Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

user posted image
mano... 4u.gif
Atsakyti
Šiandieniniai blush2.gif unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmius: 14 liepos 2008 - 18:25
idedu ir as savo papuosaliukus...visi daryti sau ir nesiojami...nors keli pagal prasyma... ax.gif visokie...bet paziurekit rolleyes.gif
http://www.gabii-way...puosaliukai.htm
Atsakyti
Taip pirmieji mano auskariukai gal nelabai koki, ir visai paprastuciai, bet kad neturiu dabar jokiu graziu nusipirkus akmenuku, ir nieko labai grazaus negaliu padaryti nes pati siuo metu esu ne Lietuvoj sad.gif
Atsakyti
gabii__ mn labai patiko tavo darbeliai....

irmius auskarai labai šilti....

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Visos temos tikrai neskaičiau,tai klausimas gal kartosis 4u.gif Kur perkat sidabrinius kabliukus auskarams?
Gal teko užsisakyti čia kažką? 4u.gif
Atsakyti
Gabii__ niu kad pazerei kruva auskariuku verinuku ir t.t. viskas grazu, yra ir nerealiu auskariuku bigsmile.gif wub.gif
Irmius dailuciai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aurelija_ma...aciu labai mirksiukas.gif tai ka cia su vienais rodysies biggrin.gif
gugile...dekui labai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Tito_mama,2008 07 15, 10:58]
Visos temos tikrai neskaičiau,tai klausimas gal kartosis 4u.gif Kur perkat sidabrinius kabliukus auskarams?
Gal teko užsisakyti čia kažką? 4u.gif
[/quot

vakar pirkau sidabrinių kabliukų pilies g. 23. Didelis pasirinkimas, super. O vat su akmenukais buvo problema, negalėjau išsitinkti, niekas man netiko, o ko reikėjo nebuvo... schmoll.gif

rankų darbo keramika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 15 liepos 2008 - 14:28
man kažkaip kabliukai brangūs pilies gatvėj. be 3lt poros nerasi...
Stiklių gatvėj pora (tokie smulkesni, su praba) 1.20, atrodo. tai už 10lt nusipirkau 8 poras. 925 sidabras smile.gif
Atsakyti
Šiandieniniai, pagaliau sau. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Irmius grazuciai wub.gif , o ir foto thumbup.gif
Atsakyti