Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

Sveikos mamytės, 4u.gif
nuo rudens ir mes lankysime šį darželį lotuliukas.gif mes busim "boružiukų"grupėje.gal atsirastu daugiau mamyčių,kurios lankys šią grupę ax.gif ,būtų įdomu ankščiau pradėti pažintį rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!
Kiek paskaiciau, labai geri atsiliepimai apie si darzeli.
O sakykite, ar sunku uzsirasyti (eles dideles?), ar praso "paremti" darzeli uzsirasant ir pan. kaip kituose darzeliuose?
Atsakyti
QUOTE(ugninemere @ 2007 05 28, 09:16)
Sveikos mamytės, 4u.gif
  nuo rudens ir mes lankysime šį darželį lotuliukas.gif mes busim "boružiukų"grupėje.gal atsirastu daugiau mamyčių,kurios lankys šią grupę  ax.gif ,būtų įdomu ankščiau pradėti pažintį rolleyes.gif

mes jusu grupeje busim smile.gif tada dar pora supermamu veda vaikucius i sita grupe mirksiukas.gif tik nzn kaip cia bus musiskiai jau gerokai paauge o jus vaikiukas dar visai maziukas g.gif

asele nereik nieko remti. paprasciausiai uzraso ir viskas thumbup.gif eiliu turbut dideliu ir nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2007 06 24, 15:33)
mes jusu grupeje busim smile.gif tada dar pora supermamu veda vaikucius i sita grupe  mirksiukas.gif  tik nzn kaip cia bus musiskiai jau gerokai paauge o jus vaikiukas dar visai maziukas  g.gif

ši grupė tikriausiai skirta vaikams iki 3metų.tikiuosi,nebusim patys mažiausi ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Boruzka - remimas as manau tai yra tie patys 100lt kurios reikia duoti tik atejus i grupe plius buna rinkliavos, sake kad bus ir ateityje ju.
Eiliu manau kad nera, bet grupes jau tikrai pilnos ir vaiku daug juose, vaikas kai priprates ten tai ir vedu, bet del tu aukliu (ta kuri pastoviai i girta panasi) is kitos grupes - tai manes nezavi , o pastebejau paskutiniu metu ta panasi i pageriancia - daznai buna su musu vaikais, maniskis ja pamates is kart verkia...tikiuosi kad cia tik vasara taip nes kitu atveju schmoll.gif
aukles jeigu ten butu visos tokios kaip Daiva ar Rima tada butu liuks, bet kai kitos tokios,kad schmoll.gif tai nelabai man pradeda patikt
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 07 28, 20:50)
vaikas kai priprates ten tai ir vedu, bet del tu aukliu (ta kuri  pastoviai i girta panasi) is kitos grupes - tai manes nezavi , o pastebejau paskutiniu metu ta panasi i pageriancia - daznai buna su musu vaikais, maniskis ja pamates is kart verkia...tikiuosi kad cia tik vasara taip nes kitu atveju  schmoll.gif
aukles jeigu ten butu visos tokios kaip Daiva ar Rima tada butu liuks, bet kai kitos tokios,kad  schmoll.gif  tai nelabai man pradeda patikt

iš pat pradžių nusupratau apie kokią čia auklėtoją kalbi g.gif . Po to prisiminiau, kas pas jus yra pavaduojanti ir tikrai labai nuliūdau dėl to, kaip čia ją vadini. Nu negalima gi šitaip. Nei tu jos pažįsti, nei ką... O kad mažas vaikas verkia prie mažai pažįstamos auklėtojos, nieko nenustebinsi. Mano mažė irgi kažkada verkė prie Rimos, tačiau su laiku apsiprato ir jos tikrai susidraugavo 4u.gif
Beje, ta, apie kurią tu esi ne kokios nuomonės, yra pati geriausia auklėtoja, sutikta mano trijų vaikų darželio istorijose. Ji visada užsiima su vaikais, niekada nesėdi vietoje, žaidžia su jais įvairius žaidimus, taip pat ji yra puiki muzikos mokytoja 4u.gif . Patikėk manim, kad jei visos auklėtojos būtų tokios kaip ji, mūsų vaikams būtų tik geriau.
Kitą kartą nesusidarinėk nuomonės apie žmogų iš pirmojo įspūdžio 4u.gif
Ir labai džiaugiuosi, kad atėjus rugsėjui ji grįš į savo grupę dirbti pilnu tempu ten, kur ją labai myli wub.gif Ir nereikės mums su jumis jos dalintis tongue.gif
Atsakyti
as nezinau kokia ji yra, sakiau kad atrodo nemaloniai ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2007 08 26, 17:41)
as nezinau kokia ji yra, sakiau kad atrodo nemaloniai  ir tiek  mirksiukas.gif

Gal ji tau taip atrodo... O jei tai turi pagrindo taip rašyti apie žmogų , tai atsiprašau cool.gif
Atsakyti
na neivardinau jos pavardes o kaip ji atrodo jei tik man taip atrodo, vadinas kitos net nesupras smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės.Aš taip pat savo lėlyteę leidžiu į šį darželį.Mes pradėjom jį lankyti nuo rudens,bet va pradėjom sirguliuoti,tai tenka būti namie verysad.gif .Mūsų grupė vadinasi nykštukai ax.gif ,o auklėtoja Rima.Gal dar kieno vaikučiai lanko tą pačią grupę?Būtų malonu pabendrauti thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Noriu ir aš įkišti savo trigrašį, nes rūpi mūsų mažieji. Nenoriai, bet neišvengiamai įmesiu vieną akmenuką į šio darželio daržą.
Ne kartą tenka praeiti pro šį darželį ir ne kartą teko pastebėti, kad auklėtojos (matyt ne visos, bet visiems aiškiai matant) rūko tuo metu, kai vaikučiai po kiemą bėgioja ir tuo pačiu bendrauja su vaikais.
Nu man su pedagogu nelabai rišasi tokie dalykai g.gif
Atsakyti