Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

mano megstamiausi pirmam plane tongue.gif skoninga, grazi. durys - irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 18, 14:47)
mano megstamiausi pirmam plane tongue.gif skoninga, grazi. durys - irgi biggrin.gif

biggrin.gif ten ne durys, o indauja

o pirmam plane cia kurie? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 04 18, 12:28)
nu tai kaip man zinot, ten kaina kvapaus vandens, tualetinio vandens ar deziko?Nes prie pavadinimo tik tai teparayta blink.gif

Tai nežinot. Nes Ltd ir Wmn tikrai nereiškia tų dalykų. Bet neįtikėtina, kad nebūtų nurodyta, kas ten yra - EDT, EDP ar dar kas...
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 04 18, 13:52)
biggrin.gif  ten ne durys, o indauja

o pirmam plane cia kurie? bigsmile.gif

aa, nu tada indauja grazi biggrin.gif pure poison ax.gif

devintas dangau, padaryk print screen, jei neiseina su nuoroda parodyti, ivertinsim, nustatysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 18 balandžio 2008 - 13:03
QUOTE(katalike @ 2008 04 18, 15:03)
aa, nu tada indauja grazi biggrin.gif pure poison ax.gif

devintas dangau, padaryk print screen, jei neiseina su nuoroda parodyti, ivertinsim, nustatysim smile.gif

wub.gif as ir juos myliu, bet siuo metu ant bangos Aigner Black ir Clinique Happy wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 04 18, 13:39)
na va mano mazyte kolekcija  wub.gif

ajaaaaaj... Tendre poison bigsmile.gif dabartinis mano didziausias troskimas rolleyes.gif
Atsakyti
aigner black man irgi visai nieko vasarai-pavasariui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 18, 15:13)
ajaaaaaj... Tendre poison  bigsmile.gif dabartinis mano didziausias troskimas  rolleyes.gif

ten keli lasiukai, galiu perleist jei nori mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2008 04 18, 15:15)
aigner black man irgi visai nieko vasarai-pavasariui ax.gif

wub.gif jie labai skaniai atsiskleidzia o ir sloika turiu toki namaza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 04 18, 14:13)
ajaaaaaj... Tendre poison  bigsmile.gif dabartinis mano didziausias troskimas  rolleyes.gif

Tu mane su Riuriuxu pastūmėjai į nuodėmę. Pričiupau miniuką ir šiandien kaifuoju. Jau noriu daugiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 04 18, 14:18)
ten keli lasiukai, galiu perleist jei nori  mirksiukas.gif

dekui. bet... esu toli siuo metu mirksiukas.gif ir noriu daaaaaaaug daugiau nei keliu lasiuku rolleyes.gif

QUOTE(centifolija @ 2008 04 18, 14:21)
Tu mane su Riuriuxu pastūmėjai į nuodėmę. Pričiupau miniuką ir šiandien kaifuoju. Jau noriu daugiau  bigsmile.gif

ajajaj kokios mes negeros brunette.gif
tau gerai, nors miniuka turi. o as unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 04 18, 14:21)
Tu mane su Riuriuxu pastūmėjai į nuodėmę. Pričiupau miniuką ir šiandien kaifuoju. Jau noriu daugiau  bigsmile.gif

ajajai, nuodeme yra gerizzz devil.gif
Papildyta:
net neskaiciau pries tai leliuxuso komentaro, o ziuriu reakcija panasi "ajajai" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 17, 22:14)

Euforija22 Kolekcija superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pavyyyyyyyyyyydziu blush2.gif
Atsakyti