Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

As irgi labai norejau sviesaus interjero aisku tvarkymo daugiau bet man patinka tvarkytis savo namuciuose namus tenka siurbti kadangi suniuka auginam kas antra diena mazdaug o ir plaunu mazdaug kas ketvirta kaip kada aisku kartais dazniau kartais reciau,pas mus tas pats tik langai iki zemes ir virtuves su valgomuoju salia nera ir placiau viskas bet dizainere ta pati ir kurinys panasus
Atsakyti
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 18:33)
Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena?

kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 02 balandžio 2008 - 10:53
QUOTE(uogute @ 2008 04 02, 10:47)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Klausykit, as irgi galvoju tokios spalvos grindis deti visur, taciau svetainej manau truputi tamsesnes. Klausimas: ar dizaineriai zaidzia dviem spalvom parketu, ar tik viena?

kiek visur stebiu tai tik viena parketas, o plyteles (virtuves, kai kas koridoriuj) kita spalva daro. ar nebutu peckelyne kazi padarius dvi spalvas parketo ir plyteles kaip viena is ju?  unsure.gif

Dizaineriai turi zaisti visom spalvom, kad tik klientas butu patenkintas biggrin.gif Jei tau atrodo, kad butu grazu, tai ir daryk taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violem @ 2008 04 01, 21:33)
Vat pas mus salionas labai panasus dizainere ta pati tik pas mus sofos kremines spalvos ir jos trys ir kitaip truputeli sustatytos,bet labai labai mazai skiriasi

user posted image

super jauku wub.gif wub.gif thumbup.gif

o kodėl savo nerodai? unsure.gif
Atsakyti
Galeciau parodyt,bet cia beveik tas pats variantas,o mano fotikas truputuka pagedo taiz iuriu sitos dizaineres darbai beveik visi vienodi ir musiskis toks pat tik be virtuves ir su diedeliais langais
Atsakyti
hmm, o kodel Virtuviu temoj virtuve visai kitokia, nei cia, kur viskas beveik tas pats, kaip pas tave? biggrin.gif
ir siaip, suprantu, kad fotikasd pasitaise, nes imetei ir miegamojo, ir voniu nuotrauku? g.gif tai patenkink musu smalsuma, parodyk savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 11:11)
Galeciau parodyt,bet cia beveik tas pats variantas,o mano fotikas truputuka pagedo taiz iuriu sitos dizaineres darbai beveik visi vienodi ir musiskis toks pat tik be virtuves ir su diedeliais langais

labai idomiai dizainere dirba, jei visuose namuose ta pati daro lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, persiprasau, kai zmogus be skyrybos zenklu raso, tai puses nesuprantu doh.gif biggrin.gif ...Violem, rasei, kad jusu tik salionas panasus, o virtuves nera blush2.gif Sorry 4u.gif
Atsakyti
nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,vonios foto tuerjau is seniau,miegamajo taip pat doh.gif vat tikrai man nera sunku atsakyt i klausimus kaip daugelis mano ir as tikrai neapgaudineciau jusu ir man nebutu tikslo deti ne savo foto doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 12:49)
nea ta dizainere siaip labai fainai dirba bet vat pasiziurejau,kad visi jos darbai labai panasus pas mus tampaciam kambaryje nera virtuves,virtuve stovi kitame kambaryje ir yra kitokia nei sitoi foto sita foto yra is neto,

O kur nete galima paziureti jos darbu? ax.gif
Atsakyti
jos darbu buvo galima pasiziureti interjeras.lt pavizdziui,ten buvo ir musu namai eksponuojami,bet jei irengineti 2007,o dabar ju ten nebera nes yra tiktai 2008 metu darbai
Atsakyti
QUOTE(Violem @ 2008 04 03, 13:49)

o kur grynai tame psl, gal nuoroda gali imest mirksiukas.gif
Atsakyti