Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

Prasau padekite, patarkite kur galeciau gauti geriausias salygas del paskolos, ka tureciau is banku prasyti..paskola imu pirma karta ir bijau, bet tikrai reikia, prasau pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Šiuo metu aktualiausi pasiulymai pas Nordea. Swd ir SEB man pasiulė blogesnes sąlygas ir įmoka didesnė ir procentai.
Atsakyti
QUOTE(jonas_lt @ 2010 06 29, 18:13)
Šiuo metu aktualiausi pasiulymai pas Nordea. Swd ir SEB man pasiulė blogesnes sąlygas ir įmoka didesnė ir procentai.

Malonu, kad atsakete, o koki Jus pasirinkote mokejimo buda pas Nordea, kaip Jums atrodo kuris geriausias
Atsakyti
Turiu tokį klausimą, gal kas susidurę, galėtų patarti smile.gif
Tarkim, aš turiu paėmusi didelės sumos paskolą, praėjus n metų, aš noriu grąžinti 1/2 pasiskolintos sumos. Apart tai kad automatiškai man sumažėje įmokos dydis, grąžinamų procentų sumą ir t.t. išlaikant tą patį metų laiką, ar galima iš banko išpešti bonusą (ar kaip pavadinti smile.gif ) kažkokias tai geresnes dar sąlygas. Pvz dar kažkiek nubrauktų precentinę permoką, ar panašiai. Nes bankas staiga gauna didelę pinigų sumą, kurią gali investuoti staiga ir gauti jau rytoj didesnę pelno sumą, nei iš manęs per visus tuos metus, kol aš mokėsiu tuos procentus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 01, 12:50)
Turiu tokį klausimą, gal kas susidurę, galėtų patarti  smile.gif
Tarkim, aš turiu paėmusi didelės sumos paskolą, praėjus n metų, aš noriu grąžinti 1/2 pasiskolintos sumos. Apart tai kad automatiškai man sumažėje įmokos dydis, grąžinamų procentų sumą ir t.t. išlaikant tą patį metų laiką, ar galima iš banko išpešti bonusą (ar kaip pavadinti  smile.gif ) kažkokias tai geresnes dar sąlygas. Pvz dar kažkiek nubrauktų precentinę permoką, ar panašiai. Nes bankas staiga gauna didelę pinigų sumą, kurią gali investuoti staiga ir gauti jau rytoj didesnę pelno sumą, nei iš manęs per visus tuos metus, kol aš mokėsiu tuos procentus  smile.gif

juokauji smile.gif Būsto paskolos yra vienos geriausių investicijų bankams...
kam bankui ta tavo 'didelė' pinigų suma? Jei jiems būtų labai reikalingi tavo pinigai - jie tau būtų jų nepaskolinę . Atvirkščiai : tai kad grąžini 1/2 paskolos, reiškia kad atsisakai jų dalies paslaugų ir jie iš tavęs neuždirbs tiek kiek norėjo . dar pasižiūrėk ar sutarty nėra baudos įrašytos, už tai kad grąžini anksčiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 07 01, 13:00)
dar pasižiūrėk ar sutarty nėra baudos įrašytos, už tai kad grąžini anksčiau wink.gif

Nėra, jau pažiūrėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 01, 11:50)
Tarkim, aš turiu paėmusi didelės sumos paskolą, praėjus n metų, aš noriu grąžinti 1/2 pasiskolintos sumos. Apart tai kad automatiškai man sumažėje įmokos dydis, grąžinamų procentų sumą ir t.t. išlaikant tą patį metų laiką, ar galima iš banko išpešti bonusą (ar kaip pavadinti  smile.gif ) kažkokias tai geresnes dar sąlygas. Pvz dar kažkiek nubrauktų precentinę permoką, ar panašiai. Nes bankas staiga gauna didelę pinigų sumą, kurią gali investuoti staiga ir gauti jau rytoj didesnę pelno sumą, nei iš manęs per visus tuos metus, kol aš mokėsiu tuos procentus  smile.gif

taigi bankui palūkanas moki nuo negrąžintos sumos, ir jei jiems grąžinsi dalį kredito anksčiau laiko, jie tikrai neapsidžiaugs.
elementarūs dalykai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 01, 12:50)

Sugalvok tu man taip..
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 07 01, 13:38)
Sugalvok tu man taip..

niekas čia nesugalvota, nereikai pulti, tam ir yra klausiama kitų, kad pasikonsultuoti, nes esu girdėjusi is vieno pažystamo apie tokį dalyką, todėl ir klausiu ar tai teisybe ar ne
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2010 07 01, 14:19)
niekas čia nesugalvota, nereikai pulti, tam ir yra klausiama kitų, kad pasikonsultuoti, nes esu girdėjusi is vieno pažystamo apie tokį dalyką, todėl ir klausiu ar tai teisybe ar ne

paprastai bankai ne tai kad bonuso nepasiulo, bet dar apmokestina inesima/perskaiciavima smile.gif
Atsakyti
seb arba nordea kiek zinau duoda geriausius var.
Atsakyti
QUOTE(Zuzinute @ 2010 04 26, 08:45)
pries 3 sav. Nordea. Marza 2,2% + 2,5% lubos penkiems metams.
Palukanu mokejimo atidejimas 12 menesiu - gal kam dave ilgesni atidejima, ar 12 men maksimumas?  rolleyes.gif

Sveiki, gal kas nors gali paviešinti kiek dabar Nordea duoda maržą, jeigu imt be palūkanų lubų? t.y. tradicniu būdu. Dėkui.
Atsakyti