Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip supratote, kad antra pusė neištikima?

QUOTE(burbanti @ 2010 04 18, 11:58)
Ne merginos ...jus sakykit ka norit ,o niekas neprilygs amzina atilsi Laikinui.  biggrin.gif

O kas tas laikinas ir kodel amzina atilsi ??? g.gif
Atsakyti
paskutiniu puslapiu nebeimanoma net suprast apie ka eina kalba, negi nera moderatoriu, trint lauk flooda....
Atsakyti
as supratau kad mano vyras man neistikimas, kai vidurnakti jam i mobilu parase SMS "as taves pasiilgau" ir tai buvo jo bendradarbe kuri yra uz ji 10 metu vyresne... sad.gif aisku buvo ivairiu passiteisinimu kad turbut ji nr sumaise ir pan.. bet manes tai neitikino, dabar jau 3 men gyvenam atskirai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(G$G @ 2010 05 31, 17:33)
as supratau kad mano vyras man neistikimas, kai vidurnakti jam i mobilu parase SMS "as taves pasiilgau" ir tai buvo jo bendradarbe kuri yra uz ji 10 metu vyresne... sad.gif aisku buvo ivairiu passiteisinimu kad turbut ji nr sumaise ir pan.. bet manes tai neitikino, dabar jau 3 men gyvenam atskirai  schmoll.gif

Ir tik tiek?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2010 05 31, 20:34)
Ir tik tiek?

O maža?
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2010 05 31, 21:29)

na sms su as taves pasiilgau man tikrai butu nepakankamai svari priezastis grust vyra pro duris.O gal cia kokia slapta gerbeja dusauja?
Atsakyti
QUOTE(G$G @ 2010 05 31, 19:33)
as supratau kad mano vyras man neistikimas, kai vidurnakti jam i mobilu parase SMS "as taves pasiilgau" ir tai buvo jo bendradarbe kuri yra uz ji 10 metu vyresne...

O jei tai tik provokacija ar koks kerštas? Gal ji kabino vyrą, o tas nepasirašė, tai še tau pykšt kompromituojančią sms. Štai ir įskelta nesantaikos kibirkštis tarp sutuoktinių. Juk yra tokių moterų, kad jei jau ne man, tai ir kitiems gyvenimą pagadinsiu devil.gif
Atsakyti
QUOTE(G$G @ 2010 05 31, 18:33)
as supratau kad mano vyras man neistikimas, kai vidurnakti jam i mobilu parase SMS "as taves pasiilgau" ir tai buvo jo bendradarbe kuri yra uz ji 10 metu vyresne... sad.gif aisku buvo ivairiu passiteisinimu kad turbut ji nr sumaise ir pan.. bet manes tai neitikino, dabar jau 3 men gyvenam atskirai  schmoll.gif

Oho - tikiuosi priezastis buvo ne tik tas sms?
Ana vakara gavau sms ( kadangi kazka tuo metu dirbau, pagalvojau vaikai raso, kad sekmingai nuvaziavo, tai paprasiau vyro perskaityti) Turinys buvo mazdaug: " aciu brangioji uz nuostabu vakara, tavo kunas ir kvapas man susuka prota vos pagalvojus, gaila kad tarp musu stovi kliutys ir t.t...." Taip ir issiziojau. Kazkas sumaise numerius. Pasijuokem ir tiek. Is tiesu tai pokvaile tokia situacija - o jei buciau kaip tik ta vakara buvus ne namie? Vis tik sms nepakankamas pretekstas itarimams. is tiesu galima ir ne tuo numeriu pasiusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trumpam: 01 birželio 2010 - 11:13
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 04 22, 13:42)
O kas tas laikinas ir kodel amzina atilsi ???  g.gif

Burbančios kavalierius, kurį nupūtė kažkokia pikta skyrelio administratorė...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 01, 13:29)

piktoji VyVi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 06 01, 12:29)

apsaugok dieve nuo tokiu kavalieriu,jei juos taip lengvai nupucia kazkokia admine lotuliukas.gif
o siaip vyrai persikrauste i kitas aplinkas siuo metu.. nieko neliudekit,prades rudenet,salti lauke,sugris kai ner kas lotuliukas.gif
Atsakyti
gerai butu kad tai butu tik sms, unsure.gif po keliu dienu isiskyrimo jis norejo susitaikyt tai paprasiau kad pasiaiskintu, kodel ji jam taip parase, jis buvo neblogai ikauses tai paatviravo kad viena karta per firmos vakareli jis su ja permiegojo, pasiteisinimas buvo kad jis buvo per daug isgeres ir del to labai gailisi... tai va nezinau kaip toliau gyvensim, nezinau ar istengsiu atleist verysad.gif
Atsakyti