Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

Sveiki,
mes irgi lankom eziuku grupe, tik va jau sloga pagavom doh.gif
Atsakyti
Oi, kaip smagu, kad tiek ežiukų mamyčių atsirado bigsmile.gif Tai dabar prisipažinkite, kurių vaikučių mamytės esate? Aš - Kristupo ax.gif

O dėl slogos, tai pastebėjau, kad labai daug sloguojančių ir čiaudančių vaikučių, tai ir dalinasi visi bakterijom unsure.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, as Beno mama smile.gif
Mes pradejom lankyti nuo 5 dienos. Nebuvau jo palikus vieno, nes puse grupes vaiku nuuolat verkdavo, vykdavo tik vaiku raminimas, didziulis stresas vaikams. Taip pavaiksciojom kelias dienas, aukletoja buvo baisiai pasipiktinusi, kokie nesupratingi tevai ir atvede visus vaikus iskart, nors cia manau ne tevu kalte, o direktore turejo nusprest del pratinimosi tvarkos ir viso kito. 15 vaikuciu nuo pirmos dienos vienai aukletojai kazkoks absurdas.
Susitarem su aukletoja, kad susiskambinsim kita savaite ir pradesim lankyti, kai verkiantys vaikuciai daugmaz apsipras. Yra keli vaikai, kurie tikrai sauniai laikosi, visi kiti vienam pradejus saukt mama, visa grupe paskui, tai ka jie ten gali gaut, tai tik liga.
Dziaugiuosi, kad nera man skubu grizti i darba, kituose darzeliuose kiek girdejau pratinama po 5 naujus vaikus kas savaite, na cia to truksta. Tikiuosi viskas susitvarkys ir noriai lankysim si darzeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2011 08 27, 11:07)

Kas nuo to pasikeis?Plius, jei nusiskundimas tik iš vieno asmens, abejočiau, kad dėl to imtų ir perdažytų gerais dažais ax.gif

mes po vasaros tik pirmav diena penktadieni buvom, pastebesiu vaiki, jei issiteps, galesim eit pas direktore arba pavaduotoja, juolab, kad ji musu aukletoja. reikia informuot vadovybe apie darzelio trukumus, kaip jie kitaip suzinos, kas ne taip darzely smile.gif
Atsakyti
Labas, ežiukai smile.gif

Mes lankome grupę nuo rugsėjo 12 dienos smile.gif Didvyriškai atlaikėme savaitę. Penktadienį jau liko visai dienai, lyg ir gerai jauciasi mazasis vyrukas. Pati pabūdavau po valandėlę, tai faktas, kad vaikų auklėtojai per daug. Visi nauji, visi maži, beveik visi verkia. Tai rytais ten tikras chaosas, po pietu gal jau geriau smile.gif

Beje, aš - Oskaro mama wink.gif

Kažin, kaip su Google Group reikalai?
Atsakyti
gal yra mamyciu,kuriu vaikuciai lanko lenku grupe?
Atsakyti
o gal yra Boružiukų? Mus atrodo dar priims, norėjau pasiklausti kaip auklėtojos kaip kas. Ar leisti ar ne, pirmas vaikas, pirmas darželis- baisoka smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamytės, pasisakykit apskritai apie darželį ... 4u.gif prisiskaičiau dabar čia visokiausių atsiliepimų. Bet jie kelių metų senumo. Kaip yra dabar? Ar patenkinti darželiu ir auklėtojomis? Nes tikrai keista, dukrai tuoj trys metai, nebesitikėjau, kad darželis priims. Nebuvau niekur užrašiusi, nes keitėm gyvenamąją vietą. Kai pagaliau įsikūrėme Riešutėlis tik nuo 2014 metų vietą pasiūlė ..., o čia netikėtai užėjau, sako prašom, dar galim pas boružiukus priimti. Apsidžiaugiau, o dabar "virškinu" ir prisigalvoju, kodėl yra laisvų vietų??? Išvaizda darželio tai tikrai nekokia, todėl ir prašau "padrąsinimų" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zero @ 2011 10 08, 16:22)
Mamytės, pasisakykit apskritai apie darželį ...  4u.gif prisiskaičiau dabar čia visokiausių atsiliepimų. Bet jie kelių metų senumo. Kaip yra dabar? Ar patenkinti darželiu ir auklėtojomis? Nes tikrai keista, dukrai tuoj trys metai, nebesitikėjau, kad darželis priims. Nebuvau niekur užrašiusi, nes keitėm gyvenamąją vietą. Kai pagaliau įsikūrėme Riešutėlis tik nuo 2014 metų vietą pasiūlė ..., o čia netikėtai užėjau, sako prašom, dar galim pas boružiukus priimti. Apsidžiaugiau, o dabar "virškinu" ir prisigalvoju, kodėl yra laisvų vietų??? Išvaizda darželio tai tikrai nekokia, todėl ir prašau "padrąsinimų"  blush2.gif

Lazdynėlis, ne Riešutėlis, susimaišiau pavadinimuose
Atsakyti

Zero
, ne pagal darželio aplinką reikia spręsti, kokie ten yra pedagogai. Plius, aplinka gerokai pasikeitusi nuo to laiko, kai mes pradėjome lankyti ir tebesikeičia. Nei padrąsinu, nei nepadrąsinu, aš galvoju, kad ne tiek svarbu, kokia vieta, svarbu, kad vaiko ir auklėtojos auros sutaptų ;-) Boružukių auklėtoją vieną šiek tiek žinau, man ji patinka ;-) Niekas jūsų neverčia lankyti darželio, plius per susirinkimą sakė, kad eilėje yra vaikiukų, tai jei ne jūs, atsiras, kas į jūsų vietą norės ;-) Plius, jei jums nepatiks čia, kas vers lankyti šį darželį?

Dėl Lazdynėlio, tai jis yra kaip ir prestižinis darželis, plius maženis vietos atžvilgiu, ir seniai žinoma, kad ten baisulinės eilės.

Atsakyti
tai aš ir nesiveržiu ten, kur gražu. Aš irgi taip manau, kad svarbiausia, jog vaikas, na ir tėvai kažkiek, su auklėtoja sutartų biggrin.gif
Šiandien po pokalbio su direktore jau smagiau. Todėl ir prašau šių metų įspūdžių, ar patinka, kas ir kaip, o ne penkių metų senumo.
Atsakyti
Sūnutis lanko Boružiukus. Bent kol kas esam patenkinti. Man geriausias įrodymas, kad jam ten gerai - vaikas prašosi į darželį 4u.gif Auklėtojos veiklios, sugalvoja įvairių užsiėmimų jiems. Per rugsėjo pirmą mačiau kai vyresnis berniukas, turbūt jau iš priešmokyklinių pribėgo ir apsikabino vieną auklėtoją wub.gif
Atsakyti