del sampo.
3 priezastys kodel ne. (ash pasiemiau nes mane ten labiausiai gerai konsultavo ir greiciausiai prieme sprendimus tad susizavejau. dabar gailiuosi)
tad kodel ne. visas paslaugumas baigesi po to, kai paemiau paskola. ko paklausi - to negausi. yra kazkokia "asmenines bankininkystes sistema" kuri a la labai gerai, t.y. asmeninis bankininkas rupinasi tavim - savo klientu. bet ish esmes blogai, nes kiti 'nekvalifikuoti atsakyti ir tavo klausimus. uz kiekviena pazhyma reikalauja pinigu, prashyma del ishankstinio grazhinimo kazkokiu budu pasimeta tarp filialu. iki shiol man mistika

automatishkai esu permetama i kita filiala. asmeninio bankininko niekaip nepagaunu ( su shia problema susiduriu ne tik ash, kiek kalbejau ne vienam kliuna.
antra. jei ruoshiesi imti kitus banku produktus - ala vartojamasias ir kitas - vel pagal ju siuloma sutarti turi kreiptis ishskirtinai i juos. kai kurie darbuotojai uzsiima tiesiog shantazhu su laishku siuntinejimais i darboviete ir grasinimais sankcijomis (cia buvo ne man - kolegei).
trecia. jei pervedi atlyginima i ju banka - tai noredamas jais disponuoti turi darytis kortele, o ju bankomatu ne tiek jau daug, o jei gauni atlyginima i kita banka turi kas menesi daryt pavedimus, tad skaityk ir papildomos ishlaidos kas menesi. tiek trumpai.
turejom 2 paskolas tame banke. MB vartojamaja jau atidave. o mano busto liko 45 000 litu. manau per pora metu susisisuksim ir nieks surishtos i ta banka nenuves.
p.s. dabar turim kita vartojamaja VB ir kita busto Hansa banke - patikekit ten tokiu "cudu" kaip sampo niekad nematem
dar patarimas imanciom. pasiziurekit kad nebudu nei baudu nei procentu uzh ishanktini grazhinima. ( reikia paprashyt ir grazhiai ishbraukia ta punkta

) mes vienoj sutarty prazhiurejom

.....