Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(RAMSE @ 2008 04 02, 20:02)
Labukas! Aciu visoms uz patarimus,jau uzsirasiau kitai savaitei pas Rita,laukit ziniu ax.gif

Sveika. Laukiu tavo komentaro kaip sekesi?
Atsakyti
Labukass visoms! Kirpausi LILIJOS salone,pas pacia LILIJA biggrin.gif Esu labai labai patenkinta.Sumokejau 40lt ir visiskai ju negaila.Siaip man itikti nelengva,tiksliau mano plaukam,jie paprastai normaliai atrodo tik ta diena kai isplaunu juos,dabar plaunu kas antra diena ir jokio vargo.Vistik isitikinau,kad geras kirpimas yra svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 04 07, 19:27)
Nu ir as tikiuosi, kad patiks blush2.gif  Nes labai jau didele atsakomybe jauciu ja rekomenduodama ax.gif
Dar karta - kas nori Juditos kontaktu, pas mane y a.z.  4u.gif

Sveikutės, buvau šiandien pas Juditą. Likau labai patenkinta thumbup.gif Egliukasz, ačiū už rekomendacijas 4u.gif
Daugelis kirpėjų sakydavo, kad mano plaukai labai ploni ir juos galima kirpti tik trumpai, kad būtų kuo didesnė kupeta ant galvos. O Judita dar net pagyrė, kad gražūs plaukučiai, ir tinkamai iškarpius galima turėt gražius ilgus plaukus smile.gif Dabar tik pagyvino spalvą ir apkarpė ataugusius galus ir sakėm auginsim bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(RAMSE @ 2008 04 13, 12:36)
Labukass visoms! Kirpausi LILIJOS salone,pas pacia LILIJA biggrin.gif Esu labai labai patenkinta.Sumokejau 40lt ir visiskai ju negaila.Siaip man itikti nelengva,tiksliau mano plaukam,jie paprastai normaliai atrodo tik ta diena kai isplaunu juos,dabar plaunu kas antra diena ir jokio vargo.Vistik isitikinau,kad geras kirpimas yra svarbiausia.

Kirpausi ir aš kažkada pas Liliją. Kirpimas tai geras buvo, tik man per trumpi plaukai nepatiko. Aš noriu ilgesnių.
Atsakyti
Kirpausi Andre salone doh.gif palikau už plaukų dazymą ir galiukų pakirpimą 160 lt(sakė čia su didele nuolaida) čia skaitosi daug ar mažai ?? g.gif man pasirode, kad daugokai, o dar tik dvi savaitėlės prabėgo, o spalva jau baigia nusiplauti beveik...
Atsakyti
QUOTE(scorpuke @ 2008 04 14, 22:28)
Sveikutės, buvau šiandien pas Juditą. Likau labai patenkinta  thumbup.gif Egliukasz, ačiū už rekomendacijas  4u.gif
Daugelis kirpėjų sakydavo, kad mano plaukai labai ploni ir juos galima kirpti tik trumpai, kad būtų kuo didesnė kupeta ant galvos. O Judita dar net pagyrė, kad gražūs plaukučiai, ir tinkamai iškarpius galima turėt gražius ilgus plaukus smile.gif Dabar tik pagyvino spalvą ir apkarpė ataugusius galus ir sakėm auginsim  bigsmile.gif
Papildyta:
Kirpausi ir aš kažkada pas Liliją. Kirpimas tai geras buvo, tik man per trumpi plaukai nepatiko. Aš noriu ilgesnių.

Na ir as vakar pas Judita buvau.
Paatiko tikrai 4u.gif .Ir spalva liuksiska parinko, ir patare, kokias priemones naudoti (ne milijonus kainuojancias) tongue.gif , kad viskas ten stovetu kaip reikia bigsmile.gif .
Ir kaina uz paslaugas, lyginanat su siandienine situacija, tikrai normali thumbup.gif
Atsakyti
[quote=scorpuke,2008 04 14, 20:28]
Sveikutės, buvau šiandien pas Juditą. Likau labai patenkinta thumbup.gif Egliukasz, ačiū už rekomendacijas 4u.gif
Daugelis kirpėjų sakydavo, kad mano plaukai labai ploni ir juos galima kirpti tik trumpai, kad būtų kuo didesnė kupeta ant galvos. O Judita dar net pagyrė, kad gražūs plaukučiai, ir tinkamai iškarpius galima turėt gražius ilgus plaukus smile.gif Dabar tik pagyvino spalvą ir apkarpė ataugusius galus ir sakėm auginsim bigsmile.gif

Kiek sumokejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnixa @ 2008 04 15, 10:25)
Kiek sumokejai?  ax.gif

už kirpimą ir dažymą 60 lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpuke @ 2008 04 14, 22:28)
Sveikutės, buvau šiandien pas Juditą. Likau labai patenkinta  thumbup.gif Egliukasz, ačiū už rekomendacijas  4u.gif
Daugelis kirpėjų sakydavo, kad mano plaukai labai ploni ir juos galima kirpti tik trumpai, kad būtų kuo didesnė kupeta ant galvos. O Judita dar net pagyrė, kad gražūs plaukučiai, ir tinkamai iškarpius galima turėt gražius ilgus plaukus smile.gif Dabar tik pagyvino spalvą ir apkarpė ataugusius galus ir sakėm auginsim  bigsmile.gif
Papildyta:

Labukas! O tai ka,ji nesiklausus taves,nukirpo tave trumpai,pries tavo valia? As tai is karto pasakiau ko mazdaug ko noriu,tai ji taip ir padare,sake,kad mano plaukui tas kirpimas pats tas.Siule dar ir kita varianta,bet apsistojom ties pirmuoju,bet ateiciai jau turiu numacius isbandyti ir jos pasiulyta kirpima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2008 04 15, 06:46)
Na ir as vakar pas Judita buvau.
Paatiko tikrai  4u.gif .Ir spalva liuksiska parinko, ir patare, kokias priemones naudoti (ne milijonus kainuojancias) tongue.gif , kad viskas ten stovetu kaip reikia  bigsmile.gif .
Ir kaina uz paslaugas, lyginanat su siandienine situacija, tikrai normali  thumbup.gif

prisiskaiciau apie kirpejas cia ir uzsirasiau pas Judita vestuviu sukuosenai rolleyes.gif Ateis i namus, padarys man ir pamergem. Kadangi as kol as ne Lietuvoj, tai mama su ja buvo susitikus ir sake pirmas ispudis labai geras. Tai kai grisiu eisu darytis bandomuju suokuosenu, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Aš irgi pas Juditą užsirašiau smile.gif tikiuosi ir man patiks ir tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 04 15, 03:15)
Kirpausi Andre salone  doh.gif  palikau už plaukų dazymą ir galiukų pakirpimą 160 lt(sakė čia su didele nuolaida)  čia skaitosi daug ar mažai ??  g.gif  man pasirode, kad daugokai, o dar tik dvi savaitėlės prabėgo, o spalva jau baigia nusiplauti beveik...

Manau, kaip salone - tai normaliai, nes pati prieš pusmetį kirpdavausi ir dažydavausi "Ametistėjoje" - tai kas kartą apie 200 Lt palikdavau doh.gif
Bet turiu jau kitą kirpėją, tik "ne prestižiniame" salone - mažiau reklamos, o rezultatas net gersnis negu "prabangiąjame" rolleyes.gif
Taigi, viskas priklauso nuo kirpėjo, o ne nuo salono interjero ar vietos, kurioje jis irengtas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Imeskite ir man prasau tosios Juditos kordinates blush2.gif 4u.gif

As tai kadangi auginu plaukus tai pas kirpeja einu dazniausia tik plauku galiukus pasikirpti blush2.gif Gal kuri zinot kiek tai kainuotu pas Judita? 4u.gif
Atsakyti