QUOTE(Desire*~> @ 2010 04 12, 16:06)
O man pasisekė su berniuku
abu esam dideli romantikai
Kol Jis dar buvo Lietuvoje kasdien stebindavo įvairiomis smulkmenėlėmis.
Vasarą būnant pas kurį nors kaime rytais atnešdavo braškių iš daržo. Vakarais ilgai vakarodavom lauke, stebėdavom žvaigždes, gerdavom arbatą.
Kažkurį žiemos vakarą išėjom pasivaikščioti, išsimaudėm sniege. Kai grįžom namo Jis išvirė karšto šokolado, susirangėm ant sofos ir pažiūrėjom filmą. (p.s. jis puikus kulinaras)
Atrodo tokie saldūs dalykėliai, bet mums tai patinka
Dabar, kai kol kas maniškis gyvena užsienyje, tai bendraujam tik internetu, bet vis tiek Jis sugeba mane stebinti vis kokiais mielais ir meiliais žodeliais

Kol Jis dar buvo Lietuvoje kasdien stebindavo įvairiomis smulkmenėlėmis.
Vasarą būnant pas kurį nors kaime rytais atnešdavo braškių iš daržo. Vakarais ilgai vakarodavom lauke, stebėdavom žvaigždes, gerdavom arbatą.
Kažkurį žiemos vakarą išėjom pasivaikščioti, išsimaudėm sniege. Kai grįžom namo Jis išvirė karšto šokolado, susirangėm ant sofos ir pažiūrėjom filmą. (p.s. jis puikus kulinaras)

Atrodo tokie saldūs dalykėliai, bet mums tai patinka

Dabar, kai kol kas maniškis gyvena užsienyje, tai bendraujam tik internetu, bet vis tiek Jis sugeba mane stebinti vis kokiais mielais ir meiliais žodeliais

Labai jau romantiškai..

O išvažiavus, labai sunku mylėt per atstumą, kad ir kaip dažnai jis atvažinėtų..

Maniškis irgi puikus kulinaras, kažkada ir didelis romantikas buvo, dabar jau nebetaip..