Įkraunama...
Įkraunama...

KT man geriausia kontarcepcija

Perskaičiau Delfyje apie tarpusavyje visiškai nederančius preparatus. Vartojančioms KT negalima vartoti kartu su jonažole (ir kitais produktais, kur ji įeina į sudėtį).
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 05 10, 14:29)
Perskaičiau Delfyje apie tarpusavyje visiškai nederančius preparatus. Vartojančioms KT negalima vartoti kartu su jonažole (ir kitais produktais, kur ji įeina į sudėtį).

Kaip įdomu.O kažin kodėl
Atsakyti
QUOTE(ritusė @ 2005 05 10, 19:35)
Kaip įdomu.O kažin kodėl

užtai, kad negerą kombinaciją šitos medžiagos sudaro.
Atsakyti
aš geriu FEMODEN labai gerai jaučiuosi.gėriau 2 metus prieš pastojimą.pastojau po 2 mėn.kai nutraukiau vartojimą.dabar vėl geriu.kažkur skaičiau,kad FEMODEN labai gerai,kai nereguliarus menstruacijų ciklas.ir žinokit tikrai dabar susergu ne tik tą pačią dieną,bet ir tą pačią valandą.
Atsakyti
na vat aš ir girdėjau, kad femodenas neblogas, būčiau pati nuo jo pradėjus, bet susigundžiau tą naujesnį pabandyt yarina, na bet pokolkas nepradėjau, eisiu pas ginkl.,tai jos viską išsiklausinėsiu, ji man patiko labai, kai laukiausi, pas ją lankiausi, tai pažiūrėsim.
Niu aš tai norėčiau, kad KT poveikis būtų tos: nesikauptų skysčiai, puikiai jausčiaus, išnyktų pms, pagražėtų oda, susireguliotų mmm., nedingtų noras smileysex.gif ( nes ir taip nesu sexmaniakė), aišku, būčiau saugi.....
naivoka ane?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reda kuzmiene @ 2005 05 13, 13:05)
aš geriu FEMODEN labai gerai jaučiuosi.gėriau 2 metus prieš pastojimą.pastojau po 2 mėn.kai nutraukiau vartojimą.dabar vėl geriu.kažkur skaičiau,kad FEMODEN labai gerai,kai nereguliarus menstruacijų ciklas.ir žinokit tikrai dabar susergu ne tik tą pačią dieną,bet ir tą pačią valandą.

gėriau jį. Labai blogai nebuvo, bet kaupėsi skysčiai, labai jautri krūtinė pasidarė, vyrui prisiliest neleisdavau. Susirgdavau reguliariai su KT, beje, kaip ir su visom, kurias esu gėrus. Tepliojo tik pačioj pradžioj. Priaugau svorio, depresinės nuotaikos kamavo, pradėjo bert odą po krūtine, ten, kur kepenys toj pusėj.
Atsakyti
Na, o man vartojant femodena kas menesi kartodavosi bakterine vaginoze.... verysad.gif prisikankinau, pinigu marias vaistams isleidau... verysad.gif o dabar jau antra savaite kaip negeriu... tikiuosi, kad viskas atsistos i savo vezias...
Kol kas neturiu jokio noro bandyt naujas tabletes.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(indriuz @ 2005 05 13, 12:20)
na vat aš ir girdėjau, kad femodenas neblogas, būčiau pati nuo jo pradėjus, bet susigundžiau tą naujesnį pabandyt yarina, na bet pokolkas nepradėjau, eisiu pas ginkl.,tai jos viską išsiklausinėsiu, ji man patiko labai, kai laukiausi, pas ją lankiausi, tai pažiūrėsim.
Niu aš tai norėčiau, kad KT poveikis būtų tos: nesikauptų skysčiai, puikiai jausčiaus, išnyktų pms, pagražėtų oda, susireguliotų mmm., nedingtų noras smileysex.gif ( nes ir taip nesu sexmaniakė), aišku, būčiau saugi.....
naivoka ane?? biggrin.gif

matyt man FEMODEN labai tinka nes:nesikaupia skysčiai,nėra PMS(nors aš dar prieš "tas"dienas valgau daug bananų gal dėl to?)oda tikrai pagražėjo,nes kai buvau nėščia oda buvo l.graži,po gimdymo suprastėjo,o dabar vėl tiesiog "švyti" ir aplinkiniai tą pastebi(o gal tai nuo vaikiško aliejaus?)mmm.reguliarios ,noras sex nedingo ir esu saugi.jaučiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet va mano draugei jis visiškai netiko,nors jai daug KT netiko.
Atsakyti
QUOTE(Sypsenaa @ 2005 05 13, 12:28)
Na, o man vartojant femodena kas menesi kartodavosi bakterine vaginoze....  verysad.gif prisikankinau, pinigu marias vaistams isleidau...  verysad.gif o dabar jau antra savaite kaip negeriu... tikiuosi, kad viskas atsistos i savo vezias...
Kol kas neturiu jokio noro bandyt naujas tabletes....  schmoll.gif

O siaube su tokiom KT geriau nė mėnesio netęst
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2005 05 17, 12:56)
O siaube su tokiom KT geriau nė mėnesio netęst

Tai kai man "dasilo", kad cia nuo femoden, tai ir sviedziau as jas salin. Gaila tik, kad negreitai dasilo... verysad.gif

P.S. Atsiprasau, cia tema ne apie tai... blush2.gif Tik kadangi kalba ejo apie Femoden, tai ir as trigrasi ikisau.... Persiprasau dar karteli... blush2.gif
Atsakyti
as tai anksciau novynette geriau, tai siaubas salta buvau kaip ledas, niurzga ir stora.
pakeiciau y harmonet jau bus trecias menuo, tai lyg ir gereja viskas. netokia niurzga, ramesne, nebe depresine. atsigaunu ir sita smileysex.gif , nors kaip taip ilgai frigidiska buvau tai net keista ...
beje ir apetitas nebe zveriskas ir skysciai nesikaupia ir dujos, nes anksciau kaip balionas buvau
Atsakyti
klausykit, merginos, o tas harmonetas ne tas pats kas logestas ( aš apie sudėtį, gal kas žino??) nes logestas tai man netiko, atseit per maža to estradiolio dozė...
nes susidariau vaizdą, kad jis (harmonetas) neblogas, daug kam tinka... .g.gif
parašykit jei kas žinot ar šie du vaistai skiriasi kažkuo
Atsakyti