As irgi labai norejau sviesaus interjero aisku tvarkymo daugiau bet man patinka tvarkytis savo namuciuose namus tenka siurbti kadangi suniuka auginam kas antra diena mazdaug o ir plaunu mazdaug kas ketvirta kaip kada aisku kartais dazniau kartais reciau,pas mus tas pats tik langai iki zemes ir virtuves su valgomuoju salia nera ir placiau viskas bet dizainere ta pati ir kurinys panasus
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 18:33)
Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi

Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena?
kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju?

QUOTE(uogute @ 2008 04 02, 10:47)

Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena?
kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju?

Dizaineriai turi zaisti visom spalvom, kad tik klientas butu patenkintas

hmm, o kodel Virtuviu temoj virtuve visai kitokia, nei cia, kur viskas beveik tas pats, kaip pas tave?
ir siaip, suprantu, kad fotikasd pasitaise, nes imetei ir miegamojo, ir voniu nuotrauku?
tai patenkink musu smalsuma, parodyk savo

ir siaip, suprantu, kad fotikasd pasitaise, nes imetei ir miegamojo, ir voniu nuotrauku?

QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 11:11)
Galeciau parodyt,bet cia beveik tas pats variantas,o mano fotikas truputuka pagedo taiz iuriu sitos dizaineres darbai beveik visi vienodi ir musiskis toks pat tik be virtuves ir su diedeliais langais
labai idomiai dizainere dirba, jei visuose namuose ta pati daro

Ai, persiprasau, kai zmogus be skyrybos zenklu raso, tai puses nesuprantu
...Violem, rasei, kad jusu tik salionas panasus, o virtuves nera
Sorry

nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,vonios foto tuerjau is seniau,miegamajo taip pat
vat tikrai man nera sunku atsakyt i klausimus kaip daugelis mano ir as tikrai neapgaudineciau jusu ir man nebutu tikslo deti ne savo foto

QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 12:49)
nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,
O kur nete galima paziureti jos darbu?