Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Ir aš noriu Juditos kontaktų blush2.gif
Atsakyti
Ne Arunas, man regis Marius?
As ir noreciau Juditos kontaktu...
Atsakyti
Eisiu pirmadienį pas Juditą.
Laukiu nesulaukiu, tikiuosi liksiu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpuke @ 2008 04 07, 19:47)
Eisiu pirmadienį pas Juditą.
Laukiu nesulaukiu, tikiuosi liksiu patenkinta smile.gif

Nu ir as tikiuosi, kad patiks blush2.gif Nes labai jau didele atsakomybe jauciu ja rekomenduodama ax.gif
Dar karta - kas nori Juditos kontaktu, pas mane y a.z. 4u.gif
Atsakyti
LABUKAS VISOMS! Na pagaliau ir as atgavau zmogiska pavidala lotuliukas.gif Skaiciau skaiciau visas rekomendacijas,jau buvau kirpeja issirinkus ir uzsirasius,bet sutikau drauge,kuri tik tik buvo is kirpyklos,pamaciau kaip graziai jos plaukuciai sutvarkyti ir as nubegau pas jos kirpeja...rezultatas nuostabus,kai po keliu dienu issiploviau galva,kuo puikiausiai pati susitvarkiau,uzteko truputelio garbanu balzamo.Pagaliau galesiu ilgiau pamiegoti,nes anksciau kas ryta galva reikedavo plauti,kitaip i gatve negalejau iseiti.Kaip issiaiskinau del netinkamo kirpimo.
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 08, 23:01)
LABUKAS VISOMS! Na pagaliau ir as atgavau zmogiska pavidala lotuliukas.gif Skaiciau skaiciau visas rekomendacijas,jau buvau kirpeja issirinkus ir uzsirasius,bet sutikau drauge,kuri tik tik buvo is kirpyklos,pamaciau kaip graziai jos plaukuciai sutvarkyti ir as nubegau pas jos kirpeja...rezultatas nuostabus,kai po keliu dienu issiploviau galva,kuo puikiausiai pati susitvarkiau,uzteko truputelio garbanu balzamo.Pagaliau galesiu ilgiau pamiegoti,nes anksciau kas ryta galva reikedavo plauti,kitaip i gatve negalejau iseiti.Kaip issiaiskinau del netinkamo kirpimo.

Isduok kas tave taip apkirpo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 04 09, 09:01)
Isduok kas tave taip apkirpo?  biggrin.gif

Labai idomu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 08, 23:01)

Gal galėtum rekomenduot šią kirpėją ? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Nagi pribrendau ir as pas kirpeja eiti.Mano isejo i dekreta,jau nebedirbs,tai likau su nutriususiais galiukais..smile.gif
Bandysiu ir as pas Judita tartis,jei tik Egliukasz kontaktus duos blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif aciu mergaites,kita savaite antradieni keliausiu:)
Atsakyti
sveikos, daznai pasiskaitau sia tema , bet nerasau smile.gif , bet si kart noriu parasyt . siandien buvau kirptis pas Juoza(cia anksciau apie ji buvo rasyta). nuejau ataugusiais baisiniais plaukais o isejau sutvarkyta galva. na man labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi neseniai buvau pas Juoza - protingas vyrukas, savo darba ismano, kazkuo labai nenustebino, bet as likau patenkinta.
Atsakyti