Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 06, 09:29)
Dabar galėsit būti išsiskyrusia vieniša dama, ieškančia antro šanso. Gal ir patrauklu.

man antro sanso nereik biggrin.gif ne as prisidirbau.. ir tikrai geriau vienai nei su vyru kuris nezino kas yra pagarba.
Atsakyti
QUOTE(Naguciu_feja @ 2010 06 06, 15:14)
man antro sanso nereik biggrin.gif ne as prisidirbau.. ir tikrai geriau vienai nei su vyru kuris nezino kas yra pagarba.

O jūs žinote? Gal ir jis žino, bet jūsų požiūriai skiriasi.

O iš esmės, tai kokio vyro esi verta, tokį ir turi. Neverta jokio, tai būni viena.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2010 06 06, 11:38)
lotuliukas.gif  tikrai patraukliau, nei vyras asilas pašonėj. Ar jūsų tokia savivertė žema, kad geriau su bet kuo, nei vienai?

QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 06, 15:03)
O kas yra savivertė? Kaina? Aš žinau, kas yra garbė. O Jūs? Ar žinote?
Koks skirtumas, kas komentuoja?

Skirtumo tai jokio, tik ji su jumis, kaip su moterim bendravo. Tik tiek. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2010 06 07, 00:06)
Skirtumo tai jokio, tik ji su jumis, kaip su moterim bendravo. Tik tiek.  biggrin.gif

Tai kad Šerkšnas ir yra moteris, kiek prisimenu iš ankstesnių temų.
Atsakyti
QUOTE(Mirtenė @ 2010 06 07, 09:09)
Tai kad Šerkšnas ir yra moteris, kiek prisimenu iš ankstesnių temų.

Tai, suklaidinau panas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 07 birželio 2010 - 07:53
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 06, 16:06)
O iš esmės, tai kokio vyro esi verta, tokį ir turi. Neverta jokio, tai būni viena.

Su pirmu sakiniu sutinku.
O jei viena savo noru, o ne del to, kad jokio vyro neverta? Jei esi is tu, kurioms geriau joks negu bet koks? Ar moters "verte" nustatoma tik palei vyra, esanti prie sono? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivinycia: 07 birželio 2010 - 08:23
QUOTE(daivinycia @ 2010 06 07, 10:21)

O jei viena savo noru, o ne del to, kad jokio vyro neverta? Jei esi is tu, kurioms geriau joks negu bet koks? Ar moters "verte" nustatoma tik palei vyra, esanti prie sono? g.gif

Viena? Savo noru. Gerai. Kai esi viena, ir myli vienatvę, nesi verta jokio vyro, nes joks vyras neatitinka tavo vertybių. Ar dabar lengviau pasidarė? Dabar jau sutinkate?

Kai geriau joks vyras, tai jokio ir esi verta. Čia stilistika. Nieko daugiau. Kai neturi vyro, tai nesi verta vyro.

Jei neturite automobilio, o vairuoti mokate. Kaip sakytumėte? Nenoriu vyrų lyginti su automiobiliais, ar daiktais. Tiesiog taip jau yra. Jei kažko neturi, reiškiasi nesi to vertas.

Turi deimantų? Neturi, reiškiasi nesi jų verta. Ar nori, mes nesiaiškinam. Tik vat kai apie vyrus parašai sakinį, tai visos pasišiaušia kaip katės, išriečia nugarą, ir purškia: "Netiesa, gal jos nenori. Geriau joks, nei bet koks". Ir kam Jūs šitaip? Jautriai? Nesuprantu.

Aš abejoju ar vertė išvis egzistuoja. Ar žodis vertė, ir būsena "kažko vertas" yra tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 07, 16:54)

Aš abejoju ar vertė išvis egzistuoja. Ar žodis vertė, ir būsena "kažko vertas" yra tas pats?

tada karalius lygu bomzui?
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 06 07, 20:07)
tada karalius lygu bomzui?

Taip. Jei nesutinkate, išvardinkite bent tris esminius brožus, skiriančius juos, be materialinės padėties.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 07, 19:11)
Taip. Jei nesutinkate, išvardinkite bent tris esminius brožus, skiriančius juos, be materialinės padėties.

Socialine mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 07, 15:54)

O apie kokia verte mes cia kalbam?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 07, 20:11)

1. pagarba
2. valdzia
3. siekiamybe

Papildyta:
Apie zmoniu verte.
Papildyta:
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 06 07, 20:11)

Dabar jusu eile isvardinti bruozus, be materialines padeties, kurie juos daro vienodais.
Atsakyti
Kad ismatuoti reikia zinoti ka matuoti pvz prota, grozi, gebejimus ir t.t. Tam, kad nustatyti verte, reikia zinoti kriterijus.
Atsakyti