Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(kackac @ 2008 04 01, 09:07)
Na, pas mane Vresace ant stalo tikrai nestovi ir nesu tikra, kad kada nors stoves mirksiukas.gif .

Net labai labai abejoju, kad kada nors tokie stoves lotuliukas.gif Kas jums visoms darosi? biggrin.gif Pavasaris kaltas?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 01, 09:09)
Net labai labai abejoju, kad kada nors tokie stoves  lotuliukas.gif  Kas jums visoms darosi?  biggrin.gif  Pavasaris kaltas?

Na, jau tikrai cia pasiskaicius liezuvis pintis ima doh.gif Taigi, nei Vresace nei Versace nuosavybes, prasau man nepaisyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 01 balandžio 2008 - 09:14
kadangi pati megstu saldzius kvapus taip pabandziau paieskoti Laura Biagiotti "Sotto voce, eina sau kokie brangus jie, uz 75ml 150$ praso, ech tas studentiskas gyvenimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 01, 11:30)
kadangi pati megstu saldzius kvapus taip pabandziau paieskoti Laura Biagiotti "Sotto voce, eina sau kokie brangus jie, uz 75ml 150$ praso, ech tas studentiskas gyvenimas smile.gif

šiuo metu čia nėra, bet kaina tokia dar įmanoma (aišku, kiekis mažiau nei 30 ml, manau apie 25 ml):

http://www.fragrance.....i "Sotto voce

Sotto Voce by Laura Biagiotti for women Eau de Toilette Spray 0.85 oz $26.75 (užmačiau per vieną tarpininkę iš "internetinių parduotuvių") 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 01 balandžio 2008 - 10:39
QUOTE(Gervela @ 2008 04 01, 11:38)
šiuo metu čia nėra, bet kaina tokia dar įmanoma (aišku, kiekis mažiau nei 30 ml, manau apie 25 ml):

http://www.fragrance.....i "Sotto voce

Sotto Voce by Laura Biagiotti for women Eau de Toilette Spray 0.85 oz $26.75  (užmačiau per vieną tarpininkę iš "internetinių parduotuvių")  4u.gif

jei dar uzmestum aki i zodelius nitify me smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 31, 19:59)
Šituos Versache irgi  tik tu viena turi.  biggrin.gif

Uoj kaip pasisiukslinau.bandziau kita mergina pataisyti, o pati suklydau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tikrai pavasariu kvepia jau doh.gif
Versace versace juodas kristalas pas mane irgi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 01 balandžio 2008 - 12:32
QUOTE(kackac @ 2008 04 01, 08:07)
Na, pas mane Vresace ant stalo tikrai nestovi ir nesu tikra, kad kada nors stoves mirksiukas.gif . O vat pas AAA ant stalo, tai tikrai stovi Versace mazas tamsus kristaliukas.

doh.gif sumaisiau nickus ir as, sorry lotuliukas.gif
Atsakyti
as truputi ne i tema,sorry, paklausiu...gal gali kas pamokinti kaip ikelti nuotrauka su kolekcija... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianele-75: 01 balandžio 2008 - 16:18
O Dievuleliau, JVanos kolekcija ( <> ) mane isverte is koju swoon.gif biggrin.gif kaip pavydziu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 01 balandžio 2008 - 23:01
QUOTE(dianele-75 @ 2008 04 01, 17:17)
as truputi ne i tema,sorry, paklausiu...gal gali kas pamokinti kaip ikelti nuotrauka su kolekcija... blush2.gif  smile.gif

Gal dar kam nors pravers:
atsidarai toki ar panasu puslapiuka nuotrauku perkelimui http://www.imageshack.us/
Upload image (taskelis turi buti prie image)
paspaudi Browse ir susirandi nuotrauka savo kompiuteryje
paspaudi "host it"
rezultatas nuorodos, tada issirenki kur prierasas for forums ar message boards, nukopini ta nuoroda tiesiai i zinute ir vualia thumbup.gif
Atsakyti
Grizo vyras wub.gif ir mano kolekcija pasipilde user posted image ir YSL minuku rinkinuka
Atsakyti
Geras papildymas. O koks YSL rinkinukas? bigsmile.gif
Atsakyti