Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Gabii__ @ 2008 07 15, 22:42)
nu aurelija_ma tu auksas zinok:) ir isgiria ir pataria ir dar po nosim info pakisa biggrin.gif

blush2.gif nors ka gal rasi, ar cia megaites kas brukstels jei zinos mirksiukas.gif
Atsakyti
mūsų mergaitės tikros auksarankės - tiek visokių grožybių pridaro wub.gif . Ir kiekviena vis kažką naujo ir nepakartojamo sukuria - negaliu atsigėrėt 4u.gif .
Įdedu ir aš savo pirmuosius eksperimentus ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashariuks: 16 liepos 2008 - 09:31
na va kas kalba o pačios pimieji atrodo jau kaip 101-ji..... labai gražūs auskarai... thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2008 07 16, 12:16)
na va kas kalba o pačios pimieji atrodo jau kaip 101-ji..... labai gražūs auskarai... thumbup.gif  mirksiukas.gif

ačiukas už komplimentus 4u.gif , stengsiuosi neatsilikti nuo profesionalių mirksiukas.gif
Atsakyti
Ashariuks, labai gražūs pirmagimiai tongue.gif
o man kūrybinė krizė. nieko šiandien nepavyksta padaryt. tai susinervinau ir sukišau į kampą viską, lauksiu įkvėpimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 07 16, 13:59)
Ashariuks, labai gražūs pirmagimiai  tongue.gif
o man kūrybinė krizė. nieko šiandien nepavyksta padaryt. tai susinervinau ir sukišau į kampą viską, lauksiu įkvėpimo  ax.gif

labai smagu, kad taip draugiškai priėmėt į savo būrį bis.gif
Atsakyti
o as tai kartais pradedu gailetis ikisusi koja i karolius smile.gif perku akmenu jau kilogramais...kaip manija kazokia pasidare...tai visus giminaicius draugus reiks apkarstyt biggrin.gif
o del svarovskiu...snekejau siandien su tokia pardaveja ir patare man tuos su klijais pabandyti ir lygintuvu...bandysiu daryti...ji iseis...parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėl aš čia ax.gif

user posted image
Atsakyti
Na cia rinkinukas, bet idesiu prie auskariuku ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
cindy...labai grazu thumbup.gif
irmius tavo papuosaliukai irgi visi labai grazus...bet tik viena pastabele noreciau pasakyti...jei tu juos nufotografuotum sviesoj (apie tamsius) ir atvirksciai, na paderintum fona...tai papuosaliukai isvis fantastiskai atrodytu....kartais nelabai net matosi pacios graziausios detales... 4u.gif o siaip puiku... cool.gif
Atsakyti
cindy grazuciai thumbup.gif
Irmius grazuuuu thumbup.gif sutinku su Gabii_ del foto mirksiukas.gif
niu ir as pasirodysiu po ilgo laiko ka surezgiau ax.gif
user posted image
Auskariukai ir visi kiti like linksmumai tongue.gif
Atsakyti
Aš ir pati pastebėjau dėt to, kad nesimato dėl blykstės aiškiai detalių doh.gif bet turėjau sumanymą tokį ir norėjau įgyvendint unsure.gif Nu nieko pasimokiau doh.gif
Atsakyti