Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

Skonį galima išlavinti mirksiukas.gif

Kad būtų į temą, vakar mano kolekciją papildė 30 ml "Sacrebleu" EDP, Parfums de Nicolai. Radau tik tokį mažuliuką paveiksliuką: user posted image
Atsakyti
Mano kvepalu kolekcija pasipilde Chanel No. 19 EDP ir Chanel Crystalle EDP.

O is saraso dingo "Coco Chanel", "Allure" ir "Euphoria" jie iskelliavo pas mano mama.

Tarp kitko norejau pamineti, teko paslampineti po forumus, kai netiketai suradau foruma, kuriame ir sios forumo pagrindines dalyves aptaria kitu sio forumo dalyviu pasisakymus.. ir, zinoma, juokiamasi ir saipomasi is mano kolekcijos, mano pasisakymu "on stage" ir "behind the stage"..

Manau, kad tai neblogas sio forumo tesinys smile.gif Gana juokingas, intriguojantis... Tiksliau "BOBISKAS". Toks zongliravimas tarp vieno ir kito forumo.. Na kaip pavadinsi, taip nesugandinsi, bet pilna vaizda tikrai susidarysi doh.gif

Forumas "Kvepaleliu maniakes":

http://www.supermama...?...6847&st=528

Hum.. Gal man ir nick'a pasikeisti i IVanuška? ax.gif

Tarkim.. :

Paskelbta: 2008 03 30
QUOTE(centifolija @ 2008 03 30, 21:27)
Nebambėk. Skaityk, švieskis, dėkis į omenį.  bigsmile.gif

Deduosi, deduosi gi. Bet jau taip perkrautas tas omenys mano. verysad.gif Ar jūs bent žinojot, kad Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel Prancuzu dizainere, kuriai sie kvepalai buvo sukurti. ....

QUOTE(centifolija @ 2008 03 30, 20:47)
Kokiais čia fufliakais giriesi? Ar nežinai, kad kokybiški kvepalai vadinasi Channel, o ne Chanel?  umn.gif

Tikrai? Nežinojau. blush2.gif Ir dar neseniai sužinojau, kad Chanel N.19 yra Coco Chanel kvepalai. blink.gif...

QUOTE(centifolija @ 2008 03 29, 20:23)
Kaip sakei, pas tave, tikriausia, kitas bonkiukas. Ne 50, o 100 ml  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ale gi nieko nenuslėpsi. Net fuflinio analogo. blink.gif O be to, aš mėgstu 100 ml, nes jie pigiau kainuoja, nei 50 ml. lotuliukas.gif...

Tesinys................................................................................................

Ar cia tos kompetetingos parfumerijos zinoves sitiek demesio man skyre? g.gif

Aciu 4u.gif

Galvojau, kad forumas visiems, o pasirodo, kad cia privatus burelis ir kiek teko skaityti, tai naujokes cia pasiepiamos, pajuokiamos, apsnekamos..

Gerai, kad tai tik adresuojama kelioms personoms.. Na.. Jus zinote patys! mirksiukas.gif

Atsakyti
Oi, tuoj nugriusiu-va kas cia darosi forume
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 04 04, 15:14)
Oi, tuoj nugriusiu-va kas cia darosi forume

Gal jau pilnatis ataina.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 04 04, 15:18)
Gal jau pilnatis ataina.... schmoll.gif

pavasaris + pilntis, net zombiai tokiu metu prisikelia... tai ka jau cia kalbet siuo atveju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 04, 15:03)
Mano kvepalu kolekcija pasipilde Chanel No. 19 EDP ir Chanel Crystalle EDP.

O is saraso dingo "Coco Chanel", "Allure" ir "Euphoria" jie iskelliavo pas mano mama.

Sveikinu su kolekcijos pagausėjimu drinks_cheers.gif Kodėl išsirinkai būtent šituos?

O dėl likusios posto dalies - manai, kad be tavęs kam nors tai dar įdomu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 04 04, 15:03)

Tikiesi atradusi Ameriką? Ir kitoms akis atvėrusi? bigsmile.gif Visos, absoliučiai visos senbuvės puikiai žino šį maniakių forumą bendraminčiuose. Ir galiu drąsiai teigti, jį skaito. Ir skaito ne tik prijaučiančios parfumerijai ar kosmetikai.
Gali suburti savo forumą bendraminčiuose nuskriaustosioms nesuprastoms mergelėms, niekas nedraudžia.
Atsakyti
Nesuprantu, ko jūs visos prie naujokės prikibot. Negalima šitaip. Kiaulės nebūkit (kiaulės metai seniai baigėsi) nono.gif Nekreiptumėt dėmesio į "išsišokimus", tai ir nebebūtų įdomu. Neužvirkim čia didelio off topic balagano cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 04, 16:43)
Nesuprantu, ko jūs visos prie naujokės prikibot. Negalima šitaip. Kiaulės nebūkit (kiaulės metai seniai baigėsi)   nono.gif  Nekreiptumėt dėmesio į  "išsišokimus", tai ir nebebūtų įdomu. Neužvirkim čia didelio off topic balagano  cool.gif

bet jei kas tave užkabina, tai tokį balaganą netingi užvirti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 04, 15:09)
bet  jei kas tave užkabina, tai tokį balaganą netingi užvirti.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 04 04, 16:09)
bet  jei kas tave užkabina, tai tokį balaganą netingi užvirti.  biggrin.gif

Netingiu. Bet paprastai manęs kolektyviai nepuola. Pasitaiko viena kita, bet ne visas būrys.
Atsakyti
Na, šiandien mano kolekcija pasipildė Black for her Kenneth Cole kvepaliukais.

user posted image

Ką aš galiu pasakyti - tiesiog žiauriai nepataikiau... verysad.gif

Pirkau aišku neuosčius, buvau blogos nuotaikos, norėjau kokį paguodos prizą
cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 04 balandžio 2008 - 20:14