Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro bernvakaris: ar neramina?

QUOTE(elenagilbert @ 2011 08 28, 20:01)
mes irgi taip darysim  drinks_cheers.gif kam to papildomo nerimo, jei jau kartu- tai visur kartu ax.gif

Nu nesamone, tegul vaikinukai paselsta atskirai, merginos atskirai. As pati mergvakario neturejau, nes pries vestuves laukiausia, uztai dabar puikiai jauciuosi draugiu mergvakariuose ir visiskai nesuku galvos ka maniskis veikia bernvakariuose smile.gif
Atsakyti
As anksciau buvau pavydi, bet dabr esu del to rami, nes tikrai zinau, kad maniskis manes neisduotu. O siaip tikrai pergyvenu, kai jis varo baliavot, nes tikrai kaip mazas vaikas, geria retai, bet kai geria tai nejaucia saiko., gali ir pora paru negryzt, o pridarytos nesamones dazniausiai zymiai blogesnes buna nei guzas ant galvos. doh.gif Aplamai mum geriau gert kartu, tai priziurim vienas kita smile.gif
Manau, kad pas mus nebus nei mergvakario, nei bernvakario, nu nebent ka nors draugai slaptai suorganizuotu.
Atsakyti
Neturejo, kaip ir as mergvakario mirksiukas.gif o gerai ar negerai nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir mano busimas vyras abu esame skirtingi, skirtingi tuo, kAd jis yra labai ramus, o as nenusedanti vietoje. Man reika draugu baliu, veiksmo, o jam ramei, dviese, kavineje, namuose, na kartais keliu draugu grupeleje ramioje padiskutuoti paplepeti neatsisako. Taivat, maniskis nenori bernvakario unsure.gif O as labai noriu, ir kaip protingai pasielgti, kad nei jam nebutu nefainai kad jis nesves ir kad as nesijausciau nejaukei gryzus po gero mergvakario baliaus?.. g.gif verysad.gif
Atsakyti
As iskarto pasakysiu,kad tai tik mano asmenine nuomone!
Visu pirma,kam daryti bendra mergvakarii ir bernvakari? doh.gif gaunasi,kad tai eilinis draugu susiburimas ir nieko kito.mergvakaris turi buti svenciamas su panelem ir tikrai tik atskirai,ta pati sakau ir apie bernvakari.
Jeigu bernvakaris labai jau jus neramina,reiksias nepasitikite savo busimu vyru.Tai faktas!
As esu labai pavydi,netgi per daug.taciau savo busima vyra isleidziu i jo svente su draugais kur tikrai zinau nebus jokiu pasaliniu merginu.Tiesiog reikia pasitiketi vienas kitu,kitaip tie neramumai nesibaigia...
Atsakyti
Musu mergvakaris/bernvakaris laukia mazdaug uz menesio bet pakalbeje nutarem kad vaikinai visa diena praleis atskirai kaip ir mes merginos ir 00.00h susitiksim bendrai isnuomotoje saleje ir uzbaigsim drauge smile.gif

Nes skaudi patirtis parode, kad vaikinams nuejus i kluba svesti bernvakariu nutinka nelaimiu, kai aplinkiniai pamato kad yra svenciamas butent bernvakaris bando specialiai kabinetis, taigi vienas draugas uzstodamas drauga gavo i aki ir i savo vestuves atejo su melyne, o kitas pazystamas klube buvo pastumtas (aisku jis buvo isgeres) ir atbulas krito ant laiptu ir dabar sedi invalido vezimelije.
Atsakyti
Esu visiškai prieš mergvakarius ir bernavakarius kartu.. visiška nesamonė, kam tada išvis tai daryti, nes tai visai ne mergvakaris, bernvakaris gaunasi.. juk ir yra to esmė, kad merginos turi atsipalaiduoti ir pabūti, pašėlti moteriškoje kompanijoje.. o ko pergyventi? ar pati kažką tokio jau darytumėte? beto bernavakarių baliuose juk dažniausiai nebūna mergų, būna tik bernai, na kartais dar kokią šokėją pasikviečia valandėlei..
Atsakyti
Mes turbūt švęsime kartu, nes daugiau nei pusė porininkų iš skirtingų miestų, nesurinksime net po 3 žmones į kiekvieno vakarėlį. umn.gif
Atsakyti
as tokiu dalyku visai nemegstu ir savo merginom paskiau kad mergvakario nenoriu
manau jos mano nora gerbs smile.gif o vyra siandien isleisiu i bernvakari
as del jo visiskai rami
tegu pasilinksmina thumbup.gif
Atsakyti
Mes abu nedarysim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balerina:): 20 gegužės 2012 - 14:12
QUOTE(elenagilbert @ 2011 08 28, 21:54)
radio laidoje vyko anonimine apklausa, buvo testuojamos keliso desimtys laimingos santuokos vyru, ir klausimas buvo toks: "Ar isduotumete zmona su zavia moterimi, jei zmona to niekad nesuzinotu?" ir ka jus manot? 100% atsake taip wink.gif

drinks_cheers.gif Neduociau net nagelio nukirsti ne uz viena vyra, kad jis bus istikimas iki grabo lentos lotuliukas.gif
O atsakant i tema tai mergakario noriu labai biggrin.gif pasisiausti su draugemis lotuliukas.gif bet manau paryciais prisijungsime prie veikinu sodyboje cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 20 gegužės 2012 - 15:59
QUOTE(Balerina:) @ 2012 05 20, 15:12)
Mes abu nedarysim thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mes irgi linke atsisakyti tiek mergvakario tiek bernvakario drinks_cheers.gif
Atsakyti