Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

QUOTE(inesak @ 2008 01 03, 14:45)
Sveikos mamytės.Aš taip pat savo lėlyteę leidžiu į šį darželį.Mes pradėjom jį lankyti nuo rudens,bet va pradėjom sirguliuoti,tai tenka būti namie verysad.gif .Mūsų grupė vadinasi nykštukai ax.gif ,o auklėtoja Rima.Gal dar kieno vaikučiai lanko tą pačią grupę?Būtų malonu pabendrauti thumbup.gif

Mes lankome sita pacia grupe 4u.gif Aukletoja Rima thumbup.gif As esu labai patenkinta, niekuo negaliu skustis mirksiukas.gif Vaikiukas visada ryte pakiles saukia leles, leles... tikriausiai jam ten smagu bigsmile.gif Biski sirguliavome is pradziu, bet dabar... tfu, tfu... normaliai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoja123: 13 vasario 2008 - 20:05
QUOTE(zoja123 @ 2008 02 13, 22:04)
Mes lankome sita pacia grupe  4u.gif  Aukletoja Rima  thumbup.gif  As esu labai patenkinta, niekuo negaliu skustis  mirksiukas.gif Vaikiukas visada ryte pakiles saukia leles, leles... tikriausiai jam ten smagu  bigsmile.gif Biski sirguliavome is pradziu, bet dabar... tfu, tfu... normaliai  bigsmile.gif

o aš jus pažystu bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
O tai ko čia taip tylu g.gif ei mamytės kur jus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mes laukiam eileje i sita darzeli, tik va nezinau, ar reikia ka nors duoti direktorei, kad vieta tikrai atsirastu, ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2008 08 05, 13:08)
Sveikos  4u.gif  mes laukiam eileje i sita darzeli, tik va nezinau, ar reikia ka nors duoti direktorei, kad vieta tikrai atsirastu, ar ne  blush2.gif

tikrai nieko nereikia duoti 4u.gif . Manau, kad net ir neimtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2008 08 05, 13:09)
tikrai nieko nereikia duoti 4u.gif . Manau, kad net ir neimtų  biggrin.gif

tai gerai, nes nemoku as tokiu dalyku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2008 08 05, 13:14)
tai gerai, nes nemoku as tokiu dalyku  doh.gif

o kada jūs planuojate eit į darželį?
Atsakyti
mes tai nieko nedavėm
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2008 08 05, 13:17)
o kada jūs planuojate eit į darželį?

nuo kovo men. noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes darkart 4u.gif

taip susikloste, kad eisime i darzeli nuo sio rugsejo, i maziuku grupe. Aukletoja bus Jūratė, tokia jauna, pasirode miela rolleyes.gif gal kuri dar is mamyciu ves i ta grupe vaikus? Maciau ir aukletoja Rima, tai irgi pasirode miela, su 2 metuku vaikais buvo. O didesniu aukletojos tai vis sauke ant vaiku unsure.gif aisku, gal su didesniais ir sunku susitvarkyti nepakeliant tono g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Labai įdomu, kodėl tokiu įtemptu su laisvom vietom darželiuose metu, tik Pakalnutėje yra vietų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Habibi10 @ 2008 08 27, 20:36)
Sveikos,
Labai įdomu, kodėl tokiu įtemptu su laisvom vietom darželiuose metu, tik Pakalnutėje yra vietų  g.gif

Kaip gerai, kad bent vienam darzelyje vietu galima rasti, reikes bandyti uzsirasyti.
Atsakyti
Sveikos mamytes, 4u.gif norejau paklausti pries kiek laiko reikia uzsirasyti i si darzeli,nes norime po pusantru metuku eit i darzeli smile.gif
Atsakyti