Niekada nesu mačiusi, kad auklėtojos lauke susibūrusios šnekėtų ir nematytų, ką jų auklėjamos grupės vaikai veikia. NIEKADA. O va darželyje "Gabijėle" taip būna nuolatos...Taigi..
Dėl girtavimo..Buvo viena auklytė, ją atleido.
Dėl vaikų mušimo (niekas nepaminėjo, bet žinau faktų): buvo viena auklėtoja, kuri vaikus mušdavo (tiesa, tas buvo prie gerus 6 metus), ją atleido.
Vėlgi...jei viena auklėtoja/auklytė/valytoja ar dar kas nors geria, muša vaikus, jų neprižiūri, dar nereiškia, kad darželis yra blogas. Aš pvz net negalėčiau pasakyti, ar jis blogas, ar geras. Mes turim super duper auklėtojas, mano vaikas noriai lanko darželį, bet aš negaliu teigti, kad visas darželis ir visos auklėtojos yra geros. Tiesa, negaliu sakyti ir priešingai, kadangi nežinau

O ir prie mūsų vienos auklėtojos mano vaikis dažnai būdavo šlapiom kelnėm, bet tai dar nereiškia, kad ji yra bloga, o kita gera. Gal mano toks požiūris...Nesu ir aš ideali mama, visko pasitaiko...gal ir reikalavimai mano mažesni

Beje, visą vasarą atostogauja mano vaikis, tai atitrūkus nuo darželio problemų visai

Ir dar pagalvojau...jei jau mamos žino, kad auklėtoja girtauja, tai gal geriau parašyti bent kurios grupės auklėtoja. nes jų yra daug..tai negi imsi kiekvieną įtarinėt....