Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(BlackDee @ 2008 05 01, 15:01)
Ambre Narguile  - grynas obuolių pyragas su cinamonu, dar šiltas netgi smile.gif

Sitie ir man turetu labai patikt bigsmile.gif Jei ten tikrai pyragas su cinamonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 05 01, 14:04)
Sitie ir man turetu labai patikt  bigsmile.gif  Jei ten tikrai pyragas su cinamonu  thumbup.gif

Jooo... ir aš norėčiau jų normalaus kekio, bet ~150 eurų už buteliuką kol kas negaliu sumokėt verysad.gif todėl ir turimu kiekiu atomaizey nesikvepinu, tik uostau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 01, 12:09)
Jooo... ir aš norėčiau jų normalaus kekio, bet ~150 eurų už buteliuką kol kas negaliu sumokėt  verysad.gif  todėl ir turimu kiekiu atomaizey nesikvepinu, tik uostau  rolleyes.gif

Pats laikas rašyti laišką Kalėdų seneliui, kad nykštukai taupyti ir ieškoti pradėtų smile.gif
Atsakyti
Hermes parduotuvej cia Dubline taip pat siulo issirinkti 4 buteliukus uz 105 EUR kaina (kaip rinkinuka).
Skubejau, tai taip ir nepasidomejau buteliuku turiu. Tik maciau, kad nedideli. Galbut apie 15-25ml kiekio.
Siaip man pasirode gana patrauklus pasiulymas.

BlackDee, sveikinu su naujais kvepaliukais smile.gif

Taip pat siandien kitoj parduotuvej uzmaciau kvepalu ispardavima uz 50% kaina.
Buvo Hermes Un Jardin Sur Le Nil (nuo 91 EUR nukainavimas iki 45 EUR uz 100ml).
Pasikvepinau...ir nusipirkau smile.gif
Labai gera kaina ir super kvapas. Taip ir prasosi sauletos ir siltos dienos. Ziuresim kaip laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 01, 15:29)
Buvo Hermes Un Jardin Sur Le Nil (nuo 91 EUR nukainavimas iki 45 EUR uz 100ml).
Pasikvepinau...ir nusipirkau smile.gif
Labai gera kaina ir super kvapas. Taip ir prasosi sauletos ir siltos dienos. Ziuresim kaip laikys smile.gif

Nesiekia 50 euru hihihi.gif Gaila, kad neturiu kur situ pauostyt verysad.gif Kiek supratau, jie dar saldesni uz Un Jardin En Mediterranee?
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 05 01, 16:49)
Nesiekia 50 euru hihihi.gif Gaila, kad neturiu kur situ pauostyt verysad.gif Kiek supratau, jie dar saldesni uz Un Jardin En Mediterranee?

mirksiukas.gif nesiekia biggrin.gif

Un Jardin En Mediterranne nebandziau.. Dar planuose pauostyt.
Kiek supratau, tai Nilo sodai kaip tik yra lengvesni ir maziau saldus.
Pasikvepinau pries 6 valandas ir vis dar jauciu.. Atrodo, kad ka tik buciau pasikvepinus.. Nesitikejau, kad sitaip laikys.
Yra likes 1 buteliukas 100ml turio ir kitas 50ml uz 32 EUR.
Taip pat Jean Paul Gaultier "Fragile" uz 24 EUR.. Tikiu ten 25 ml. Man jie labai patinka.
Taip pat maciau Bvlg kelis..
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 05 01, 19:55)
Kiek supratau, tai Nilo sodai kaip tik yra lengvesni ir maziau saldus.

Viduržemio jūros soduose yra raugintų agurkų, o Nilo soduose - tik citrinos su krapais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 05 02, 01:00)
Viduržemio jūros soduose yra raugintų agurkų, o Nilo soduose - tik citrinos su krapais hihihi.gif

ei, prasyyyyciau, Minerva, nesmeisti nei tu, nei tu sodu nono.gif
abieji sodai yra geris!!! o lyginant abiejus, tai Nilo sodai paprastesni, man kazkodel pasirode, tarsi siek tiek praskiesti Vidurzemio sodai su slakeliu rudenines dregmes unsure.gif
Atsakyti

Šakės, nu ir skirtingos žmonių nosys biggrin.gif

Kalbant apie Hermeso sodus (abejus) man nė į galvą neateitų vartoti žodį "saldus". Mano supratimu jie kokie tik nori, tik ne saldūs. Turiu ir tuos, ir tuos, tai Viduržemis kažkiek "sunkesnis" su tais savo agurkėliais biggrin.gif , o Nilas apskritai lengvas citrusas, skraidantis toks. Vat akurat kaip JVana sakė, saulėtos dienos prašosi biggrin.gif
Atsakyti
Niu niu niu.. Jokiu krapu juose neuzuodziau smile.gif
Uzuodziau daaaaug citruso ir ypatingai greipfruto, veliau sodrios zalios arbatos.
Kvapas issilaike daugiau nei 8 valandas.. Subtiliai ir intensyviai. Nustebau ne tas zodis blink.gif
Galvojau, kad geriausiu atveju laikys kokias 4-5 val..
Geriau laiko nei dauguma mano turimu EDP... Tai va.
Labai dziaugiuos pirkiniu ir vyras sake, kad kvepiu skaniai smile.gif
Atsakyti
po truputį mano "kolekcija" stiprokai padidėjo blink.gif doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif

"miniukai"

user posted image

"atomaizeriai" lotuliukas.gif

user posted image

"standartinio" dydžio buteliukai

user posted image

Atsakyti
Oho, kiek atomaizerių bigsmile.gif

Gervela kas šalia E.Arden Mediterranean, toks zalsvas buteliukas? Kas salia 212, su apvaliu, skaidriu kamsteliu? Kas uz Cerutti - tas aukstas buteliukas ir sekantis, salia Eternity?
Atsakyti