Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas - 2

sveikutes gal kuri bandet valyti organizma su arbata pu-erh g.gif ar tikrai veiksminga
Atsakyti
sveikos supermamos 4u.gif
noreciau prisideti prie jusus burelio, ar yra gyvu dar valanciu savo organizma mirksiukas.gif
Atsakyti
nera gyvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kažkaip natūraliausia atrodo pabadauti, norėčiau kartą savaitėje vieną dieną nieko nevalgyti, bet kol kas neišeina, bandau tai daryti seniai, bet labai sunku susilaikyti blush2.gif Bet geriant tik vandenį man atrodo puikiai valosi organizmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pruse @ 2009 10 30, 19:19)
Man kažkaip natūraliausia atrodo pabadauti, norėčiau kartą savaitėje vieną dieną nieko nevalgyti, bet kol kas neišeina, bandau tai daryti seniai, bet labai sunku susilaikyti blush2.gif Bet geriant tik vandenį man atrodo puikiai valosi organizmas g.gif

vien nuo vandens??? drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagrinde tai nuo nevalgymo, galima badauti ir sausai. Su niekuo geriau neišvalysit, nes ko neveikia badas, to jau niekas neįveiks
Paskaitykit temą Gyvenimas pagal Polį Bregą - ten yra puikus ekspertas (jo nickas - Prijauciantis) tuo klausimu ir mielai konsultuoja (leisiu sau pareklamuoti, nes ko kas klausia, visuomet atsako išsamiai, nes pats yra praktikas)
Atsakyti
Man tai sunkios tos iskrovos dienos doh.gif bet po ju jauciuos geriau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos , noriu prie jusu prisijungti , noriu numesti nemazai svorio ir tuo paciu issivalyti organizma , ar priimsit ? blush2.gif
Atsakyti
zinoma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ar jau apsirikai kokiu budu valysis organizma??
Atsakyti
Nusipirkau trifalos milteliais thumbup.gif
Maniau uzversiu kojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif neesu gerus nieko baisesnio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(knoti @ 2009 11 23, 10:55)
Nusipirkau trifalos milteliais  thumbup.gif
Maniau uzversiu kojas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  neesu gerus nieko baisesnio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kas tai yra?? g.gif

as pradejau valytis organizma pasukomis ir selenomis, is pradziu menesi laiko kiekviena ryta isgerdavau bent viena puodeli pasuku, dabar jau savaite tas pasukas geriu su selenomis (idedu viena sauksta selenu ir uzpilu pasukomis, ir palieko bent 15 min) tik idomu kiek cia laiko man gerti, bent menesi tai tikrai zadu 4u.gif kolkas didelio pojucio nepajutau smile.gif
Atsakyti