Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(Minerva @ 2008 03 29, 23:06)
Dieve duok bent kas dešimtai saldžių kvepalų mėgėjai tokią kolekciją  bigsmile.gif

Sotto Voce išties puikūs kvepalai, gaila, kad nebegaminami...

p.s. Kuris Fragonardas?

Fragonardas - Baroque (parsivežiau iš Paryžiaus Fragonard fabriko)

Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2008 03 29, 23:09)
o jau buteliuko grozis... visad aki blizginu i juos. ar is tiesu jie cocacola kvepia?
ir kodel ju net 3 buteliukai? blush2.gif cia ateiciai uzsipirkai?

Aha, laaabai patinka man Sotto voce, tai užsipirkau ateičiai. Man tai jie Coca cola visai nekvepia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AAA: 30 kovo 2008 - 00:01
QUOTE(AAA @ 2008 03 30, 00:01)
Fragonardas - Baroque (parsivežiau iš Paryžiaus Fragonard fabriko)
Papildyta:

Aha, laaabai patinka man Sotto voce, tai užsipirkau ateičiai. Man tai jie Coca cola visai nekvepia  schmoll.gif

SottoVoce wub.gif Studentavimo laikais, kai kišenėse vėjai švilpdavo, viename madų žurnale pakvepinta jais popieriaus juostelė buvo įdėta. Na toks man atrodė stebuklingas kvapas... Vis žiūrėdavau į juos į kvepalų parduotuvę užsukus... Ir pagalvodavau, pamačius kad moteriškės kitus kvapus perka: na kur gi jūsų akys ir nosys, kad tokio gėrio nepastebite bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AAA @ 2008 03 29, 22:47)
Labas vakaras visoms  4u.gif  Aš visada paskaitau, paskaitau, pasižaviu jūsų kvepalų kolekcijomis, bet šį kartą nutariau parodyti savąją. Labai mėgstu saldžius kvapus, o mylimiausi Laura Biagiotti "Sotto voce"  wub.gif

user posted image

Daili kolekcija. Pamaciau LB "Sotto voce" ir taip nostalgija siam kvapui sirdi suspaude... Ech, mergautinius laikus prisiminiau...
Atsakyti
Šiuolaikiniai nauji kvepalai irgi gan neblogi. Iš saldesnių kvapų man lb geri pasirodė Channel Madmuaselle COCO, na lb puikūs kvepalai wub.gif
Atsakyti
matyt as viena verasce maniake g.gif
Atsakyti
As tai nedaug turiu, nes vis ispurskiu, nemegstu ilgai laikyti, nes zinau, kad kvepalai genda taip pat... TAi va, mano dabar turima kolekcija:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
o situos neseniai baigiau ir jau ismeciau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 31 kovo 2008 - 18:10
GRAŽINA25, manau, jog Verasce kvepaliuku maniake tai tik tu viena lotuliukas.gif , o vat Versache ir mano mylimi juodas prabangus kvapas smile.gif wub.gif
Man tai chanel coco fuij, o vat chanel coco mademosele tai mielai priimciau i savo kolekcija wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 31 kovo 2008 - 18:55
QUOTE(Euforija22 @ 2008 03 31, 18:53)
GRAŽINA25, manau, jog Verasce kvepaliuku maniake tai tik tu viena  lotuliukas.gif , o vat Versache ir mano mylimi juodas prabangus kvapas smile.gif  wub.gif
Man tai chanel coco fuij, o vat chanel coco mademosele tai mielai priimciau i savo kolekcija  wub.gif  cool.gif

Šituos Versache irgi tik tu viena turi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 03 30, 17:17)
matyt as viena verasce maniake g.gif

Bet juk tai nėra blogai, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 31, 17:59)
Šituos Versache irgi  tik tu viena turi.  biggrin.gif

igi norejau taip rasyti. tongue.gif Neidemios jus, gi pas kackac ant stalo versace stovi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 31 kovo 2008 - 19:10
QUOTE(Africa @ 2008 03 31, 18:59)
Šituos Versache irgi  tik tu viena turi.  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 03 31, 19:09)
igi norejau taip rasyti.  tongue.gif Neidemios jus, gi pas kackac ant stalo versace stovi mirksiukas.gif

Na, pas mane Vresace ant stalo tikrai nestovi ir nesu tikra, kad kada nors stoves mirksiukas.gif . O vat pas AAA ant stalo, tai tikrai stovi Versace mazas tamsus kristaliukas.
Atsakyti