Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O kiek menesių reikia atidirbti, kad gautum paskolą, jeigu prieš tai 4 menesius buvai bedarbiu?
Atsakyti
QUOTE(Miss Bennet @ 2009 08 02, 18:03)
O kiek menesių reikia atidirbti, kad gautum paskolą, jeigu prieš tai 4 menesius buvai bedarbiu?

bent 6, manau.

gal kas galėtų parekomenduoti būsto paskolos vadybininką swedbanke? mūsiškio telefonas nuolat užimtas, jei pavyksta prisiskambinti - nenori kalbėt, tik sako, kad perskambins - bet niekad dar nėra perskambinęs; į mailus neatsako. ar čia tokia oficiali banko bendravimo su klientais politika? smile.gif
Atsakyti
Paklausiu gal nelabai į temą, nes mes jau prieš kelis metus esame paėmę buto paskolą VB.

Klausimukas: koks šios dienos LIBOR, jei palūkanos fiksuojamos 5 metams, paskola imta EUR?
Gal kas nesenai su tuo susidūrėte, o gal esate numatę vizitą į kokį banką ir pasidomėtumėte šiuo klausimu blush2.gif Būčiau labai dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 03 rugpjūčio 2009 - 18:44
QUOTE(Diax @ 2009 08 03, 19:43)
Paklausiu gal nelabai į temą, nes mes jau prieš kelis metus esame paėmę buto paskolą VB.

Klausimukas: koks šios dienos LIBOR, jei palūkanos fiksuojamos 5 metams, paskola imta EUR?
Gal kas nesenai su tuo susidūrėte, o gal esate numatę vizitą į kokį banką ir pasidomėtumėte šiuo klausimu  blush2.gif Būčiau labai dėkinga  bigsmile.gif

5 metai yra apie 3p.p. be marzos.
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 08 03, 19:43)

Gal kas nesenai su tuo susidūrėte, o gal esate numatę vizitą į kokį banką ir pasidomėtumėte šiuo klausimu  blush2.gif Būčiau labai dėkinga  bigsmile.gif

o kam juks LIOR jei paskola paimta eurais g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2009 08 04, 12:02)
o kam juks LIOR jei paskola paimta eurais  g.gif

Taip, apsigavau blush2.gif EURIBOR rolleyes.gif

Kiek žinau, dabar bankai netgi didina maržas, jei perskaičiuojamos palūkanos g.gif Bet gi, tai neteisėta unsure.gif
Atsakyti
Kalbant tiksliai, Euriboro 5 metams nera. Jis eina nuo vienos savaites iki 12 menesiu. Tuo tarpu fiksas 5 metams kiekvienam banke yra skirtingas, siai dienai jis yra apie 3 p.p.
Ir bankai gali didinti marza, nes visi salygu keitimai yra "susitarimo reikalas". Tu prasai banko kazko, bankas sako OK, bet marza didinam iki...
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 08 04, 13:28)
Kalbant tiksliai, Euriboro 5 metams nera. Jis eina nuo vienos savaites iki 12 menesiu. Tuo tarpu fiksas 5 metams kiekvienam banke yra skirtingas, siai dienai jis yra apie 3 p.p.
Ir bankai gali didinti marza, nes visi salygu keitimai yra "susitarimo reikalas". Tu prasai banko kazko, bankas sako OK, bet marza didinam iki...

Aišku g.gif Ne kokios naujienos unsure.gif

Beje, ačiū mirksiukas.gif

P.S. Jūs su paskolom dirbate?
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2009 08 04, 16:50)
Aišku  g.gif Ne kokios naujienos  unsure.gif

Beje, ačiū  mirksiukas.gif

P.S. Jūs su paskolom dirbate?

Kreditai, bet backofise. Kurimas, tobilinimas, palaikymas ir visas kitas sh.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2009 08 03, 11:02)
bent 6, manau.

gal kas galėtų parekomenduoti būsto paskolos vadybininką swedbanke? mūsiškio telefonas nuolat užimtas, jei pavyksta prisiskambinti - nenori kalbėt, tik sako, kad perskambins - bet niekad dar nėra perskambinęs; į mailus neatsako. ar čia tokia oficiali banko bendravimo su klientais politika? smile.gif

as supratau, kad dabar swedbanke busto klausimais konsultuoja, skaiciuoja ir patarineja vienas vaikinukas centriniame filiale savanoriu pr. konsultacijos teko laukti gal 7-10 dienu. kiti filialai konsultaciju neteikia( bent man taip sake ir uzregistravo)
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2009 08 17, 23:49)
as supratau, kad dabar swedbanke busto klausimais konsultuoja, skaiciuoja ir patarineja vienas vaikinukas centriniame filiale savanoriu pr. konsultacijos teko laukti gal 7-10 dienu. kiti filialai konsultaciju neteikia( bent man taip sake ir uzregistravo)

tikriausiai uzregistravo 1884 ar kokiu ten telefonu kai skambinai, ten ta pasi sako , tik nesupratu kodel, nes tarkim man aiskino kad KLaipedoj tik uostamiestio svedbanke tai suteikai vienas konsultantas, sakau kiek cia taip laiko yra, sako jau geras pusmetis, tai as sakau jezau pires 2 savaites man suteike akropolio banke konsultacija, norejau pasiteiruti banko akropolyje padalinio telefono, kad tiesiog pasiskambinti ir paklausiti jei ateisiu ar kas nors man suteiks papildomos info, tai nedave, susinervijau padejau rageli nulekiau i artimkausia svedbanka, ir ten puikiausia BUSKO KLAUSIMAI dirbantis poskyris ( lariokas ) ir viska man papasakojo ko klausiau teiravausi ar galiu paduoti paraiska cia , sako BE PROBLEMU !
taip kad jei ir tavo situacija tokia pati , tia tu uzeik i bet koki banko filiala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2009 08 19, 14:06)
tikriausiai uzregistravo 1884 ar kokiu ten telefonu kai skambinai, ten ta pasi sako , tik nesupratu kodel, nes tarkim man aiskino kad KLaipedoj tik uostamiestio svedbanke tai suteikai vienas konsultantas, sakau kiek cia taip laiko yra, sako jau geras pusmetis, tai as sakau jezau pires 2 savaites man suteike akropolio banke konsultacija,  norejau pasiteiruti banko akropolyje padalinio telefono, kad tiesiog pasiskambinti ir paklausiti jei ateisiu ar kas nors man suteiks papildomos info, tai nedave, susinervijau padejau rageli nulekiau i artimkausia svedbanka, ir ten puikiausia BUSKO KLAUSIMAI dirbantis poskyris ( lariokas ) ir viska man papasakojo ko klausiau teiravausi ar galiu paduoti paraiska cia , sako BE PROBLEMU !
taip kad jei ir tavo situacija tokia pati , tia tu uzeik i bet koki banko filiala smile.gif

as ir buvau uzejus i banko filiala, kur anksciau tokias konsultacijas teikdavo, bet jau kuri laika nebe smile.gif
Atsakyti