Įkraunama...
Įkraunama...

Romantika dviems

Kasdienybe, rutina, mokslai, darbas veikia poru santykius, ypac kai gyveni kartu. Kartais "sustoji" ir supranti kad is gyvenimo blesta romantika, svelnumas, demesys smile.gif

Kaip jus begate nuo kasdienybes? Ar rengiate staigmenas savo vaikinams/vyrams? Kaip kuriate romantika? wub.gif Zodziu pasidalinkime mintimis kaip paivairinti, suteikti romantikos dvieju zmoniu santykiams? bigsmile.gif

Pati neseniai padariau siurpraiza toki, vonia, putos, zvakes, muzika.. Ir pakvieciau drauga kad atnestu man ranksluosti biggrin.gif Zinoma to ranksluoscio tiek man ir tereikejo, draugas liko maloniai nustebintas, buvo nuostabu wub.gif

Nekantriai laukiu jusu orginaliu minciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dabar rengiu staigmeną MB, sušoksiu jam pilvo šokį su tikru pilvo šokėjos kostiumu...kad misterija būtų net veidą prisidengsiu...
Nekenčiu monotonijos ir rutinos, ji tik jausmus žudo...
Atsakyti
tai va, turiu sioke tokia problemele, mano vyras nori, kad as jam pasokciau erotini soki, bet niekaip neprisiverciu, galbut esu nedrasi, negaliu nugaleti baimes, o ji yra nes nei karto taip nedariau, nesokau ir pan. gal kam teko taip susidurti? net nenumanau kaip reiketu pradeti vakara blush2.gif

gal turite kokiu kitu romantisku budu, kad nustebinciau vyra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 12 25, 14:12)
tai va, turiu sioke tokia problemele, mano vyras nori, kad as jam pasokciau erotini soki, bet niekaip neprisiverciu, galbut esu nedrasi, negaliu nugaleti baimes, o ji yra nes nei karto taip nedariau, nesokau ir pan. gal kam teko taip susidurti? net nenumanau kaip reiketu pradeti vakara  blush2.gif 

gal turite kokiu kitu romantisku budu, kad nustebinciau vyra? 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif manasis irgi vis praso daznai,,, bet ir as nesoku blush2.gif
Atsakyti
o as esu sokusi blush2.gif ...vakara pradejom nuo sampano ir vakarienes,oi kaip atsimenu kiek pastangu dejau kol isdrisau pasokti.kiek mokinaus pries veidrodi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanele: 28 gruodžio 2008 - 16:10
net neisivaizduoju, man nedrasu... blush2.gif
Atsakyti
Na aš tai pati buvau sugalvojusi kokį šventinį vakarą pašokti vyrui ką nors tokio blush2.gif , bet taip ir nedrįsau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cleo_25: 28 gruodžio 2008 - 20:37
QUOTE(sanele @ 2008 12 28, 18:09)
o as esu sokusi blush2.gif ...vakara pradejom nuo sampano ir vakarienes,oi kaip atsimenu kiek pastangu dejau kol isdrisau pasokti.kiek mokinaus pries veidrodi doh.gif

net pies veidrodi nemokeciau sokti, na nebandziau, bet noreciau ji nustebinti, niekaip neprisiverciu... na kaip tavo vyras reagavo i tavo soki? blush2.gif patiko ar nelabai?
Papildyta:
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 12 28, 22:31)
Na aš tai pati buvau sugalvojusi kokį šventinį vakarą pašokti vyrui ką nors tokio  blush2.gif , bet taip ir nedrįsau  ax.gif

kokel nedrisot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2008 12 29, 17:50)
net pies veidrodi nemokeciau sokti, na nebandziau, bet noreciau ji nustebinti,  niekaip neprisiverciu... na kaip tavo vyras reagavo i tavo soki?  blush2.gif  patiko ar nelabai?
Papildyta:

kokel nedrisot?  ax.gif

labai gyre ir is to kaip pabaigem vakara,manau kad patiko wub.gif ...atgal prasiau jo to paties,bet jauciu nesulauksiu g.gif
Atsakyti
O mano nuomone,kad kiekvienas turi daryti tai ka moka.Pvz.as nemoku sokti ir to nedarau.Uztat galiu palepinti saviski masazu''su prieskoniais'' ax.gif Kiekviena is musu turi savo ypatinga talenta 4u.gif
Zmogus ir neturi moketi daryti viska.Jeigu nemoki ir nenori sokti tai ir neprievartauk saves,nes nuo to tikrai geriau nebus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juna:):):): 29 gruodžio 2008 - 18:45
smile.gifsmile.gif+2008 12 29, 20:41-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2008 12 29, 20:41)
O mano nuomone,kad kiekvienas turi daryti tai ka moka.Pvz.as nemoku sokti ir to nedarau.Uztat galiu palepinti saviski masazu''su prieskoniais'' ax.gif Kiekviena is musu turi savo ypatinga talenta 4u.gif
Zmogus ir neturi moketi daryti viska.Jeigu nemoki ir nenori sokti tai ir neprievartauk saves,nes nuo to tikrai geriau nebus smile.gif

masazus tai daznai jis nuo manes gauna... 4u.gif nes daznai praso.. mirksiukas.gif vat tik su tuo sokiu dabar prisidirbau, nes jis tol prase kol prisiekiau jog pasoksiu.
Atsakyti
smile.gifsmile.gif+2008 12 29, 20:41-->
QUOTE(juna:)smile.gifsmile.gif @ 2008 12 29, 20:41)
O mano nuomone,kad kiekvienas turi daryti tai ka moka.

o mano nuomonė, kad vyras puikiausiai supranta, jog tu ne profesionali šokėja ar šokių konkurso laureatė. Tiesiog tu jo žmona ir šokis kalba, kuria puikiausiai ir seksualiausiai gali išreikšti savo jausmus. 'Vežanti' daina, mylimas vyras prieš akis, galų gale šlakelis alkoholio ir viskas atrodo nebe taip sudėtinga.
Jei vyras nori spektaklio, vaizdo, meno, profesionalumo-jis ras kur nueiti: teatras, koncertas, konkursas. Tačiau jei nori matyti savo moterį, meilės raiška čia svarbiausia, tu jam nesi pasaulio čempionė, kai tuo tarpu pati gali įsivaizduoti ja esanti 4u.gif
Atsakyti