Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(midori @ 2008 04 15, 14:50)
gal galetumet rekomenduot pudra riebiai odai,kuri turetu platu sviesiu spalvu psirinkima?mano oda sviesi ir lb lb sunku spalwa priderint..

aukščiau minėta Gosh mirksiukas.gif Aš pati šviesios odos, man puikiai tinka Natural 12 spalva ax.gif
Atsakyti
o per diena ta pudra gerai laikosi?ar maskuoja bent kiek?mano odyte labiau gelsva,nei rausva..o tokia pudryte sunku prisirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 04 15, 15:31)
o per diena ta pudra gerai laikosi?ar maskuoja bent kiek?mano odyte labiau gelsva,nei rausva..o tokia pudryte sunku prisirinkt  smile.gif

Maskuoja labai gerai, laikosi irgi gerai, juk ir vadinas "long lasting" smile.gif

Viena forumietė kaip tik ir sakė, kad tas Natural 12 atspalvis į geltonumą, tai pamėgink, gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 14, 16:07)
Man tai labai gerai maskuoja Dior sculpt atrodo ar kokia ten, tingiu leistis i vonios kambari smile.gif Tikrai puikiai tepasi ir paslepia odos trukumus.

as turiu ir Dior sculp ir Gosh, tai tikrai Gosh geriau maskuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 04 15, 15:31)
o per diena ta pudra gerai laikosi?ar maskuoja bent kiek?mano odyte labiau gelsva,nei rausva..o tokia pudryte sunku prisirinkt  smile.gif

maskuoja labai gerai, laikos taip pat labai ilgai, "nenubėga", aš irgi į geltonumą, tai man Natural atspalvis tinka rolleyes.gif o jei dar žaliu pieštuku pamaskuotum spuogelius, tai išvis labai gražiai veidas atrodo ax.gif aj nu tiesa, pirštais jos neišsitepsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 15, 17:20)
maskuoja labai gerai, laikos taip pat labai ilgai, "nenubėga", aš irgi į geltonumą, tai man Natural atspalvis tinka  rolleyes.gif o jei dar žaliu pieštuku pamaskuotum spuogelius, tai išvis labai gražiai veidas atrodo  ax.gif aj nu tiesa, pirštais jos neišsitepsi  ax.gif

o as kaip tik pirstais tepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 15, 16:29)
o as kaip tik pirstais tepu blush2.gif

o man su pirštais niekaip schmoll.gif jau taip baisiai išsitepa, kad tenka valytis doh.gif

iš to pykčio pagriebiau nenaudojamą skaistalų šepetėlį ir su juo išsitepliojau ir - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotterdammerung @ 2008 04 15, 13:19)
Noriu aš šitos, bet nerandu to šviesaus atspalvio "porcelain"  schmoll.gif  Buvau Kristianoj gedimino prospekte ir akropolyje, bet nėra  doh.gif

mačiau porcelain atspalvį viršuliškių madoj, kosmadoj smile.gif
Atsakyti
mano oda sviesi ir esu pasimetus, koks atspalvis graziau atrodytu ar i geltonuma ar i ruzavuma? g.gif beto esu sviesiu plauku ir zalsvu akiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pianistė: 15 balandžio 2008 - 16:31
QUOTE(Pianistė @ 2008 04 15, 17:26)
mano oda sviesi ir esu pasimetus, koks atspalvis graziau atrodytu ar i geltonuma ar i ruzavuma? g.gif

tai priklausomai nuo to, kokia oda smile.gif nors mano oda į rausvumą, bet pirkau pudrą į geltonumą (tą Gosh Natural 12) ir atrodo visai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2008 04 15, 18:09)
mačiau porcelain atspalvį viršuliškių madoj, kosmadoj  smile.gif

dekui, ir man reikes jo;)
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 04 15, 17:26)
mano oda sviesi ir esu pasimetus, koks atspalvis graziau atrodytu ar i geltonuma ar i ruzavuma? g.gif beto esu sviesiu plauku ir zalsvu akiu  smile.gif

o tai kokio atspalvio tavo pačios oda? rolleyes.gif mano į geltonumą, tai Natural atspalvis tinka, nors jis tiktų ir į ružavumą odai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 15 balandžio 2008 - 18:50