Įkraunama...
Įkraunama...

Romantika dviems

QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 25, 15:26)
cia filmas? o kur rast? 4u.gif

taip cia filmas su mike rurku, cia IMDB linkas http://www.imdb.com/title/tt0091635/
pasiziurek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 25, 14:04)
o gal zinote is kur gauti video pasiziureti kaip moteris soka striptiza vyrui, buciau labai dekinga, dar nesokau bet per valentino diena tikriausiai teks, nes jau prisizadejau.  doh.gif

Ech, ir man tas pats biggrin.gif Galvojau aš čia tik viena tokia prisižadėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammy @ 2009 01 25, 19:05)
Ech, ir man tas pats  biggrin.gif  Galvojau aš čia tik viena tokia prisižadėjus  lotuliukas.gif

as irgi dar nesokau doh.gif biggrin.gif kazkaip nezinau nuo ko pradeti blush2.gif
Atsakyti
Per savo mergvakari gavau nuo mergicku gera dovanele, tai CD "strip plastika".Su vyru perziurejom po vestuviu, tai ten visai aiskiai ir paprastai parodyti paprasti judesiukai ax.gif
tik va pati kol kas dar nesiryztu savo brangiajam pasokti lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano vyras tai visai ne romantiskas doh.gif as tai megstu vakariene prie zvakiu ir prie lovos daug zvakuciu, o jis sako rmantika buvo pries vestuves, odabar gyvenimas g.gif aisku ir jis nori kad as jam susokciau striptiza, bet pasakiau kada tu man susoksi tada ir as tau mirksiukas.gif LYGYBE-BROLYBE
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2009 01 25, 22:04)
o mano vyras tai visai ne romantiskas doh.gif as tai megstu vakariene prie zvakiu ir prie lovos daug zvakuciu, o jis sako rmantika buvo pries vestuves, odabar gyvenimas g.gif aisku ir jis nori kad as jam susokciau striptiza, bet pasakiau kada tu man susoksi tada ir as tau mirksiukas.gif LYGYBE-BROLYBE

o mes si vakara su MB pabuvom dviese taip romantiskai prie daug zvakuciu wub.gif arba kartais i vonia nueinam kartu paguleti rolleyes.gif kai tik liekam dviese sugalvojam ka nors romantisko, nes ne daznai kartu ir vieni bunam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammy @ 2009 01 25, 21:05)
Ech, ir man tas pats  biggrin.gif  Galvojau aš čia tik viena tokia prisižadėjus  lotuliukas.gif

ne viena... bet neisivaizduojat kokia baime turiu, kad neiseis kas, ir aplaimai to niekada nesu dariusi, o jei juoksis is manes... doh.gif unsure.gif
Papildyta:
as galvoju gal reikia per valentino diena taip padaryti, na prie muzikytes, keliu graziu zvakuciu atsigerti sampano ar kazko tokio panasaus, pvz romeo, man labai patinka, na ir toliau truputi pasokti ir toliau viska pabaigti lovyteje blush2.gif ax.gif bet va kad garsiai negalesim klausytis muzikos, nes lelius tame paciame kambaryje miega, o ir seip cia tik fantazijos, nes abejoju ar isdrysiu... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(laimasa @ 2009 01 26, 00:04)

manasis daznai ir i kavine nusiveda pabuti dviese, ar seip kur, bet kad as vis nedrystu jo prasymo ispildyti. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivute72 @ 2009 01 25, 16:34)
taip cia filmas su mike rurku, cia IMDB linkas http://www.imdb.com/title/tt0091635/
pasiziurek  smile.gif

o kaip ten ta filma rekia rasti? rolleyes.gif nerandu. g.gif
Atsakyti
va ziurekit supermamytes ka radau, kaip ismokti striptiza sokti
http://www.imunitetas.lt/?aid=6114
bet kazin ar as isdrysiu, bet situacija is karto palengvejo. ax.gif
Atsakyti
Man irgi kazkaip nejauku butu. O greiciausiai, tai pradeciau juoktis lotuliukas.gif
Atsakyti
jauciu pora tauriu sampes ikalciau ir nebutu baisu:) bet labai juokinga:)hehe
Atsakyti
QUOTE(Nortiu @ 2009 01 26, 14:26)
jauciu pora tauriu sampes ikalciau ir nebutu baisu:) bet labai juokinga:)hehe

man pora tauriu turbut neuztektu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 26, 11:57)
o kaip ten ta filma rekia rasti? 

http://ru.youtube.co...h?v=7oPm3AyIakQ . Pabandyk YOUTUBEJE šitą. Čia iš filmo BITTER MOON. Manau, tiktų.
Atsakyti