Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

QUOTE(BlackDee @ 2008 05 19, 18:40)
Ir kolekcija - nei vieno kompoto  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Ar tikrai nė vieno? - aš radau keletą cool.gif

Bet didžioji kolekcijos dalis tikrai puiki 4u.gif - ypač sužavėjo tai, kad turi abejus Hermes Merveilles thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 05 19, 22:29)

Na nebent Aigner'į ir Insolence kompotais laikai rolleyes.gif Na bet "kompotų" sąvoka kiekvienai skirtinga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 19, 23:30)
Na nebent Aigner'į ir Insolence kompotais laikai  rolleyes.gif  Na bet "kompotų" sąvoka kiekvienai skirtinga  tongue.gif

Insolence, Moschino ir Miss Dior Cherie - kompotai (jeigu šalia Hermes su Shalimar nestovėtų, būtų mažiau kompotai) biggrin.gif
Atsakyti
Niekur Moschino nematau lens.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 19, 23:43)
Niekur Moschino nematau  lens.gif

Miniukas, juodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 05 19, 20:29)

Neturiu nieko prieš rimtus kompotus smile.gif
Dior Cherie šaltas saldumas pavasariui man labai tinka (MB šaukia - narcizai blink.gif ). Ir net Mademoiselle edp išbaigiau tongue.gif Aignerio avietės ir Insolence vežė per pirmus šalčius, bet lyg ir persirgau jau smile.gif Flowerbomb irgi turbūt prie kompotų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 20 gegužės 2008 - 06:16
Panele Kiaušiniene , labai skoningas kvepalų rinkinys. 4u.gif

QUOTE(Minerva @ 2008 05 19, 23:35)
Insolence, Moschino ir Miss Dior Cherie - kompotai (jeigu šalia Hermes su Shalimar nestovėtų, būtų mažiau kompotai) biggrin.gif

Gal ir kompotai, bet ne patys prasčiausi (nors Cherie nepatinka visiškai). Moschino Cheap and Chic man nė nepanašus į kompotą. schmoll.gif Man kompotai - lengvi, vaisiniai uoginiai Dior Addict 2 , Gucci Envy My , Bright Crystal tipo kvapai. Ir dar galima būtų vardinti panašių be galo ir be krašto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 05 20, 11:24)
Panele Kiaušiniene , labai skoningas kvepalų rinkinys.  4u.gif 
Gal ir kompotai, bet ne patys prasčiausi (nors Cherie nepatinka visiškai).  Moschino Cheap and Chic man nė nepanašus į kompotą.  schmoll.gif Man kompotai - lengvi, vaisiniai uoginiai Dior Addict 2 , Gucci Envy My ,  Bright Crystal tipo kvapai.  Ir dar galima būtų vardinti panašių  be galo ir be krašto.  smile.gif

Is mano mylimiausiu wub.gif blush2.gif
Na patinka man kompotiniai mirksiukas.gif , tai ka dabar daryti?
Atsakyti
Ką daryt? Ir toliau kvėpintis. Koks skirtumas gera ar bloga kitų kokia nuomonė apie patinkantį kvapą. Ar dėl manęs kvėpiniesi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 05 20, 15:12)
Ką daryt?  Ir toliau kvėpintis.  Koks skirtumas gera ar bloga kitų kokia nuomonė apie patinkantį kvapą.  Ar dėl manęs kvėpiniesi?  mirksiukas.gif

Tik del saves mirksiukas.gif tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 20 gegužės 2008 - 18:28
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 05 20, 07:15)
Neturiu nieko prieš rimtus kompotus  smile.gif 

Taigi ir aš nieko prieš neturiu - čia aš iš BlackDee šaipiausi, kad ji nė vieno kompoto nerado laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 05 20, 21:27)
Taigi ir aš nieko prieš neturiu - čia aš iš BlackDee šaipiausi, kad ji nė vieno kompoto nerado laugh.gif

Nu rimtai blink.gif Visu pirma - kalbu tik apie didelius buteliukus, antra - be Aignerio, man tikrai kompotu ten nera rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 20 gegužės 2008 - 21:48