Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

na turi is vienos vietos islysti. svarbiausia suprasti porą dalykų, kurie šiame burbuliuke yra svarbūs: 1. visada valas susikryžiuoja per didelį burbuliuką. 2. visi viduriukai susideda iš 5 mažesnių burbuliukų. t.y. padarai keturis lapelius ir kai imi penktą mažą, jis jau eina per seniau įpintą didelį. 3. visada veri ratu į VIENĄ pusę. ir puikiai pasidaro viskas iki galo smile.gif. vienąkart kruopščiai atsisėdus padaryk, tikrai gausis.
va taip:
user posted image
Atsakyti
Kiek daug naujų gražių auskariukų bigsmile.gif Visi thumbup.gif
Aš per tuos mokslus jau visai laiko neturiu pasikrapštyt verysad.gif Bet kurią čia dieną, turėdama truputį laisvo laiko kibau į darbą biggrin.gif
user posted image

QUOTE(abecele @ 2008 04 09, 14:36)
mergaitės user posted image, noriu patarimo (jei nepaslaptis), kur galima būtų įsigyti replyčių vinuku uodegėlei užriesti (kilputei padaryti) ir kokia maždaug jų kaina? user posted image

prašau, padėkite

Aš irgi rankdarbiai.com pirkau, bet tiesą pasakius nelabai man jos patiko,ne visai stiprios.
Atsakyti
QUOTE(jurosperle @ 2008 04 09, 20:31)

Aš irgi rankdarbiai.com pirkau, bet tiesą pasakius nelabai man jos patiko,ne visai stiprios.

as pirkau silver city uz 12 lt visai neblogos wink.gif.
Atsakyti
mergaites, aciu uz patarimus 4u.gif tuoj ir as kibsiu i darba! user posted image

jurosperle, superiniai auskariukai! user posted image jei tokius pagamini tarp mokslu, tai mokslai tau visai netrukdo user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurosperle @ 2008 04 09, 21:31)

Aš mačiau Akmenėliuose, 12 lt., planuoju nusipirkti rolleyes.gif Jos ten tokios įdomios, na specialiai tam skirtos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 10 balandžio 2008 - 08:14
vajei, vėl suvargau su burbulu ir nieko, kažlur ne ten valą nukišau doh.gif
Atsakyti
Bea, Bea, Bea !!! clap.gif clap.gif clap.gif
Aciu tau pats dideliausias. Tapai mano pirmojo burbuliuko krikstamote 4u.gif
Lieku tau skolinga birthday.gif
Nu pagaliau ir as susidraugavau su burbuliuku. Nerealus jausmas... user posted image Turbut panasiai jauciasi alpinistai pasieke virsune hihihi.gif user posted image
Oi vos nepamirsau gi nuotraukos ideti. Susipazinkit - mano pirmas burbuliukas:
user posted image
Atsakyti
oij, Lauruže sveikinu thumbup.gif aš šiandi susinervinau su juo ir daugiau nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 04 10, 21:19)
oij, Lauruže sveikinu  thumbup.gif aš šiandi susinervinau su juo ir daugiau nieko  doh.gif

Aciu, Fishke 4u.gif
Man Bea duota schema pagelbejo - taip viskas aisku pasidare jau veriant pirmaja gelyte.
O visos kitos schemutes tai kazkokia makalyne gaudavosi - valas amzinai islysdavo ne is to karoliuko. Nesuprantu, ar ten prakaisiot ji tada reikia per eile burbuliuku, kad islystu ten, kur parodyta... Zodziu, palikdavo netvarkingumo ispudis ir galiausiai visai susimakaluodavau. O cia viskas aisku aiskiausiai.
Zodziu, jei net as tokia beviltiska susidorojau, tai jau tu tikrai susiversi pagal sita schema. Dar karta susikaupk, prisesk, ir pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai mano pirmieji auskarai su burbuliukais:
user posted image
Atsakyti
Lauruze, sveikinu kad pavyko burbuliukai. O ir auskariukai dailuciai, tik gal didesniu burbuliuku noretusi ax.gif
Atsakyti
Stai mano nauji darbai:
user posted image

user posted image
Atsakyti