Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

Taip jau išėjo, kad mūsųs auklėtoja dažnai sirgo tai pati, tai jos vaikas, tai teko susipažinti vos ne su visom darželio auklėtojom...Nė vienai nieko blogo negaliu pasakyt. tikrai geros, atidžios, užsiima, net su "svetimais" (pavaduojamos grupės) vaikais.
Aplinka darželio, mano akimis, normali. Gal nėra plastikinių langų, gal nėra naujos žaidimų aikštelės, bet viskas tvarkoma, kiek išgali darželis. Gal aš kažkokia naivuolė, bet man atrodo, kad darželis tikrai panaudoja lėšas pagal paskirtį wink.gif
rinkliavų bent jau mūsų grupėje šiemet nebuvo jokių. Susimetėm į bendrą bankelį simboliškai, kad esant reikalui juos panaudotume ir tiek.

Kodėl šiame darželyje yra laisvų vietų, neįsivaizduoju...Mes irgi patekom netikėtai, likus keliems mėnesiams iki moklų metų pradžios. Bet kai rašiau savo jaunėlį, tai direktorė nedavė 100 procentų, kad pateksim smile.gif Gal keičiasi situacija, juk daug jaunų šeimų Lazdynuose.
Atsakyti
Sveiki,

gal cia yra tevu is grupes, kurioje vakar buvo užfiksuotas meningokoko infekcijos atvejis? Gal turit daugiau info?
Atsakyti
QUOTE(eglute11 @ 2011 11 22, 10:49)
Sveiki,

gal cia yra tevu is grupes, kurioje vakar buvo užfiksuotas meningokoko infekcijos atvejis? Gal turit daugiau info?

Kiek žinau, tai buvo meningokoko žaibinė reakcija, vaikiuko būklė gerėja.
Daromi tyrimai ( auginamas pasėlis), šią savaitę paiškės, kokio tipo ta bakterija.
O kaip reaguoti tos grupės vaikams, kitų grupių vaikams ar pačiam darželiui, tai pirma - nestresuoti ir nepanikuoti.
Apie meningokokinę infekciją
Daugiau informacijos turėtų pateikti darželio administracija.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2011 11 22, 17:58)

Kiek žinau, tai buvo meningokoko žaibinė reakcija, vaikiuko būklė gerėja.
Daromi tyrimai ( auginamas pasėlis), šią savaitę paiškės, kokio tipo ta bakterija.
O kaip reaguoti tos grupės vaikams, kitų grupių vaikams ar pačiam darželiui, tai pirma - nestresuoti ir nepanikuoti.
Apie meningokokinę infekciją
Daugiau informacijos turėtų pateikti darželio administracija.

kaip galima nestresuoti blink.gif man tik perskaicius nupurto,cia gi ne kokie vejaraupiai unsure.gif
Atsakyti
aišku, kad neramu, bet nieko nepadarysi, vėjaraupių irgi sunkių formų būna, net mirčių arba komplikacijų sudėtingų... tokios jau tos ligos klastingos. Viskas nuo organizmo imuniteto priklauso unsure.gif
Atsakyti
O darzelis uzdarytas Karantinui dabar? Nes keista butu,kad nebutu uzdarytas, nes kai mokykloje buvo meningokokas tai ja iskart kuriam laikui uzdare, o cia tai darzelis, dar baisiau,juk mazi vaikiukai.Ir idomu,kodel ziniasklaida apie si atveji tyli, nes siaip juk apie visus visada pranesdavo.
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2011 11 26, 15:05)
O darzelis uzdarytas Karantinui dabar?   Nes keista butu,kad nebutu uzdarytas, nes kai mokykloje buvo meningokokas tai ja iskart kuriam laikui uzdare, o cia tai darzelis, dar baisiau,juk mazi vaikiukai.Ir idomu,kodel ziniasklaida apie si atveji tyli, nes siaip juk apie visus visada pranesdavo.

o jusu vaikas lanko si darzeli g.gif ? kad taip rupi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 27 lapkričio 2011 - 14:02
Ne visi zmones pergyvena TIK del savo vaiku..... net keistas klausimas kazkoks g.gif Si darzeli lanko mano drauges vaikuciai, todel ir domiuosi jeigu ka...
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2011 11 27, 14:59)
Ne visi zmones pergyvena TIK del savo vaiku..... net keistas klausimas kazkoks g.gif Si darzeli lanko mano drauges vaikuciai, todel ir domiuosi jeigu ka...

Tiesiog jus keista esate.nes nei lanke jusu vaikai nei lanko, uztenka pora pusalpiu paskaityti. Ir kiek is jusu puses purvo prinesta ant sio darzelio, pedagogai blogi,visi blogi...bjauru net skaityti

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 28, 14:23)
Tiesiog jus keista esate.nes nei lanke jusu vaikai nei lanko, uztenka pora pusalpiu paskaityti. Ir kiek is jusu puses purvo prinesta ant sio darzelio, pedagogai blogi,visi blogi...bjauru net skaityti

Erikiuxxx nevaziuokite i lankas.... Dabar kita tema diskutuojama... O jeigu Jus tiesa purvu vadinate, tai cia tik Jusu nuomone.. Suprantu,kad ginate savo vaiku darzeli,nes Jusu vaikai ji lanko... Mano vaiku darzelis gal irgi kazkam nepatinka,gal ir jame yra kazkokiu blogybiu, bet as nepradedu zmonems su kita nuomone aiskinti kokie jie neteisus ir t.t. Kiekvienas turi savo nuomone.. O konkreciai jeigu kalbeti apie ankstesnius mano pasisakymus, tai cia ne mano nuomone,o faktas.Tuo labiau,kad as kalbejau ne apie visa darzeli,o konkreciai apie keleta aukletoju... Erikiuxxx, net ir siais metais toje vaiku grupeje apie kurios aukletoja kalbejau anksciau buvo kiles skandalas,kuris nuejo net iki aukstesniu instanciju,kai ta aukletoja noredama is darbo ismesti savo kolege, REIKALAVO is tevu parasu,kad jie pasirasytu,kad jiems nepatinka kita grupes aukletoja, nors teveliams ji labai patiko.. Tad Erikiuxxx,nors ir mano vaikai nelanko sio darzelio PATIKEKITE,kad apie ji zinau zymiai daugiau nei Jus, tik gaila,kad del tam tikru dalyku negaliu cia rasineti is kur ta informacija gaunu. Pabreziu dar karta as kalbejau ne apie VISA DARZELI, o tik apie tam tikras sio darzelio aukletojas.. Tad nereikia pykti ant zmoniu,kurie pasisako taip,kaip Jums nepatinka... Jei norite kad gerbtu Jusu nuomone ir pasisakymus,tai pirmoje vietoje Jus gerbkite kitu..
Atsakyti
manau butu teisinga savo darzelio ziureti...ir ten rasineti,o netersti kitu..
as neinu per temas ir nerasau nesamoniu kitose drzeliuose,nors apie Giraite irgi tureciau ka pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 11 28, 21:05)
manau butu teisinga savo darzelio ziureti...ir ten rasineti,o netersti kitu..
as neinu per temas ir nerasau nesamoniu kitose drzeliuose,nors apie Giraite irgi tureciau ka pasakyti..

Jeigu turite ka pasakyti apie darzeli Giraite, tai ir sakykite, as ir kitos mamos tik dekingos busime.. ir zinosime i ka atkreipti demesi... Tikrai nepulsime Jusu kaip Jus mane del issakytos nuomones...
Atsakyti