Man atrodo, kad žmogui po visų įsipareigojimų pragyvenimui turi likti apie 500lt o jei dar šeimoj daugiau žmonių tai kiekvienam po 500lt, bet kiekvienas bankas prisitaiko tiesiog reikia pas juos paklausti, gal prašys užstato ar reikės laiduotojo, juk galima į banką nusiųsti elektroninį laišką su užklausimu tada su jumis susisieks vadybininkas ir galėsite viską apsvarstyti, aišku aš visada geriau renkuosi pokalbį akis į akį

Geriausias bankas tas, kuris suteikia geriausias kredito paemimo salygas, maziausias palukanas, skiria maziausias baudas. Tiesiog reikia pavaiksciuoti po bankus ir tikrai rasit geriausia banka.
sveiki visi,o0 ar zinojot,kad jau senai nebereikia draustis gyvybes atseit surinkt tuos 5produktud kad sumazint marza.viena vadybininke bande santazuot musu draugus,ji turejo pervest imonei pradini inasa per 20dienu,o ji skambina draugams ir sako,va jusu terminas jau baiges.o jus neapsidraudet ir pinigu nepervedziau.o to bachuriuko sesuo dirba kitame banke,tai kai paskambino tai greit sutvarke reikala.matot jiems atlyginimas nuo to eina.nesvarbu kiek tu produktu turi,nes marza iskart nustete,bent jau mums
QUOTE(karra @ 2007 08 28, 10:26)
del sampo.
antra. jei ruoshiesi imti kitus banku produktus - ala vartojamasias ir kitas - vel pagal ju siuloma sutarti turi kreiptis ishskirtinai i juos. kai kurie darbuotojai uzsiima tiesiog shantazhu su laishku siuntinejimais i darboviete ir grasinimais sankcijomis (cia buvo ne man - kolegei).
antra. jei ruoshiesi imti kitus banku produktus - ala vartojamasias ir kitas - vel pagal ju siuloma sutarti turi kreiptis ishskirtinai i juos. kai kurie darbuotojai uzsiima tiesiog shantazhu su laishku siuntinejimais i darboviete ir grasinimais sankcijomis (cia buvo ne man - kolegei).
Skaiciau ir kita tavo zinute, kur rasei kodel siuntineja laiskus i darbovietes.
Paskambinau i Sampo ir pasiteiravau del to. Atsakymas buvo toks - priemoniu bankas imasi tik tada, kai zmogus prisiskolina virs savo galimybiu. pavyzdziui, jo isipareigojimai negali virsyti 2000 Lt, o jis pasiemes paskolu, uz kurias per menesi moka virs 2000lt. kadangi bankas turi pirmenybine teise susigrazinti jo isduota paskola, todel jis turi teise pareikalauti uztikrinimo kad grazinsi paskola, o papildomu isipareigojimu prisiemimas tai neuztikrina.
beje, kaip tik imu paskola is Sampo, nes cia viena salyga ypac gera. Mes pigiai perkame brangiaii ivertinta busta, ir mums reikejo kad paskola skaiciuotu ne nuo sandorio vertes, o nuo rinkos vertes. Kiti bankai to nedare.
kiekvienas renkasi pg save 
ash asmenishkai baigus atidavineti shia paskola (jos atidavimas man tapo prioritetu
) kitam sandoriui rinksiuos tikrai kita banka

ash asmenishkai baigus atidavineti shia paskola (jos atidavimas man tapo prioritetu

Nežinau ar čia pataikiau, bet noriu paklaust, nuo kokios algos bankas skaičiuoja galimos suteikt paskolos dytį: anr popieriaus kur gaunam, ar į rankas?

QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 16, 17:59)
Nežinau ar čia pataikiau, bet noriu paklaust, nuo kokios algos bankas skaičiuoja galimos suteikt paskolos dytį: anr popieriaus kur gaunam, ar į rankas? 

Zinoma i rankas.
QUOTE(Wilidza @ 2007 09 05, 08:06)
beje, kaip tik imu paskola is Sampo, nes cia viena salyga ypac gera. Mes pigiai perkame brangiaii ivertinta busta, ir mums reikejo kad paskola skaiciuotu ne nuo sandorio vertes, o nuo rinkos vertes. Kiti bankai to nedare.
nuo rinkos vertes dar ir kaip daro bankai, tik pas gera vadybininka pakliuti reikia ir zmoniskai pasakyti, ko norima

QUOTE(Uogienė @ 2007 09 17, 21:19)
nuo rinkos vertes dar ir kaip daro bankai, tik pas gera vadybininka pakliuti reikia ir zmoniskai pasakyti, ko norima 

Dar klausiau pas SEB ir Hansa. klausiau tikrai aiskiai, nes tas klausimas man buvo labai svarbus

Kur radau man tinkanti atsakyma - su tuo banku ir susidraugavau.
taigi...nuo vadybininko irgi nemažai priklauso
geras variantas būtų turėti pažįstamą banke

QUOTE(Wilidza @ 2007 09 18, 09:28)
Dar klausiau pas SEB ir Hansa. klausiau tikrai aiskiai, nes tas klausimas man buvo labai svarbus
O ju atsakymas buvo neigiamas. na ka padarysiu - nejaugi eisiu per ju vadybininku gvardija ir klausiu kiekvieno to paties 

O tai Sampo grynais duos?
Kiek žinau SEB, pagal sutartį sumą perveda. O remontai jau pagal rinkos kainą eina. Taigi jei pigiai nupirkai, tai gali daugiau remontui gauti. Tas ant to išeina.
QUOTE(NePastebima @ 2007 09 19, 23:13)
taigi...nuo vadybininko irgi nemažai priklauso
geras variantas būtų turėti pažįstamą banke 

o kas is to kad pazystamu turi?