Ji niekam nieko netik kad nesake, bet ir paciai aukletojai nieko neuzsimine.Nes zino,kad del vietu trukumo i kita darzeli negales pervesti ir vaikas vistiek eis i ta darzeli, tai bijojo,kad jei kokia pastaba pasakys aukletojai ji poto gali nelabai gerai elgtis su vaikuciu.Yra visokiu zmoniu, as netyleciau, o tikrai eiciau iki galo, kol nebutu uztikrinta tvarka, o ji pabijojo. As kaip tik siandien apie tai pagalvojau ka jus parasete,kad gerai butu,kad tos aukletojos sektu forumus ir zinotu kokios nuomones sklando apie jas ir darzeli
QUOTE(JustinaD @ 2010 08 02, 15:53)
Ji niekam nieko netik kad nesake, bet ir paciai aukletojai nieko neuzsimine.
kad gerai butu,kad tos aukletojos sektu forumus ir zinotu kokios nuomones sklando apie jas ir darzeli
kad gerai butu,kad tos aukletojos sektu forumus ir zinotu kokios nuomones sklando apie jas ir darzeli
vat ir be reikalo... Galėjo vedėją pakviesti, galų gale policiją iškviest ar kokią kitą instituciją, kuri tuo užsiima (nesu susidūrusi, nežinau). Bent jau tada auklėtojos turėtų galimybę būti išteisintos. O dabar dėl tokių matytojų užklijuojamos etiketės ir žmonės lieka be kaltės kalti.
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 02, 15:27)
O šiaip, tai gerai, kad yra toks forumas, gerai, kad visi gali reikšti savo nuomones, ir būtų super gerai, kad visų darželių auklėtojos sektų tokius forumas, ypač tos, kurios galimai nusižengia vidaus tvarkai.
čia jūs auklėtojas kviečiate iš už kampo pasikaityti ką apie jas kalba internete? Moterys, nebūkite juokingos... Ir aplamai, jei kas kam kliūna, nepatinka, reikia eiti iš aiškintis - su auklėtojom, su direktote. O ne už akių purvus pilti apie tuos, kurie gal net prie interneto neina, ar apie forumą nežino. Nu negražu moterys. Sutikit...
O nuomonė sudaryta iš pletkų bent jau man lygi nuliui. Aš turiu savo nuomonę. Nei vienos auklėtojos nemačiau girtos, nei vienos nemačiau su šampanu rankoje, ir be galo džiaugiuosi, kad mano vaikas lanko šį nuostabų darželį

QUOTE(JustinaD @ 2010 08 02, 15:53)
Ji niekam nieko netik kad nesake, bet ir paciai aukletojai nieko neuzsimine.Nes zino,kad del vietu trukumo i kita darzeli negales pervesti ir vaikas vistiek eis i ta darzeli, tai bijojo,kad jei kokia pastaba pasakys aukletojai ji poto gali nelabai gerai elgtis su vaikuciu.
būtent.
QUOTE(Beatriukas @ 2010 08 02, 16:26)
vat ir be reikalo... Galėjo vedėją pakviesti, galų gale policiją iškviest ar kokią kitą instituciją, kuri tuo užsiima (nesu susidūrusi, nežinau). Bent jau tada auklėtojos turėtų galimybę būti išteisintos. O dabar dėl tokių matytojų užklijuojamos etiketės ir žmonės lieka be kaltės kalti.
čia jūs auklėtojas kviečiate iš už kampo pasikaityti ką apie jas kalba internete? Moterys, nebūkite juokingos... Ir aplamai, jei kas kam kliūna, nepatinka, reikia eiti iš aiškintis - su auklėtojom, su direktote. O ne už akių purvus pilti apie tuos, kurie gal net prie interneto neina, ar apie forumą nežino. Nu negražu moterys. Sutikit...
O nuomonė sudaryta iš pletkų bent jau man lygi nuliui. Aš turiu savo nuomonę. Nei vienos auklėtojos nemačiau girtos, nei vienos nemačiau su šampanu rankoje, ir be galo džiaugiuosi, kad mano vaikas lanko šį nuostabų darželį

Oj, pas mus ta teisminė tvarka tokia kvaila, labai abejočiau, kad policija tokiems "niekams" turėtų laiko, pinigų, ar dar kokių susigalvotų, aj, pasakytų, kad čia ne jų kompetencija.
O už akių pilstyt tai negražu, sutinku, Nu bet mes ne už akių. Taigis gali ateit pasiskaityti

Beatriukas, o kažkuriame poste rašei, ar galima nustatyti girtumo laipsnį, tai pagal jus, kada jau auklėtoja girta? Na ar apskritai, kada žmogus girtas?
Šiaip, tai ne tame esmė. Kiek išgėrė, esmė, jei yra geriama darbo metu, tai tai jau turėtų rūpėti direktorei. Turėtų būti kažkokios instancijos, kurios daro patikrinimus darželiuose? Aš su viešojo sektoriaus sritimi nelabai susipažinusi, bet tikiu, kad kažkam atsiskaityti darželis turėtų. Privačiame sektoriuje, jei dirbi ne giminaičių firmoje, už girtavimą darbo metu iškart lėktum iš darbo.
Ir šiaip, jei tėveliai būtų vieningesni, tai išvengtume visokių tokių tariamų, galimų ar net esamų negerovių darželyje.
Aš asmeniškai mūsų auklėtojomis esu patenkinta, nes nei jos geria, nei rūko

O dėl to, kad auklėtojos net nežino ir net prie interneto neprieina, tai čia faktas.
Pletkai nėra gerai, bet svarbu išgirsti įvairias nuomones, aišku, būtų smagu išgirsti tas nuomones viešai, tai būtų proga darželiui pasitemti ( ir, kad ir atremti visas neigiamas nuomones ir pakelti savo kartelę

QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 02, 16:38)
Beatriukas, o kažkuriame poste rašei, ar galima nustatyti girtumo laipsnį, tai pagal jus, kada jau auklėtoja girta? Na ar apskritai, kada žmogus girtas?
aišku, būtų smagu išgirsti tas nuomones viešai, tai būtų proga darželiui pasitemti ( ir, kad ir atremti visas neigiamas nuomones ir pakelti savo kartelę

kurioj vietoj kalbėjau apie girtumo laipsnį?

norit kad "apsiginti" čia ateitų ir auklėtojos ir keltų darželio reitingą?

Daugiau net nediskutuosiu. Merginos, mąstykit ką kalbat

BEATRIUKAS, jau ilindai i diskusijas.O kiek tau metu galima paklausti?Nes is tavo cia destomu minciu ir bereikalingu piktinimusi susidaro nuomone, kad esi gan jauna. Nei cia kas puola, nei piktinasi, tiesiog kiekvienas desto savo nuomone.Tam ir yra forumai,kad diskutuoti, issiaiskinti rupimus klausimus ir t.t. Jei nemoki priimti kitu zmoniu nuomones, o vaikiskai piktiniesi, tai geriau tu forumuose nebuk ir nesiskaitynek.Nes veltui tik sau nuotaika gadiniesi
QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 02, 16:38)
Pletkai nėra gerai, bet svarbu išgirsti įvairias nuomones, aišku, būtų smagu išgirsti tas nuomones viešai, tai būtų proga darželiui pasitemti ( ir, kad ir atremti visas neigiamas nuomones ir pakelti savo kartelę

Šiaip, tai virtualus forumas, kad ir su švietimo ministru visai nebloga idėja, tėvai gal mažiau bijotų savo nuomones išsakyti. Nieko nenorėjau apergt, nieko blogo prieš mūsų auklėtojas neturiu, bet jei yra kažkokių priblemų, jas reikia spręsti. Dar kartą pasikartoju viešai, t.y. turiu omeny gyvai, ne internete.
Kenguryte,linksminames

QUOTE(inesak @ 2010 08 02, 17:07)

QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 02, 18:22)

nu nedaugelis tokiu kaip tu

kas liečia JustinosD pasisakymus dėl girtavimų auklėtojų,tai hm...

Ką manau aš apie auklėtojas

QUOTE(JustinaD @ 2010 08 02, 16:55)
O kiek tau metu galima paklausti?Nes is tavo cia destomu minciu ir bereikalingu piktinimusi susidaro nuomone, kad esi gan jauna. Nei cia kas puola, nei piktinasi, tiesiog kiekvienas desto savo nuomone.

Piktinuosi, nes viešai forume yra šmeižiami žmonės ir jie tikrai to nenusipelnė.
QUOTE(Beatriukas @ 2010 08 02, 18:31)

Piktinuosi, nes viešai forume yra šmeižiami žmonės ir jie tikrai to nenusipelnė.
gal jus pati aukletoja sio darzelio esat?
as nesiplesiu, bet... nepatiko man viena aukletoja, jos manieros, bendravimas, vaidmainiskumas, todel padariau sau isvadas ir atsiemiau vaika is to darzelio. Nepadare man ji nieko blogo, bet... atsumiantis zmogus ir tiek, tiek, kad galiu pasakyti, kad nerali ir labai sauni buvo musu seimininkute, kuri pagal viska labiau atliko aukletojos vaidmeni nei pati aukletoja.
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 02, 19:40)
taip ir galvojau, kad būsiu tuo apkaltinta

Ne, aš tikrai ne auklėtoja, ir ne direktorė ir aplamai nesu jokio darželio darbuotoja ir ja niekada nebuvau