o as naudojau Diane apie metus. tai susireguliavo menesines, pagrazejo oda, svorio nepriaugau. pasitkrinau po metu naudojimo ir gydytoja sake viskas

kai pradejau klausinetis del pasalinio poveikio, kenkimo kepenims ir t.t. man pasiule pradeti naudoti novynette, nes ten atseit mazesnis hormonu kiekis ar tai nera to hormono, kuris kenkia kepenims, zodziu tiksliai nepamenu. tai ir novynette man puikiai tiko. tik kad paskui isvaziavau is lietuvos ir ju negalejau rast tai man rekomendavo gynera (atseit naujausios kartos su labai mazom hormonu dozem). ir velgi viskas puiku. o dabar naudoju gracial (pasikonsultavau, kad cia tos, kuriu sudetis labai artima novynette sudeciai). siaip jokiu pasaliniu poveikiu nejauciu (tfu tfu tfu) ir patinka man kad nebereikia laukti menesiniu ir galvoti ar jos prasides 21 ar 27 ar 35 ciklo diena (anksciau jau nuo 21 dienos turedavau nesiotis paketus su savim, o tai nezinai kada prasides). tik svorio truputi priaugau, bet esu isitikinus, kad cia mano apsileidimas (anksciau sportuodavau. o dabar jau ne, ir dar vakarais prisikertu saldumynu). ir dziaugiuosi turedama puikia oda, nes nuo pat 14 metu ar net anksciau budavau baisiai spuoguota ir jokios priemones nepadejo, o dabar rengiuosi atvirus drabuzius ir didziuojuosi turedama grazia viso kuno oda

o dar tas zinojimas,kad nereikia jaudintis del netyciuko

o siaip mano nuomone, tai bet kuris, net ir silpniausias vaistas turi pasalini poveiki, o juk vartojame....
o jei paziuretumem tai ka valgom ir geriam... juk visi jogurtai, sultys, sausainiai ir net duona turi dazu, aromatiniu medziagu, konservantu ir t.t. Kai kurie is ju yra vezi sukeliantys....o valgom kasdien... manau negalime teigti kad guzeliai vien nuo KT atsiranda