Įkraunama...
Įkraunama...

Romantika dviems

QUOTE(Desire*~> @ 2010 04 12, 16:06)
O man pasisekė su berniuku  tongue.gif  abu esam dideli romantikai  4u.gif
Kol Jis dar buvo Lietuvoje kasdien stebindavo įvairiomis smulkmenėlėmis.
Vasarą būnant pas kurį nors kaime rytais atnešdavo braškių iš daržo. Vakarais ilgai vakarodavom lauke, stebėdavom žvaigždes, gerdavom arbatą.
Kažkurį žiemos vakarą išėjom pasivaikščioti, išsimaudėm sniege. Kai grįžom namo Jis išvirė karšto šokolado, susirangėm ant sofos ir pažiūrėjom filmą. (p.s. jis puikus kulinaras)
wub.gif  wub.gif
Atrodo tokie saldūs dalykėliai, bet mums tai patinka  4u.gif

Dabar, kai kol kas maniškis gyvena užsienyje, tai bendraujam tik internetu, bet vis tiek Jis sugeba mane stebinti vis kokiais mielais ir meiliais žodeliais  ax.gif

Labai jau romantiškai.. wub.gif
O išvažiavus, labai sunku mylėt per atstumą, kad ir kaip dažnai jis atvažinėtų.. ax.gif
Maniškis irgi puikus kulinaras, kažkada ir didelis romantikas buvo, dabar jau nebetaip..
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 12, 20:35)
Labai jau romantiškai.. wub.gif
O išvažiavus, labai sunku mylėt per atstumą, kad ir kaip dažnai jis atvažinėtų.. ax.gif
Maniškis irgi puikus kulinaras, kažkada ir didelis romantikas buvo, dabar jau nebetaip..

Kad sunku atskirai būti, tai tikrai unsure.gif bet mes neleidžiam viens kitam liūdėti, kasdien pabendraujam ir gan ilgai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 04 12, 22:07)
Kad sunku atskirai būti, tai tikrai  unsure.gif  bet mes neleidžiam viens kitam liūdėti, kasdien pabendraujam ir gan ilgai  ax.gif  biggrin.gif

O kiek Jūs laiko kartu, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
Šią vasarą bus jau du metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2010 04 12, 22:21)
Šią vasarą bus jau du metukai  smile.gif

A, tai dar jauni smile.gif Linkiu, kad Jūsų romantika niekada neišblėstų 4u.gif Nors, šiaip, laikui bėgant, ta romantika po truputį nyksta smile.gif

Neseniai savo mibiliajame telefone skaičiau prieš trejus-ketverius metus SB siųstas žinutes, tai, ojoj, koks svaigulys apėmė paskaičius. Na, bet tos žinutės jau praeity, dabar tokių negaunu, tačiau, nesakau, kad yra blogiau. Tiesiog viskas kitaip cool.gif
Atsakyti
nu tai kur dingo tie romantiskipatarimai ir kaip nustebinti mylima zmogeliuka? 4u.gif
na bet noretusi paskaityti realiu, nes daugelis cia perdetu parasyta manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2010 04 14, 07:38)
nu tai kur dingo tie romantiskipatarimai ir kaip nustebinti mylima zmogeliuka? 4u.gif
na bet noretusi paskaityti realiu, nes daugelis cia perdetu parasyta manau smile.gif

Taigi pilna visokiu:
Idek popieraius lapuka su kokiu nors siltu brukstelejimu,kaip pvz:myliu tave labai ir lauksiu istisai.
Mestelk nuotraukyte savo jam kuria daret kai jausmai tik prasidejo, i knyga kuria jis galbut skaito su uzrasu "Ar pameni ta jausma"
Na jei jis daro kazkokia rutina gryzes namo,tarkim isnesa siuksles,pakabina striuke,neuina i miegama halato.Palik graziai isdeliota sexy aprangele ant lovos,kad zinotu kas jo laukia.pamatysi kaip prades murkti biggrin.gif
viskas nuo zmogaus priklauso.mereikia padlaiziauti,bet smulkmenos praskaidrina gyvenima.Pati mintis kad apie ji buvo pagalvota ir pasirupinta turetu suteikti daug dziaugsmo.Pati juk nori kad jis priejas apkabintu,praeidamas svelniai prisiliestu ir t.t.Tas pats ir su vyrais(nevisais aisku)aisku nereikia daryti to kas antra diena,nes bus ikiru biggrin.gif
galu gale pazadek jam kad bus rojus lovoi,jei jis tarkim suremontuos ta kambari.Verbaline stimuliacija irgi daug ka daro mirksiukas.gif gi liezuvi turi netik tam kad aploti

Va mestelk jam toki dvieili kaip virs sito posto i pasto dezute darbe jei jis prie pc ar i mobil. viena karta per men.na geriau kad butu klausiamojoi formoi,kad butu skatinamas atsakyti tuo paciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populistinis: 14 balandžio 2010 - 23:51
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 07 30, 15:24)
MB kartais paskambina man vaziuodamas namo ir liepia susiruosti, nes vaziuosim valgyti ledu wub.gif Paprastai jis grizta namo, pailsi ir tada tariames, ar kur nors vaziuoti, tai kai taip netiketai padaro, labai smagu buna wub.gif

Mano vyras irgi taip daro. Suplanuoja kažką fantastiško, o po to aptingsta ir kaip nors išsisukinėja ... Bet tiesą pasakius džiugina tai, kad Jis vis dėlto kažką romantiško kartais sugalvoja. Kartais ir įgyvendina ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 04 24, 13:27)
Mano vyras irgi taip daro. Suplanuoja kažką fantastiško, o po to aptingsta ir kaip nors išsisukinėja ... Bet tiesą pasakius džiugina tai, kad Jis vis dėlto kažką romantiško kartais sugalvoja. Kartais ir įgyvendina ...  rolleyes.gif

Jo..romantiskiausias kiekvieno vyro fantastinis planas yr but istikimu ir mylet visa gyvenima... Ir dar kai anas issakomas prie altoriaus.. Kaip pazadas..
O paskui-aptingstama,pamirstama..
Bet tie grazus norai labai dziugina.. smile.gif Po skyrybu irgi..
Atsakyti
va aš tai padariau staigmeną savo vyrui....
kartą su drauge gėrėm vyną jau gerokai įkaušom prisižvengėm prisiminėm senus kadrus, kai į trasą eidavom ir taip įsiblevyzgojom prisifantazavom, dar draugė mano vyrą vis gyrė gyrė (ji aišku senmergė), bet faina draugė, be reikalo taip išvadinau... Nu tai va... Pradėjo klausinėti apie musų lovos reikalus, tai pasizvengdamos pasipasakojom, ji pasibedavojo kad kartais šeštadienį tenka tik su vibratorium pabendrauti ir t.t. tai iki to daejom, kad prisigėrėm gerokai ir aš jai pasiūliau, kai gryž vyras, kartu ji patvarkyti. Vėl prisifantazavom... Galvojau vyras pasimes, kai prie jo su drauge lysim. O jis grįžo... ir nepasimetė... mesten šokius pradžioje suorganizavom, po to pradėjom lyg juokais nusirenginėti ir taip toliau. Tai gavosi toks sekso vakarėlis, kad aš pasimečiau, jis šiaip tai nepasakyčiau, kad koks gigantas būtų, o tada tai ir mane ir draugę taip pamylėjo, kad dar dabar kojytės dreba prisiminus. tai kaip sakant padariau romantiką ir draugei ir jam. Po to kokį mėnesį gėlės man kas antrą dieną nešiojo, sakydamas kad nori, jog jos pastoviai žydėtu man... Manau kad ta dovanėlė jam patiko... ir šiaip paįvairino mūsų seksualinę patirtį... Sekantį rytą tai buvo nelabai jauku, bet kai karštai pabučiavo paglostė, lyg ir susitvarkė smegeninė. o dabar žiūrint iš toliau tai, labai esu patenkinta tuo nuotykiu, nes atsirado kazkokia nauja gyvybė musų santykiuose ir pats jis pradėjo daugiau dėmesio skirti man, mano išvaizdai, mūsų seksui, manęs patenkinimui.... žodžiu viskas kažkaip atgijo, pasitepė ir nebegirgžda, kaip surūdijusios durys. tokia dovanėlė, praėjus 20-šimčiai mūsų gyvenimo metų kartu, tapo lyg naujos eros pradžia... atsigavom... Aš laiminga...
Atsakyti