QUOTE(Zuzinute @ 2010 04 27, 08:04)

jooo, gerai, kad nesideru del salygu, finansai aiskiai ne stiprioji mano puse
Su banko paskola susiduriu pirma karta ir kai dalyvavom pokalbyje ATIDEJIMAS (kai bandau prisimint pokalbi, is tikruju, net nebuvo akcentuojama koks tai atidejimas) buvo pristatomas kaip didelis privalumas, nuolaida ir pan. Todel man tikrai atrode savaime suprantama, kad tai palukanu atidejimas ir vien kredito dalies mokejimas pirmus metus. Pasiulymo popieriu dabar su savim neturiu, bet esu linkusi tiketi, kad neesame is tu 0,01% klientu.
O kuo gali but patrauklus kredito atidejimas, kodel jis pristatomas kaip patrauklus pasiulymas?
na tipo, jei isigyje busta norite is savu lesu ten ka paremontuoti ar isirengti ir negalite iskart moketi visos imokos - galima keleta menesiu moketi tik palukanas.
Pvz jei skolinates 150000Lt su 4.7% palukanu 20 metams anuiteto metodu jusu imoka pirmaji menesi 965.24Lt =377.74 kredito dengimas +587.5 palukanos
Taigi is to jusu pasiulymo gautusi, ujog tuos menesius kai naudojates ju pasiulytu atidejimu. Mokate kas menesi 587.5o Lt, o ne 965.24Lt, taciau per visa ta perioda jusu skola bankui nesumazes ne vienu ct.
Taip pat dabar siulo tai kaip iseiti zmonems susidurusiems su finansinemis problemomis.
Taigi manau, kad verta, jei palukanu suma nera didesne nei pvz nuoma kokia ir jum neuzteko pinigeliu remontui ar kokiom papildomom islaidom bustui ir norite tai pabaigti, o busto pirkimo nenorite atideti net menesiui. Na tada gal ir galima tokiu pasiulymu pasinaudoti kokiem 1-3men. Bet kam cia tuos pinigus metyti i bala 12 men? tada nuomokites ir tiek, bent jokiu skolu ant galvos neturesite. Tai nera jokia nuolaida, tiesiog banko paslauga, o ar ja naudotis - spresti jums

beje akiraciui praplesti galit patys pasiskaiciuoti su skaiciuokle - labai si nebloga:)
http://www.paskolu-b...k...SkaiÄiuoti