Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(Jantra @ 2008 04 24, 22:37)
Tai, ko jau taip ir nė karto? Ar labai nepatinka, ar gaila naudoti? biggrin.gif

a velnias zino biggrin.gif visa laika vis kokie kiti po ranka papuola g.gif reiks ant akiu pasidet, o tai dulka be reikalo ax.gif
Atsakyti
Švogeris grįžo iš anglijos biggrin.gif
Mano kolekcija pasipildė:
Dior Midnight Poison 50ml
Kylie Minogue Sweet Darling 50ml
Prada Infusion d'Iris 50ml
Chanel Chance eau fraiche 100ml

šiaip nekaip jaučiuos, nes tiek gavau tai drebu rolleyes.gif doh.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2008 04 27, 17:18)
Švogeris grįžo iš anglijos biggrin.gif
Mano kolekcija pasipildė:
Dior Midnight Poison 50ml
Kylie Minogue Sweet Darling 50ml
Prada Infusion d'Iris 50ml
Chanel Chance eau fraiche 100ml

Tai prie ko čia tavo kolekcija, jei iš karto turgely pardavinėji? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 27, 20:36)
Tai prie ko čia tavo kolekcija, jei iš karto turgely pardavinėji? lotuliukas.gif

Rauniesi vėl? lotuliukas.gif Mažu didmeninę siuntą atvežė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 04 27, 19:36)

Prie to, kad ne vienus atvežė tongue.gif
Ir mamai, ir sesei, ir kaimynei tongue.gif
QUOTE(centifolija @ 2008 04 27, 19:42)
Rauniesi vėl?  lotuliukas.gif Mažu didmeninę siuntą atvežė  bigsmile.gif

mirksiukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 27 balandžio 2008 - 21:29
Mano kolekcija neseniai pasipilde Guerlain Shalimar miniuku, kvapas mane veza ir tikrai labai patinka, tik kad kiekis juokingas to miniuko smile.gif wub.gif lotuliukas.gif
Dar laukiu parkeliaujant chanel CHANCE eau fraiche EDT is Gegytes smile.gif ir Dior dolce vita laukiu, kuriuos mamytei zadu padovanoti. Dar naujas pirkinukas Guerlain terracota likutis, labai noriu kvapa isbandyti. aciu Kazarnienei wub.gif
Papildyta:
Mergaites, o kuo Kenzo drambliukas ir tigriukas kvepia? jei megstu saldesnius kvapus ar patiktu man? Aciu uz atsakymukus is anksto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 28 balandžio 2008 - 19:00
QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 28, 19:03)
kuo Kenzo drambliukas ir tigriukas kvepia? jei megstu saldesnius kvapus ar patiktu man?

Abu prieskoniniai su šiek tiek gėlių. Nepavadinčiau saldžiais.
Atsakyti
Avansu pasigirsiu blush2.gif : laukiu parkeliaujant Armani MANIA user posted image

"When I thought of this new perfume, I wanted to kindle emotion in women's hearts, to create something sensual, mysterious, impassioned." Giorgo Armani.

The new Armani Mania turiu, bus įdomu palyginti, jei apskritai galima lyginti šiuos du kvapus smile.gif
Atsakyti
Euforija22 - išsiųsta jau, greit kvepėsi wub.gif
Aš dar ir Kate Moss gavau 50ml smile.gif
Atsakyti
Na čia mano ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ingėnas , faina kolekcija smile.gif Pusė kvepalų - mano skonio biggrin.gif Matau, kad turi senųjų Hot Couture miniatūrą. Ar labai skiriasi senų ir naujų kvapai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 29 balandžio 2008 - 22:32
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 29, 22:31)
Ingėnas , faina kolekcija  smile.gif  Pusė kvepalų - mano skonio  biggrin.gif  Matau, kad turi senųjų Hot Couture miniatūrą. Ar labai  skiriasi senų ir naujų kvapai?

Ačiū 4u.gif

Senuosiuose Hot Couture mažiau saldumo ir aviečių, kurios mano nosiai dominuoja naujuosiuose. Nors miniatiūrą tiesąsakant gavau ne taip seniai, ir dar kvapo iki galo neperpratau. Nes man Hot Couture labiau tinka šaltesniam sezonui, dabar kiek per saldu. Dabar mane kažkaip labiau patraukė ant kaip aš vadinu "prieskoninių".
Pas mane beveik vien miniatiūros, nes mėgstamų kvepalų sąrašas labai keičiasi. Atrodo labai patinka, praeina kiek laiko, ir "perdegu".
O pirmoji mano meilė tai "Organza" ax.gif
Atsakyti