Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

QUOTE(Kenguryte @ 2010 08 04, 10:44)
[i]Off topic:
Inesak, tu ten pati įkėlei info apie netinkamus parašus ar kaip?

nea biggrin.gif mano parašą kažkodėl užblokavo ale netinkamas doh.gif Tai dėl to taip meta man ax.gif

Ateik i skype mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif siaubas moterys, man atrodo, kad vaikai jau protingesni už jus. Atsiprašau tos mamos kuri čia neva nuomonę išreiškė kad neveda ir nevestų savo vaiko bet man rodos jai pačiai dar darželin laikas, intelektas tai jau g.gif atleiskit. o kad ir šale gyvena (kokia auklėtoja)tai argi auklėtojos nežmonės - namie, už darbo tvoros jos gali daryti ką nori ax.gif , jos irgi turi privatų gyvenimą. pažiūrėkit ar patys visi gyvenam dorai ir pavyzdingi prieš vaikus. nebūkit naivuolės, kad jau šio forumo nepaskaito ir auklėtojos ir direktorės lotuliukas.gif oi oi
matote ir girdite tik blogį- o ar kas pasakė kas aikšteles ten kasmet dažo, gėles sodina, ravi cool.gif , čia blogą nuomonę tik bailiai manau reiškia, juk galite pasidomėti, pabendrauti su auklėtoja: kokia tema šią savaitę, vaikų darbelius apžiūrėti, nemanau,kad išvytų vakare pasiimant vaiką mirksiukas.gif , galiausiai pasvarstykit kokį indėlį dėl vaiko į grupę jūs padarėt? ar tik vaiką atvedėt? blush2.gif manau čia ne vaikam blogai,o mamytėm. Aš jau kelintą vaiką čia vedu, bet kiek užeičiau,kiek klausinėčiau nei viena neatsakė, nei girta, ne iapie 4u.gif kitas ką blogo pasakojo. jei pačios savęs bijot- tai pradėkitnuo savęs. kaip girioj šaukia taip pagiry atsišaukia.
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 08 03, 16:59)
parasiau del to, kad kitos mamos butu akylesnes, ir labiau kreiptu demesi i vaiku prieziura darzelyje.Galejau isvis nerasyti, nes pati i ji vaiko nevedu ir gyvenime nevesiu,,bet rupi netik savi bet ir svetimi vaikai.Pasakytumete aciu,kad parasiau, tuo labiau ne pletkus kazkokius ar gandus,parasiau kuo pati esu isitikinusi( dar karta pabreziu ne apie visas aukletojas kalbu).O cia ziuriu mamos kai kurios,kaip laukines uzsipuola perskaiciusios komentarus,kurie neatitinka ju nuomones.Negrazu.... juk suauge zmones esam, tai gerbkime vieni kitus

blush2.gif , įdomu kaip jau tau rūpi tie svetimi vaikai? ir kaipgi esi įsitikinusi? kad jau taip informuoji mus, tai gal konkrečiau parašyk, ar tu pati ten buvai? ir sakau, nebūk naivuolė, tiksliai žinau,kad čia apsilanko ne tik eilinės mamytės, bet ir pedagogai, švietimo darbuotojai.... tai prieinama visiems ax.gif ir mes ne laukinės tiesiog prašom, apginti savo pateiktą nuomonę. doh.gif
Atsakyti
Kaip jau minejau anksciau plaunuosi rankas nuo situ diskusiju.Darykite ka norite mamytes, as tik pasakiau ka norejau.Tik jei kazkas is jusu kada nors kanors pacios pamatys darzelyje negero, prisiminkite mane ir mano issakytus zodzius... Sekmes visoms.Viso gero
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 08 05, 08:34)
Kaip jau minejau anksciau plaunuosi rankas nuo situ diskusiju.Darykite ka norite mamytes, as tik pasakiau ka norejau.Tik jei kazkas is jusu kada nors kanors pacios pamatys darzelyje negero, prisiminkite mane ir mano issakytus zodzius...  Sekmes visoms.Viso gero

doh.gif
Atsakyti
Niekada nesu mačiusi, kad auklėtojos lauke susibūrusios šnekėtų ir nematytų, ką jų auklėjamos grupės vaikai veikia. NIEKADA. O va darželyje "Gabijėle" taip būna nuolatos...Taigi..
Dėl girtavimo..Buvo viena auklytė, ją atleido.
Dėl vaikų mušimo (niekas nepaminėjo, bet žinau faktų): buvo viena auklėtoja, kuri vaikus mušdavo (tiesa, tas buvo prie gerus 6 metus), ją atleido.
Vėlgi...jei viena auklėtoja/auklytė/valytoja ar dar kas nors geria, muša vaikus, jų neprižiūri, dar nereiškia, kad darželis yra blogas. Aš pvz net negalėčiau pasakyti, ar jis blogas, ar geras. Mes turim super duper auklėtojas, mano vaikas noriai lanko darželį, bet aš negaliu teigti, kad visas darželis ir visos auklėtojos yra geros. Tiesa, negaliu sakyti ir priešingai, kadangi nežinau smile.gif
O ir prie mūsų vienos auklėtojos mano vaikis dažnai būdavo šlapiom kelnėm, bet tai dar nereiškia, kad ji yra bloga, o kita gera. Gal mano toks požiūris...Nesu ir aš ideali mama, visko pasitaiko...gal ir reikalavimai mano mažesni smile.gif
Beje, visą vasarą atostogauja mano vaikis, tai atitrūkus nuo darželio problemų visai smile.gif
Ir dar pagalvojau...jei jau mamos žino, kad auklėtoja girtauja, tai gal geriau parašyti bent kurios grupės auklėtoja. nes jų yra daug..tai negi imsi kiekvieną įtarinėt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciuke: 12 rugpjūčio 2010 - 14:25
QUOTE(Beatriukas @ 2010 08 02, 14:55)
o jūs esate ekspertė girtumo klausimais? Ar jūsų nuomone visi tos grupės vaikučių tėvai yra kvailiai ir arba nemato auklėtojų girtumo arba mato ir toliau veda vaikus tai auklėtojai, rizikuodami jų saugumu??? Viršūnė  doh.gif

beje, prieš tai esančioje žinutėje kalbėtoje net apie kelias auklėtojas, stovinčias ir gurkšnojančias šampaną... Ne apie vieną  cool.gif .

žinote, kai išgėrusi auklėtoja būna, mato ne tik tėvai bet ir vadovybė, tik deja ne visada skundai net padeda mirksiukas.gif

Atsakyti
Vedu dukryte i si darzeli ir negaliu visiskai nieko blogo apie ji pasakyti. Pasiskaicius net baisu pasidare. Prisiklausot gandu,pasaku ir 'varot' viena ant kitos forumuose. Nepatinka darzelis-neveskit vaiko, bet niekas nesuteike teises jums izeidineti aukletoju, ju padejeju. Girtauja, vaikus musa... blink.gif doh.gif Net jei is tiesu kazkada ir buvo taip nutike, tai dar neirodo nieko, tai nereiskia, kad tai vyksta iki siol ir nuolatos. O kad aukletojos su vaikais i lauka isejusios geria, ruko ir i vaikus nekreipia demesio yra visiska nesamone. lotuliukas.gif
Malonus bendravimas su tevais, grazus elgesys su vaikais, tvarkinga aplinka. Neturiu priekaistu siam darzeliui.
Atsakyti
Ar matėte kad salė kurioje vyksta šventės sutvarkyta? Užuolaidos, tapetai, kilimas lyg naujas.. šiemet man gerokai jaukiau ten nei kad pernai metais per vaikų šventes...

Ir mano pastebėjimu, matosi darbai vyksta, tiek durų keitimai, tiek dažų kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 12 28, 12:25)
Ar matėte kad  salė  kurioje vyksta šventės  sutvarkyta? Užuolaidos, tapetai, kilimas lyg naujas.. šiemet man  gerokai jaukiau  ten nei kad pernai metais per vaikų šventes...

Ir mano pastebėjimu,  matosi darbai  vyksta, tiek durų keitimai, tiek  dažų kvapas.

Nepastebėjau blush2.gif Man ir pernai ir šiemet norma biggrin.gif Tik gal gražiau salė papuošta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2010 12 28, 15:19)

Nepastebėjau blush2.gif Man ir pernai ir šiemet norma biggrin.gif Tik gal gražiau salė papuošta ax.gif

aha salė papuošta mano akim buvo tikrai gražiau, bet jaukumo davė dar daug ir užuolaidos rolleyes.gif
Atsakyti
mes siemet jau i mokykla, tai galiu pasakyti vis tik antras vaikas eis taip pat i si darziuka, visai gerai jame, kad ir kiek minus, bet pliusu daugiau-jie ima virsu smile.gif
Atsakyti