta.
Ant manęs grūzo prašau nekraut. Aš per porą mėnesių, gal tik keturias žinutes parašiau.
Kad nėr kur, apie ką, ir su kuo rašytis. Viskas pasakyta. Tos, kurioms spaudė, kuriasi naujas problemas: tos kurios siūlė, patarinėjo- atsišipino dantis: tie, kurie rašė sau, suprato, ko norėjo, tie kurie atėjo su idėja, įrodyti, kad vis dėl to, idealas nugalės (su kažkuo ginčijantis meti kozirį: vat o aš sugebu... Bulves ankstyvasias kasti jau gegužį..Ir apskritai, taip gyventi... Ką, tu per menkas sliekeli, ne?) randa kur savo patirtim dalintis.

Tai tiek. Koks čia turgus... Niekas čia nesispjaudo. Būdavo vienas nikas, kuris sugebėdavo išdrįst spjaut į veidą. Nutilo kaip vandenin.
Mane žavi žmonių bukumas. Gal todėl, vis dar randu su kai kuriais bendrą kalbą.

Sukurkit temą. Bandėt?

Visi kiti kalti, mano aristokratiskas kraujas melynas...o jus matote raudona?Jums vaidenasi. drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2010 04 17, 23:01)
Geriau surukykit taikos pypke  mirksiukas.gif

Ir po stikliuka ir po maziuka...alc.gif Taikos pypke brunette.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne merginos ...jus sakykit ka norit ,o niekas neprilygs amzina atilsi Laikinui. biggrin.gif
Atsakyti