Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Sveikutes biggrin.gif

naujausi blush2.gif

Stiklas, swarovski kristalai, Tibeto sidabro detales, sidabriniai kabliukai

user posted image

Duminis kvarcas, agatas, sidabruotos detales, sidabriniai kabliukai

user posted image

Oniksas, sidabras wub.gif

user posted image[/url
Atsakyti
Indrutia pirmieji wub.gif antrieji thumbup.gif
siaubas, isvykstu tai parvaziavus max po tryju savaiciu bus kur cia ziureti doh.gif kurkit ir toliau gerius, turesiu paskiau ka veikti, tik spoksoti ir seile varvinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif o kur vaziuosi jei ne paslaptis? ax.gif na bet jei grisi po 3 savaiciu tai tikrai bus ka paziuret biggrin.gif
Atsakyti
oi karine paslaptis ph34r.gif toli toli biggrin.gif , ir nepamirskite ir toj temelej maivotis ir rodyti savo sukurtus grozius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Indrutia, dailus auskariukai. Man labiausiai su oniksu patiko! kokios man tos kepureles ciotkos!
Atsakyti
Cia mano keletas

Sidabras, swarovski, cekiskas stiklas
user posted image
Nefritas, cekiskas stiklas
user posted image
Swarovski, stiklas, oniksas
user posted image
Svarowski, sidabras
user posted image
Svarowski, sidabriniai kabliukai, paprasto metalo suspaudimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melita. @ 2008 04 05, 11:32)
Indrutia, dailus auskariukai. Man labiausiai su oniksu patiko! kokios man tos kepureles ciotkos!

man visos sidabro detales labai ciotkos ir graziso, ale brangumas blink.gif biggrin.gif

L.o.v.e tai gi tu esi Indruciukas lotuliukas.gif tik dabar supratau bigsmile.gif fainuoliai auskarai thumbup.gif ir nuotraukos labai idomios mirksiukas.gif
Papildyta:
o cia dar siandienos gaminukai biggrin.gif 4u.gif

Geltonasis nefritas, koralas, pasidabruotos detales, sidabriniai uzsegami kabliukai
user posted image

"Venecijos stiklas", swarovski kristalai, pasidabrutos detales, sidabriniai kabliukai
user posted image

ir dvi poros swarovski auskaru wub.gif

"Juros zvaigzdes" sidabras
user posted image

"Rudi keturkampiai" mirksiukas.gif sidabras
user posted image
Atsakyti
L.o.v.e mirksiukas.gif niu paskutiniuose - sirdutese, ko taip skaudziai jas pakabinai ax.gif
Indrutia venecijos stiklas thumbup.gif thumbup.gif
P.S. niu kaip jums iseina tokius mazus auskariukus is keliu burbuliuku padaryti g.gif rolleyes.gif as noriu va mazu, tik nikaip neiseina, vis dideli susiveria rolleyes.gif blink.gif siaubas neiseina man, norejau dar pasirodyti su paskutiniais jau mazais savo auskariukais, bet fotiko batareikos kraunasi, niu vienu zodziu... doh.gif
Atsakyti
Indrutia _ dekoju>>> is taviskiu man labiausiai istrigo tie su geltonu laseliu> Idomus labai> o sidabriniu detaliu tai yra siaip ir pigesniu>

Aurelija_ma tuos auskarus ariau sesei< ir ji viska grieztai priziurejo> Paskui net pareikalavo< kad paskuciau kabliuko kilpute sonu > Ir man beveik nepavyksta tokiu ideliu suverti> Anksciau< bet dabar negaliu> Grazu mazi ir viskas
Atsakyti
L.o.v.e, man kažkaip nuotraukos trukdo įžiūrėti darbelius. Ta raudona spalva užgožia darbelį.
Indrutia, man pirmieji labiausiai patiko. Dar norėjau paklausti, kur perki tuos suspaudimus, nes jie smailėja iki pat galo, o tokių niekur nerandu...
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 04 05, 23:02)
L.o.v.e  mirksiukas.gif  niu paskutiniuose - sirdutese, ko taip skaudziai jas pakabinai  ax.gif
Indrutia venecijos stiklas  thumbup.gif  thumbup.gif
P.S. niu kaip jums iseina tokius mazus auskariukus is keliu burbuliuku  padaryti  g.gif  rolleyes.gif  as noriu va mazu, tik nikaip neiseina, vis dideli susiveria  rolleyes.gif  blink.gif  siaubas neiseina man, norejau dar pasirodyti su paskutiniais jau mazais savo auskariukais, bet fotiko batareikos kraunasi, niu vienu zodziu... doh.gif

geras nesinai trumpu lotuliukas.gif pirma karta taip girdziu biggrin.gif tai lauksim tu jau trumpesniu bigsmile.gif

QUOTE(L.o.v.e @ 2008 04 06, 10:29)
Indrutia _ dekoju>>> is taviskiu man labiausiai istrigo tie su geltonu laseliu> Idomus labai> o sidabriniu detaliu tai yra siaip ir pigesniu>

o tai tu man pasakyk kur yra pigiai sidabro detaliu? mirksiukas.gif

QUOTE(Melita. @ 2008 04 06, 11:33)
L.o.v.e, man kažkaip nuotraukos trukdo įžiūrėti darbelius. Ta raudona spalva užgožia darbelį.
Indrutia, man pirmieji labiausiai patiko. Dar norėjau paklausti, kur perki tuos suspaudimus, nes jie smailėja iki pat galo, o tokių niekur nerandu...

siuos uzspaudimus pirkau Kaune "Ciklantoje" smile.gif yra tokiu pat, bet dar su kilpute pakabukam daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mambera labai pigios (lygtais taip rasosi) ciklantoj irgi kainos visai ptrauklios...
Atsakyti