Įkraunama...
Įkraunama...

Mano kvepalų kolekcija

sorry už nekokybišką nuotrauką, fotkinta su laptopu rolleyes.gif blush2.gif
user posted image
mano kolekcija ax.gif , trūksta tik joje nina ricci obuoliuko, kurį laikau darbe smile.gif
bet vis tiek iš visų patys pačiausi ir mylimiausi franck olivier (balta kriauklė), bei gyvenchy hot couture rolleyes.gif dar einami versace bright crystal.
SJP Lovely, Chanel 5 stovi nenaudojami, Lolita Lempicka man per stiprūs cool.gif (mielai tuos iškeisčiau)
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 12, 13:16)
sorry už nekokybišką nuotrauką, fotkinta su laptopu rolleyes.gif blush2.gif
user posted image
mano kolekcija ax.gif , trūksta tik joje nina ricci obuoliuko, kurį laikau darbe smile.gif
bet vis tiek iš visų patys pačiausi ir mylimiausi franck olivier (balta kriauklė), bei gyvenchy hot couture rolleyes.gif dar einami versace bright crystal.
SJP Lovely, Chanel 5 stovi nenaudojami, Lolita Lempicka man per stiprūs cool.gif (mielai tuos iškeisčiau)

thumbup.gif nemaza ir ivairi. Patinka lengvesni, gaivesni kvapai?
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2008 04 12, 13:18)
thumbup.gif  nemaza ir ivairi. Patinka lengvesni, gaivesni kvapai?

mirksiukas.gif
sunkių "nepakeliu" biggrin.gif , kad ir dabar ką tik pasipurškiau beckham Intimately Beckham Night (darydama savo kvepaliukų "fotosesiją"), jaučiu, kad tuoj galvą pradės skaudėt - per stiprūs, taip pat veikia ir lempicka, gyvenchy Organza, bei hugo deep red.
Aha, turbūt patinka gaisvesni ir saldūs smile.gif (niam niam)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 12 balandžio 2008 - 12:29
user posted image
Papildyta:
persiprasau del dydzio doh.gif
Atsakyti
Kamilija, man organza is taviskiu patinka ax.gif ir beckham smile.gif beje, kaip pastarieji laikosi?

Riuriu, jau kiek daug elixiro ispurksta. koks ten kiekis?
beje, photobuckete galima sumazinti, yra tokia f-ja resize
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 12 balandžio 2008 - 13:26
katalike, as cia kazko pridariau, jog negaliu cia net keisti zinutes biggrin.gif
Na tikiuosi, jog greit kitas psl. atsivers blush2.gif
ten 50 ml. jie nupurksti yra, keles kalioseliai taip pat pabandymui nupurksti
Atsakyti
Kamilija,o kaip ta balta kriauklyte kvepia?Is gaiviai saldziu zinau Lancome o Qui,kai papurski jie gaivus,o veliau saldumas islenda ir Dior Jadore.

Riuriu,is kur Chance tokioj talpoj turi?As tokius pirkt maciau tik po tris blush2.gif
Atsakyti
Beckham (kalbu apie naktinius tamsiai violetavus) išsilaiko labai ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 12, 13:27)
mirksiukas.gif
sunkių "nepakeliu" biggrin.gif , kad ir dabar ką tik pasipurškiau beckham Intimately Beckham Night  (darydama savo kvepaliukų "fotosesiją"), jaučiu, kad tuoj galvą pradės skaudėt - per stiprūs, taip pat veikia ir lempicka, gyvenchy Organza, bei hugo deep red.
Aha, turbūt patinka gaisvesni ir saldūs smile.gif  (niam niam)

Manau musu skoniai panasus thumbup.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Riuriu @ 2008 04 12, 14:15)
user posted image
Papildyta:
persiprasau del dydzio  doh.gif

212 wub.gif
Promesse atimciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 04 12, 14:15)
persiprasau del dydzio  doh.gif

uj kaip tie istampyti psl nepatinka doh.gif
bet kolekcija tai thumbup.gif bet rimtai kokie tavo purskimo tempai ohmy.gif kalioshu kokis 20ml nupurksta pabandymui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamilija @ 2008 04 12, 13:27)
mirksiukas.gif
sunkių "nepakeliu" biggrin.gif , kad ir dabar ką tik pasipurškiau beckham Intimately Beckham Night  (darydama savo kvepaliukų "fotosesiją"), jaučiu, kad tuoj galvą pradės skaudėt - per stiprūs, taip pat veikia ir lempicka, gyvenchy Organza, bei hugo deep red.
Aha, turbūt patinka gaisvesni ir saldūs smile.gif  (niam niam)

Oj, jei as tik gauciau ta senaja kriauklyte, o ne kur dabar isleista doh.gif Taip man patiko tie senieji wub.gif O va tie kito leidimo tai turi kazkokio astrumo, kuris man labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
o tai "kuom" skirias tie naujieji Franck Olivier, "išvaizda"ta pati?
ir man, ir mamukui jie jau baigias, net nežinau ,iš kur reiks gauti doh.gif
Atsakyti