Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

Turiu dvejus DIESEL smile.gif . Tie raudoname buteliuke tai super saldūs, kvepia vyšniomis ir vanile - toks konditerinis kvapas. Užteko vieno buteliuko, antro jau nebepirkčiau schmoll.gif biggrin.gif , bet, kam patinka saldūs kvapai, tai šis thumbup.gif , ypatingai šaltuoju sezonu.
DIESEL Fuel for life - sesės dovana ir labai vykusi, sakyčiau, dovana thumbup.gif wub.gif
Man labai primena mano dievinamus Chanel COCO Mademoiselle tongue.gif bigsmile.gif wub.gif
Abeji DIESEL'iukai labai gerai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2008 04 14, 22:29)
Turiu dvejus DIESEL smile.gif . Tie raudoname buteliuke tai super saldūs, kvepia vyšniomis ir vanile - toks konditerinis kvapas. Užteko vieno buteliuko, antro jau nebepirkčiau schmoll.gif  biggrin.gif , bet, kam patinka saldūs kvapai, tai šis thumbup.gif , ypatingai šaltuoju sezonu.
DIESEL Fuel for life - sesės dovana ir labai vykusi, sakyčiau, dovana thumbup.gif  wub.gif
Man labai primena mano dievinamus Chanel COCO Mademoiselle tongue.gif  bigsmile.gif  wub.gif
Abeji DIESEL'iukai labai gerai laikosi thumbup.gif

Tikrai dvejus, o as, turedama galvoj raudona, automatiskai tik apie dominanti ir paklausiau doh.gif Smagu girdeti kad gerai laikosi bigsmile.gif Tu matai, o man tie Fuel for Life viens prie vieno La Martina EdT (tik saldesni ir ikyresni siek tiek) ir visiskai i Coco Mademoiselle nepanasus schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Šiandien mano kvepalų kratinį papildė Kenneth Cole Black edp 100 ml smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 16, 14:06)
Šiandien mano kvepalų kratinį papildė Kenneth Cole Black edp 100 ml  smile.gif

user posted image

Sveikinu kuo nuoširdžiausiai 4u.gif
Nu ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 04 16, 13:19)
Sveikinu kuo nuoširdžiausiai 4u.gif
Nu ir kaip?

Ačiū 4u.gif

Super wub.gif Salstelėjęs pudrinis muskusas su tuberozom - kažkas neapsakomo thumbup.gif Šiltam sezonui - pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 16, 14:24)
Ačiū  4u.gif

Super  wub.gif  Salstelėjęs pudrinis muskusas su tuberozom - kažkas neapsakomo  thumbup.gif Šiltam sezonui - pats tas smile.gif

Labai intriguoji, Dee cool.gif
Hellga pardavinejo ipardavykloje, reikėjo čiupti man tą šlakelį turbūt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 16 balandžio 2008 - 14:33
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 16, 14:32)
Labai intriguoji, Dee cool.gif

O tai čia ne tu buvai jais nusivylusi? unsure.gif turbūt painioju su Hellga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 16, 15:39)
O tai čia ne tu buvai jais nusivylusi?  unsure.gif  turbūt painioju su Hellga  blush2.gif

Nea, ne aš smile.gif Hellga juos nusipirko išpardavykloj ir stipriai nepataikė, paskui pardavinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 16, 14:41)
Nea, ne aš smile.gif Hellga juos nusipirko išpardavykloj ir stipriai nepataikė, paskui pardavinėjo.

Taip, susipainiojau blush2.gif

Na, jei Tau, kaip Gardenijai patinka gardenijos, tai gal ir Black turėtų patikt - ten jų yra mirksiukas.gif Atsiųsiu tau mėginėlį, jei nesi uosčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 16, 15:43)
Taip, susipainiojau  blush2.gif

Na, jei Tau, kaip Gardenijai  patinka gardenijos, tai gal ir Black turėtų patikt - ten jų yra  mirksiukas.gif  Atsiųsiu tau mėginėlį, jei nesi uosčius  smile.gif

Būtų faina ax.gif
Labai patinka gardenijų kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 16, 13:06)
Šiandien mano kvepalų kratinį papildė Kenneth Cole Black edp 100 ml  smile.gif

user posted image

Keista. Ir maniškį kaip tik šiandien papildė tie patys blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 16, 14:32)

O va kaip tik tą šlakelį ir nučiupau tongue.gif
Atsakyti