Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(milaaa @ 2009 08 19, 15:33)
as ir buvau uzejus i banko filiala, kur anksciau tokias konsultacijas teikdavo, bet jau kuri laika nebe smile.gif

idomu kokio cia auksinio ypatingumo tos konsultacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2009 08 20, 16:11)
idomu kokio cia auksinio ypatingumo tos konsultacijos  g.gif

niekuo neipatingos. eidami pro swed nusprendem uzsukti, persimesti pora zodeliu su vadybininku apie paskolas. o ten mums ir pasake- ka jus bigsmile.gif seniai jau neteikiame konsultaciju doh.gif ir pasiule uzrasyti konsultacijai, pas ta vaikinuka centriniame filiale smile.gif po savaites nuejome, suskaiciavo musu pinigus ir pasake kiek duos ir kokiomis salygomis. pasiule skambinti ir registruotis, kai issirinksim NT, nes tipo jis ten tvarko tokius reikalus smile.gif
daugiau ten nesilankeme, kitur gavome geresnes salygas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 20 rugpjūčio 2009 - 19:36
Gal galite pasakyti kas dabar gavote paskolas, kokios jusu pajamos ir kiek gavote paskolos, keliems metams ir su kokiom palukanom ir marza? Butu tikrai vertinga informacija. Nesinori naujos temos tokios kurti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 08 23, 17:11)
Gal galite pasakyti kas dabar gavote paskolas, kokios jusu pajamos ir kiek gavote paskolos, keliems metams ir su kokiom palukanom ir marza? Butu tikrai vertinga informacija. Nesinori naujos temos tokios kurti.... 4u.gif

taip taip... siuo metu ir man sis klausimas l.aktualus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 08 23, 18:11)

Įdomu, jūs tikrai tikitės čia rasti informacijos apie pajamas ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2009 08 24, 06:16)
Įdomu, jūs tikrai tikitės čia rasti informacijos apie pajamas ?  lotuliukas.gif

chi chi... as irgi neisduociau savo pajamu wink.gif tiesiog idomu kokio dydzio paskolas siuo metu isgali musu tautietes ir tautieciai paimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nagaiciai @ 2009 08 24, 12:06)
chi chi... as irgi neisduociau savo pajamu wink.gif tiesiog idomu kokio dydzio paskolas siuo metu isgali musu tautietes ir tautieciai paimti  g.gif

http://www.ve.lt/?da...p;id=1251098912
Kaip iš tikrųjų nežinau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nagaiciai @ 2009 08 24, 10:06)
chi chi... as irgi neisduociau savo pajamu wink.gif tiesiog idomu kokio dydzio paskolas siuo metu isgali musu tautietes ir tautieciai paimti  g.gif

aš nesuprantu kokia čia paslaptis, čia gi ne asmens kodo klausia, man nesunku pasakyt kokios mūsų pajamos, tik kad mes paskolos neimam, tai mažai kam iš to naudos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gili_upė @ 2009 08 24, 20:06)
aš nesuprantu kokia čia paslaptis, čia gi ne asmens kodo klausia, man nesunku pasakyt kokios mūsų pajamos, tik kad mes paskolos neimam,  tai mažai kam iš to naudos biggrin.gif

Na as taip pat galvoju... kokia cia paslaptis kai vistiek vieni kitu nepazistam... bet aisku, cia jusu reikalas sakyti ar ne.. ax.gif negalim juk prievartauti...
Atsakyti
na as galiu sakyt savo, nes esu studente nedirbanti... tai mano pajamos 0lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2009 08 23, 18:11)

Viskas labai paprasta. Maksimali paskolos suma negali buti didesne nei: menesio imoka negali virsyti 40 proc. seimos menesio oficialiu pajamu i rankas. Aisku buna nukrypimu jei pajamos yra dideles ir labai dideles, pvz seima uzdirba 40.000Lt/men, jie paskolai gali skirti ir 80 proc. menesio pajamu.
Atsakyti
Sveiki, ruosiames imti paskola bustui. internete uzpildziau preliminaria paraiska www.manopaskola.lt. reiketu apie 50 000 Lt, sandorio verte 90 000.Likusius 40 tukst. turime. noretumeme imti eurais. Pajamos musu 3000 Lt per men, + po 500 Lt gauname kas men. pagal verslo liudijima (buto nuoma).Taigi ivedus siuos parametrus DNB Nord bankas pasiule stai ka:
paskolos laikas: 30 metu,
Bazine palukanu norma EUR: 1.09%
Palūkanų marža (EUR): 3.90 %
Kintama palūkanų norma (EUR) 4.99 %
Mėnesinė įmoka 268 Lt
Sumokėtos palūkanos: 46516 LTL
Sumokėtų palūkanų ir paskolos santykis: 93 proc.
Ka manote apie tokius parametrus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupa32: 04 rugsėjo 2009 - 14:11