Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 31 kovo 2008 - 14:02
user posted image

kaip jauku .....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 31 kovo 2008 - 14:28
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif
Grazios nuotraukos

Labai jaukus
user posted image

Idomu ar patogus tas mehanizmas kojom g.gif
user posted image

LEMPA wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 29, 16:25)
Gal kas mate pardavime tokius baldus ?

user posted image

Taip, maciau, labai labai panasius. bigsmile.gif Domus galerijoj, 2a, prie Auster baldu, yra toks baldu saloniukas, ten tik iejus iskart stovi toks komplektas sulentynom sonuose. Mums jis per didelis pasirode ax.gif

Beje, musu baldu komplekto nuotrauka- Auster baldu reklamoj ant autostrados i Kauna vaziuojant lotuliukas.gif Kai pamatem, kazkaip juokas sueme lotuliukas.gif
Atsakyti
siandien uzmaciau "erelitos" baldus(yra ir internet.psl.) gal kas naudojat? kaip kokybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 03 31, 18:57)
Taip, maciau, labai labai panasius.  bigsmile.gif Domus galerijoj, 2a, prie Auster baldu, yra toks baldu saloniukas, ten tik iejus iskart stovi toks komplektas sulentynom sonuose. Mums jis per didelis pasirode  ax.gif

Beje, musu baldu komplekto nuotrauka- Auster baldu reklamoj ant autostrados i Kauna vaziuojant  lotuliukas.gif Kai pamatem, kazkaip juokas sueme  lotuliukas.gif

O gal dar ir kaina matei happy.gif biggrin.gif . Na treciadieni busiu Vilniuje, uzvaziuosiu specialiai paziureti bigsmile.gif Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu g.gif ten jokių idėjų nepasisemsi...
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 21:59)
visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu  g.gif  ten jokių idėjų nepasisemsi...

Juk galima iš vienos nuotraukos vieną idėją paimti iš kItos kitą ir taip gauni savitą interjerą ,o ne nuo nuotraukos nukopijuotą vaizdelį smile.gif taip aš darau.
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2008 03 30, 20:28)
Va jus man paaiskinkit durnam daiktui Kas cia per grindu danga?????  g.gif

i plyteles nepamasu ( nera sujungimu) kad ne laminatas tai ir durnai man aisku, linoleumas?  g.gif  abejoju  schmoll.gif

manau čia lieto betono danga. Ji gali būti įvairių spalvų, sujungimus turi, bet gerokai retesnius nei plytelės. Siūlės reikalingos, kad nesutrūkinėtų. Tik nepamenu, kokiu atstumu g.gif kas metras, ar kas pusantro g.gif Tokią dangą naudoja visuomeniniuose interjeruose, ir privačiuose labai minimalistiniuose. Šiuo atveju -tai baldų ekspozicija, matyt tokia danga pasirinkta kaip neutralus fonas betkokiems baldams.
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 15:55)

QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 16:24)

QUOTE(cameja @ 2008 03 31, 16:42)

QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 03 31, 23:11)
Juk galima iš vienos nuotraukos vieną idėją paimti iš kItos kitą ir taip gauni savitą interjerą ,o ne nuo nuotraukos nukopijuotą vaizdelį smile.gif taip aš darau.

tai aš ir nesakau, kad reikia kažkieno interjerą pilnai nukopijuoti, bet bent jau šiose nuotraukose nematau iš viso jokių interjero sprendimų... čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių?
Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 21:22)
Papildyta:
tai aš ir nesakau, kad reikia kažkieno interjerą pilnai nukopijuoti, bet bent jau šiose nuotraukose nematau iš viso jokių interjero sprendimų... čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių?
Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista  g.gif

Gerai kad nepikta biggrin.gif , pvz. as ieskau siuo metu baldus, tai sios temos deka nors apsisprendziau kokiu noriu biggrin.gif O temos pavadinimas neapibrieztas mirksiukas.gif , baldai taip pat yra interjero dalis , na cia as taip manau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 31, 12:09)
O koks vaizdas uz lango  biggrin.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Ir man beveik visose fotkėse akis linksta per langus paveizėt lotuliukas.gif

pasaka wub.gif

QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 22:59)
visdėlto nesuprantu, kodėl čia dedamos ne svetainių nuotraukos, o minkštų baldų reklamų nuotraukos. Juk tai ne interjeras, o tik baldai su tinkamai parinktu fonu  g.gif  ten jokių idėjų nepasisemsi...

manau, kai reikia iš mūro sienų vaizdelį svetainės nusipiešti - tokios fotkės labai padeda, nes bent išsiaiškini kokios spalvos tau prie širdies biggrin.gif

kai pasirenki sienų spalvas ir/o baldus pagal kišenę - toliau interjeras pamažu kuriasi savarankiškai cool.gif

Nusipirkau staltiesėlių biggrin.gif sokiai.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(kusachius @ 2008 03 31, 23:22)
čia tik baldai baltam fone, kokias idėjas semiat iš tokių pavyzdžių?
Jeigu ką, aš čia nepiktai, tik man labai keista  g.gif

Na tau ir man gal neaktualu šie baldai, o kitam - gal būt tai ko ieško, bet nežino kur, arba kol nepamatė iki šiol nežinojo, kad nori tokių doh.gif lotuliukas.gif

Žodžiu - kiekvienas šioje temoje (svetainė nuo A iki Z) ima, kas jam reikalinga smile.gif

ačiū, camejai, laukiam ir daugiau drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolė: 01 balandžio 2008 - 09:23