Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2008 04 15, 19:49)
o tai kokio atspalvio tavo pačios oda?  rolleyes.gif mano į geltonumą, tai Natural atspalvis tinka, nors jis tiktų ir į ružavumą odai  ax.gif

siaip tai i ruzavuma, bet as nenoriu i parseli panasi but, retsykiais i soliariuma nueinu kad nebuciau visiskas suris smile.gif
Atsakyti
mergos, pasigirsiu, kad man kolkas labai tiko ir patiko Revlono pudrytė bigsmile.gif ji tokia skystokos konsstencijos, jei lygint, tarkim, su matlumierio, bet maskavimas+natural looking'as tai super rolleyes.gif ir spalvytę pataikiau. Spalva tokia gryn mano odos, tai pavaikščiojus į soliariumą reik lengvo bronzato, bet šiaip kolkas geri įspūdžiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutti @ 2008 04 15, 17:09)
mačiau porcelain atspalvį viršuliškių madoj, kosmadoj  smile.gif

QUOTE(Pianistė @ 2008 04 15, 17:26)
mano oda sviesi ir esu pasimetus, koks atspalvis graziau atrodytu ar i geltonuma ar i ruzavuma? g.gif beto esu sviesiu plauku ir zalsvu akiu  smile.gif

Pralekiau puse miesto, buvau visose Kristianose ir VCUP Kosmadoj.. bet radau tik MADA doh.gif o man taaaip toli nuo namu ta MADA. norejau dvi pirktis, bet antra kazkokia buvo puse isvarvejusi.. doh.gif Pabandziau ta porcelain, tai spalva geresne nei Max Factor, bet jau kaip sunkliai tepasi, iskart dziusta, reikejo valyt 2 kartus. Beto, vistiek kai ja pasitepu, spalva tamsesne nei kaklo ir matosi.. blush2.gif bet kolkas man geriausias variantas unsure.gif
Atsakyti
o kiek ta gosh pudra kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 04 17, 18:09)

43LT ax.gif
Atsakyti
o gosh tikrai labai gerai maskuoja? nes pas mane yra spuogeliu raudonu demeliu tai noreciau kad uzmaskuotu man juos;>
O gal kuri zinot pudra super maskuojancia?
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 04 17, 18:09)

apie 40 Lt
Atsakyti
niekaip neatrandu geresnes uz lumene melyna Double stay blush2.gif skysta konsistnecija, puikiai maskuoja, neuzdeda kaukes ir nekemsa poru- bet dabar jau susirupinau- nes nebeliko jos parduotuvese- tik aistruolej- o ten kaip suprantu su besibaigianciu galiojimu doh.gif ka reiks daryt verysad.gif siaip lumene stenduose maciau yra nauja melyna pudra- skysta parasyta kad su mineralais, bet pabandziau ant odos uzsitept tai labai jau silpnai maskuojanti pasirode. o gal jau kas isbandet?
ar gal ka panasaus i double stay senaji parekomenduot galit? nes pries savaite nusipirkau MF color adap, spalva super, bet si pudra man atrodo tik labiau uzkimso poras doh.gif
Atsakyti
pabandyk va šitą gosh kur mergaitės rekomenduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
o jinai skysta bigsmile.gif ? na ta prasme tokia ne miltiska kose? nes man nepatinka tos kur raso kad duoda matini efekta, nes jos labai isryskina nelygumus odos ir atplaiseles
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 17, 21:34)
o jinai skysta bigsmile.gif  ? na ta prasme tokia ne miltiska kose? nes man nepatinka tos kur raso kad duoda matini efekta, nes jos labai isryskina nelygumus odos ir atplaiseles

jei "miltška koše" įvardini birią pudrą, tai ne, gosh yra skysta biggrin.gif o jei kažką kitą turėjai omeny, tai soriuks nesupratau apie kokią košę kalba eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 04 17, 20:34)
o jinai skysta bigsmile.gif  ? na ta prasme tokia ne miltiska kose? nes man nepatinka tos kur raso kad duoda matini efekta, nes jos labai isryskina nelygumus odos ir atplaiseles

tuomet si jum turetu nepatikti mirksiukas.gif
apskritai as kiek skaitau atsiliepimu nesuprantu uz ka ji tiek giriama mastau.gif
Atsakyti