Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(biologė @ 2008 05 18, 11:20)
Jau čia ne kartą šnekėjom apie tokius dalykus - kas yra tikroji kolekcija... Bet kol geriau savo "rinkinių" ar "kratinių" nesugalvojom pavadint, tol ir lieka kolekcijų vardas ir tiems vartojimui sukauptiems kvepalams. Dauguma juk tik vartojimui juos ir kaupiam... O rinkinys šaunus, nemažas ir daugeliui (man irgi) kai kuo pavydą keliantis tongue.gif

Mano kuklia nuomone, kai kurių parfumisčių "kratinius" drąsiai galima vadinti kolekcijomis (tiek dėl kvepalų kiekio, tiek dėl pačių kvepalų).
Ir nors nepamenu, ar pati rodei čia savo kvepalus, bet drįstu manyti, kad "kratiniu" jų liežuvis neapsiverstų pavadinti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
cia vis tas lietuviskas kuklumas kaltas. aisku, jeigu lyginsi su true kolekcionieriais, tai gal ir ne, bet va, musu lietuviskam kontekste - tai dar ir kaip smile.gif

man Rimaz patiko. kazkoks gaivus bendras vaizdas (ne kvepalai) ax.gif
Atsakyti
apšvieskit merginos koks čia kvepalų kiekis 0.13 oz mirksiukas.gif
žinau kad ne vietoj klausiu blush2.gif
Atsakyti
4ml smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 18, 13:59)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=BlackDee,2008 05 18, 09:29]
O jau kaip Poison'ų rinkinuko pavydžiu

Vat šitų ir aš užpavydėjau blush2.gif
Atsakyti
Galim gaivinti tema, bet as labai cia kuom nenustebinsiu.
As galiu parodyti evoliucija:
1. 2008 03 21
user posted image
2. 2008 05 18
user posted image
Prie veidrodzio sudejau, kad viskas dvejintusis ir trejintusi tongue.gif Juokauju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 18 gegužės 2008 - 17:03
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 18, 12:34)
Mano kuklia nuomone, kai kurių parfumisčių "kratinius" drąsiai galima vadinti kolekcijomis (tiek dėl kvepalų kiekio, tiek dėl pačių kvepalų).
Ir nors nepamenu, ar pati rodei čia savo kvepalus, bet drįstu manyti, kad "kratiniu" jų liežuvis neapsiverstų pavadinti  ax.gif  biggrin.gif

Mano nuomone, kolekcijos požymis - ne kiekis, o idėja. T. y. kvepalai renkami ne naudojimui (bent tai ne svarbiausia priežastis), o su mintim - vieno gamintojo ar parfumerio (ar kelių), kažkokios kvapų grupės ar laikotarpio, ar turintys kažkonį ingredientą, ar kokio nors kiekio (neseniai visos stebėjomės ir grožėjomės Žvaigždžiukės kolekcija), ar buteliukų - vien geltonų ar vien su drugeliais... tongue.gif Žodžiu, kažkas, kas juos visus objektyviai jungia į vieną grupę. Net jei toje kolekcijoj tik trys buteliukai (pvz., retų vintažinių kvepalų kolekciją). O daugumos mūsų rinkinius vienija tik tai, kad "man patinka", jie yra naudojami, vieni baigiasi, nusiperkam kitus... Vadinam juos kolekcijom, bet čia jau susitarimo reikalas. Geriausiu atveju toks rinkinys atspindi savo savininkę, jos skonį ir asmenybę, blogiausiu - tėra kratinys... truputį su neigiamu atspalviu. T. y. surinkti be idėjos, patinkantys ir nelabai, nusipirkti po ilgų svarstymų ir spontaniškai, mėgstami ir naudojami tik "kad greičiau baigtųsi"...
Mano atveju - prieš pusantų metų buvau įdėjus savo "kolekciją" iš dviejų buteliukų (ir trečio tuščio, ką tik pasibaigusio - gražaus kažkokio proginio J'Adore), vėliau jau papildytą berods iš aštuonių... Kratiniu vadinčiau tik juokais, nes visi mano kvepalai rinkti priekabiai ir ilgai, visi labai mėgstami ir naudojami. Paskutiniu metu šiek tiek pasipildė (lengvai išleidau lengvai gautus pinigus), kada nors vėl įdėsiu... Bet kiekis, mano įsitikinimu, nesvarbu - kaip gražiai čia yra pasakiusi Minerva, ne taip seniai ji jautėsi pačia laimingiausia vieno kvepalų buteliuko savininke bigsmile.gif
Atsakyti
Seeme tai Hermes'o Sodai dingo kažkur per du mėnesius? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 05 18, 17:01)
As galiu parodyti evoliucija:
Prie veidrodzio sudejau, kad viskas dvejintusis ir trejintusi tongue.gif Juokauju ax.gif

Tu juokauji, o aš mirksiu prie monitoriaus ir nieko nesuprantu (popiet vyno taurę įkaliau ir nežinau, kas čia dabar kaltas). Dar nesusigaudžiau pasikeitimuose. Tik matau, kad Alien mėginukų krūvą sunaudojai ir Niną (ar tik dėžutę išmetei, o tas raudonas obuoliukas vienas buvo?) O kas toj juodoj su žaliu dėžutėj ir šalia mėlynam buteliuke su balta etikete? O Hermessence sunaudojai ar tik visa dėžutė į kadrą netilpo?
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 18, 17:08)
Seeme  tai Hermes'o Sodai dingo kažkur per du mėnesius?  lens.gif

Papuolė Seeme lotuliukas.gif Dabar turės duot ataskaitą, kur ir kodėl taip greitai kvepalus išlaistė rolleyes.gif
Atsakyti
Daisy tik ant dugno ax.gif
Atsakyti
Nilo sodu likuti issimainiau i Givenchy Ange ou Demon megineliu kruva, kurie dabar zaviajame felicitavam atomaizeryje. Kelly Caleche irgi nebeturiu, "prakaliau blush2.gif Bet jau tikriausiai ryt gausiu tiek Nilo sodus, tiek kaliosus po 15ml mirksiukas.gif
Is Hermessence Vetiver Tonkos nebeturiu, tiksliau jie buvo MB. Jis taip jais ir nesikvepino, nes jam labiau prie dusios Guerlaino Vetyveris.
Ninos obuoliuka turiu, labai esu neapsisprendus del ju (trecia karta del ju apsigalvojau lotuliukas.gif )
Alien meginukus ir naudoju, ir kas nors papraso, tai padalinu ax.gif
Mano visi kvepalai tarnauja svieciamiesiems - reklaminiams tikslams tongue.gif
O ta juoda dezute su zaliu tai L`Artisan zvake, pries tai nuotraukoje buvo 2. Viena iskeliavo dovanoms.
Papildyta:
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 05 18, 18:42)
Daisy tik ant dugno  ax.gif

Daisy liko puse, puse vienai mamytei nupurskiau i atomaizeri. Simtuko per desimtmeti neisnaudosiu doh.gif Bet labai jo norejau, turiu ir kuno losjona blush2.gif
Atsakyti