Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

Na, paukšti, pavarei biggrin.gif Visokio gėrio turi - itin gero gėrio irgi thumbup.gif
Atsakyti
Gervela, o prisikaupusi kiek... Kaip žiurkėnas prisirinkusi visko biggrin.gif Atomaizerių kaip laboratorijoje pririkiuota smile.gif Teks kviestis i svecius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 03 gegužės 2008 - 13:53
Šiandien mano kratinuką papildė:

user posted image

Annick Goutal 3x15ml:
Eau d'Hadrien
Eau de Charlotte
Gardenia Passion
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 05 03, 11:10)
gervela, ka gali apie casmir pasakyti?sunkus ar nelabai?
ir ar yra lt pirkti,nes maciau tik kitus chopard kvepalus o situ ne

casmir- saldūs su šiek tiek purslų kvapai, kartais dygteli it kokia adatėlė biggrin.gif
dėl pirkimo LT nežinau, aš pati išsimainiau juos ax.gif

QUOTE(jbs @ 2008 05 03, 13:31)
Gervela, o gal netycia Sun Moon Stars Tau ne taip jau labai patinka? 

deja deja, man labai patinka tongue.gif bet galėsiu pasidalinti į atomaizerį, bo didelis bambalis mirksiukas.gif

QUOTE(Minerva @ 2008 05 03, 13:35)
Visokio gėrio turi - itin gero gėrio irgi

ir kas atrodo tas "itin geras gėris"? mirksiukas.gif

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 05 03, 14:51)
Gervela, o prisikaupusi kiek...

a kū darysi, kai laikai sunkūs atėjo bigsmile.gif investuoju tskant į vandenį lotuliukas.gif

QUOTE(BlackDee @ 2008 05 03, 18:00)
Šiandien mano kratinuką papildė:

oooooch, kaip tau fain, aš ir norėč thumbup.gif pasakok, kas ir kaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 03, 17:11)
1. a kū darysi, kai laikai sunkūs atėjo bigsmile.gif investuoju tskant į vandenį lotuliukas.gif
2. oooooch, kaip tau fain, aš ir norėč thumbup.gif pasakok, kas ir kaip drinks_cheers.gif

1. Supratau, kad ir aš šiais sunkiais laikais visus pinigus į vandenį investuoju lotuliukas.gif
2. Na, pagaliau turiu pirmuosius Goutal'ius pas save rolleyes.gif Favoritas -Gardenia Passion, nes ten labai užuodžiama tuberoza, kaip ir Mahoroj ar Frederic'o Malle'o Carnal Flower, o aš paskutiniu metu ant tuberozinių kvepalų pasinešus smile.gif
Dėl Eau D'Hadrien turėjau tvirtą nuomonę susidarius jau ankščiau - į buteliuką išspausta sultinga citrina, brrrrrr doh.gif Na bet iš rinkinuko neišmesiu juk rolleyes.gif
Eau de Charlotte kol kas man paslaptis, keistai skleidžiasi, jos sudėtis:

*
top notes

Lily, Blackcurrant buds
*
Heart note

Mimosa
*
base note

Cocoa, Vanilla

Bet gal bandysiu ant visai nekvėpintos odos kada, nes dabar jau viskas susimaišė - šokoladą kažkokį jaučiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 03 gegužės 2008 - 17:22
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 03, 18:21)
1.Na, pagaliau turiu pirmuosius Goutal'ius pas save 

2. Dėl Eau D'Hadrien turėjau tvirtą nuomonę susidarius jau ankščiau - į buteliuką išspausta sultinga citrina, brrrrrr  doh.gif

1. nuoširdžiausi sveikinimai biggrin.gif man AG visa filosofija, kvapai, buteliukai ir kt. labai prie sirdies biggrin.gif

2. taigi skanumėlis, suleisti dantis į sunokusią citriną- niammmmm bigsmile.gif

aš labai tikiuosi irgi sulaukti dar keleto AG: Passion, Petite Cherie, Eau de Charlotte, Eau du Sud, Gardenia Passion ir Grand Amour rolleyes.gif bus tikra šventė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 03, 17:29)
1. nuoširdžiausi sveikinimai biggrin.gif man AG visa filosofija, kvapai, buteliukai ir kt. labai prie sirdies biggrin.gif

2. taigi skanumėlis, suleisti dantis į sunokusią citriną- niammmmm bigsmile.gif

aš labai tikiuosi irgi sulaukti dar keleto AG: Passion, Petite Cherie, Eau de Charlotte, Eau du Sud, Gardenia Passion ir Grand Amour rolleyes.gif bus tikra šventė biggrin.gif

Ačiū smile.gif

Grand Amour ir aš gausiu, tikiuosi, greit smile.gif Iš tavęs lauksiu atsiliepimų apie Petite Cherie, nes vilioja jie mane.... įdomu, ar saldūs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 03 gegužės 2008 - 17:38
QUOTE(Gervela @ 2008 05 03, 01:37)
Caron‘as man sukėlė nepaprastai stiprius prisiminimus iš vaikystės, Toks jausmingas nebanalus kvapas, karčiai saldus, saldžiai kartus, toks nuodėmės kvapas. Man pasirodė tikrai ypatingas.  thumbup.gif
Vienam rusiškam forume perskaičiau nuostabų atsiliepimą apie ši kvapą „saulės bučinys ant skruostų ir nosies, o oda kvepia dulkėmis ir angelais“- nepaprastai tikslus apibūdinimas.  thumbup.gif

Oi, labai jau gražiai aprašei-net panorau juos pauostyti. Tik kaži kur jų rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 03, 18:38)

Iš tavęs lauksiu atsiliepimų apie Petite Cherie

tikiuosi, kad neteks ilgai laukti ax.gif

QUOTE(Nome @ 2008 05 03, 18:51)
Oi, labai jau gražiai aprašei-net panorau juos pauostyti. Tik kaži kur jų rasti?  g.gif

ačiū. Nesu tikra, kad LT esama jų pirkti, aplamai Caron nesu niekur užmačiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 03, 21:27)
tikiuosi, kad neteks ilgai laukti ax.gif
ačiū. Nesu tikra, kad LT esama jų pirkti, aplamai Caron nesu niekur užmačiusi g.gif

Tai jau išduok paslaptį iš kur pati nukovei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 05 03, 21:37)
Tai jau išduok paslaptį iš kur pati nukovei  biggrin.gif

parašysiu a.ž. bo da paskui reklama gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 03, 21:39)
parašysiu a.ž. bo da paskui reklama gausis biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti