Ir aš noriu Juditos kontaktų

Ne Arunas, man regis Marius?
As ir noreciau Juditos kontaktu...
As ir noreciau Juditos kontaktu...
Eisiu pirmadienį pas Juditą.
Laukiu nesulaukiu, tikiuosi liksiu patenkinta
Laukiu nesulaukiu, tikiuosi liksiu patenkinta

QUOTE(scorpuke @ 2008 04 07, 19:47)
Nu ir as tikiuosi, kad patiks

Dar karta - kas nori Juditos kontaktu, pas mane y a.z.

LABUKAS VISOMS! Na pagaliau ir as atgavau zmogiska pavidala
Skaiciau skaiciau visas rekomendacijas,jau buvau kirpeja issirinkus ir uzsirasius,bet sutikau drauge,kuri tik tik buvo is kirpyklos,pamaciau kaip graziai jos plaukuciai sutvarkyti ir as nubegau pas jos kirpeja...rezultatas nuostabus,kai po keliu dienu issiploviau galva,kuo puikiausiai pati susitvarkiau,uzteko truputelio garbanu balzamo.Pagaliau galesiu ilgiau pamiegoti,nes anksciau kas ryta galva reikedavo plauti,kitaip i gatve negalejau iseiti.Kaip issiaiskinau del netinkamo kirpimo.

QUOTE(RAMSE @ 2008 04 08, 23:01)
Skaiciau skaiciau visas rekomendacijas,jau buvau kirpeja issirinkus ir uzsirasius,bet sutikau drauge,kuri tik tik buvo is kirpyklos,pamaciau kaip graziai jos plaukuciai sutvarkyti ir as nubegau pas jos kirpeja...rezultatas nuostabus,kai po keliu dienu issiploviau galva,kuo puikiausiai pati susitvarkiau,uzteko truputelio garbanu balzamo.Pagaliau galesiu ilgiau pamiegoti,nes anksciau kas ryta galva reikedavo plauti,kitaip i gatve negalejau iseiti.Kaip issiaiskinau del netinkamo kirpimo.

Isduok kas tave taip apkirpo?

QUOTE(RAMSE @ 2008 04 08, 23:01)

Gal galėtum rekomenduot šią kirpėją ?

Sveikutes
Nagi pribrendau ir as pas kirpeja eiti.Mano isejo i dekreta,jau nebedirbs,tai likau su nutriususiais galiukais..
Bandysiu ir as pas Judita tartis,jei tik Egliukasz kontaktus duos

Bandysiu ir as pas Judita tartis,jei tik Egliukasz kontaktus duos

sveikos, daznai pasiskaitau sia tema , bet nerasau
, bet si kart noriu parasyt . siandien buvau kirptis pas Juoza(cia anksciau apie ji buvo rasyta). nuejau ataugusiais baisiniais plaukais o isejau sutvarkyta galva. na man labai patiko.