Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Kol mazasis buvo kudikelis, tai mergyte tekdavo migdyt salia atsigulus, laukdavau, kol uzmigs, tik tada iseidavau is kambario. O dabar jau kai abu dideli (na panasiai nuo tada, kai mazajam 8 menesiai sukako biggrin.gif ) tai jiems jau dviese smagu, ir visai nebaisu kad mama iseina. thumbup.gif Tad suguldau abu lovytese, padainuoju pora lopsiniu, pabuciuoju ir iseinu, o tuodu ramiai uzmiega.
Tiesa, manau daug duoda ir tai, kad esam griezta miego rezima nustate - 21 val. ir jau lovytese vaikai, tai ir del to dar taip lengvai uzmiega.
Atsakyti
Lopsiniu radijas VB!!! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
maniske kadangi miegale tai veliause 22.30 jau pati man sako kad einam liule. o mazytei tai uztekdavo ijungti migduka su lempute, dar kokia rami muzikyte ir po 5min jau miegodavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supergaga: 01 sausio 2010 - 20:37
Dukrytei 1.9m. vakarais dar reikia pagulėt, paglostyt, rankytę palaikyt. Senelis dar kai buvo mažytė padainavo dainą tai dar dabar labai patinka (Juoda Orchidėja) vakare kai atsigulam pradedu niuniuot aaaa pupa, o ji sako: mama odėja(orchidėja). Tai tik taip ir užmiegam, ir aišku vis dar su soske.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cornelia.B.: 02 sausio 2011 - 00:31
VISKO BUNA.ir palinguot reikia...
Atsakyti
Mano zuikis uzmiega kartu su mumis vienoje lovoje, o po to perkeliu ja i savo lovyte, atsigulam visi isjungiam sviesa, 15 min ir maze knarkia lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2009 07 30, 22:28)
Mano bernužėliui 1 m 8 mėn. Visada turiu gulėti šalia, kol užmiega savo lovytėje. Ir dar dažnai reikalauja, kad savo ranką duočiau laikyti arba apkabinčiau jį  smile.gif  Ir dar turim vakarinę pasaką apie ropę, kurios pasakojime dalyvauja pats mažius  biggrin.gif  Parodo kokia ta ropė didelė užaugo, kokia buvo skani, kaip šuniukas, kuris atėjo ropės rauti, sako, kaip kačiukas sako, kaip senelis, močiutė ir visi kiti valgė, ir kaip paskui miegojo  biggrin.gif  Aišku, jei nesekčiau tos pasakos, tai ir nepasigestų, bet kadangi jis toks mažakalbis, tai man smagu bent tuos paprastus žodelius au au, niam niam iš jo girdėti  wub.gif

kaip miela wub.gif

o musu maziukas uzmiega kartu lovoje,po to perkeliu ji i savo lovyte,bet nakti vel atsinesu kai pribunda doh.gif
Atsakyti
o mes užmiegam savarankiškai, mums 1.3men. Kai pasakom,kad einam miegot,mažasis iškart lipa į miegamąjį. Išsimaudom,išsivalom dantukus, persirengiam,išgeriam pienuką ir paliekam miegot su muzika:) Aišku tai tapo ritualu tik po kokios savaitės verkšlenimų, bet tfu tfu tfu ir dieną užmiegam savarankiškai smile.gif
Atsakyti
Anksčiau užmigdavo pati savo lovytėj, dabar užmiega su mumis po to išnešu į jos lovytę. Bet dažnai nubudusi vėl pas mus atbėga.
Atsakyti
mums su migdymu problemos, kol uzmiega tai praeina kokios dvi valandos ir turiu prie jos buti, veliau perkeliu i lovyte biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergyte uzmiega nuo pat gimimo be problemu thumbup.gif Paguldau i lovyte, pasedziu salia, kol uzmiega, nes buna ne iskarto uzmiega, atsiseda ir zaidzia smile.gif kartais nori, kad kas salia sedetu, o kartais tik paguldai ir uzmiega arba paguli, viena sau pasneka ir uzsimigdo smile.gif As nezinau, ar visi vaikai vienodi buna, ar teveliai taip ipratina, na migdymo budai: vieni supa ant ranku, kiti lovytej, kiti salia saves lovoj migdo, o dar kiti vezimelyje smile.gif idomu ar cia nuo tevu priklauso, ar vaikai patys pasirenka, kaip jiem geriau lotuliukas.gif Kaip sako, neuzmiega, kol nesupu ar panasiai, vat ir idomu g.gif Aisku, svarbiausia, kad migdymo ritualas butu mielas tiek vaikuciui tiek teveliams, to ir linkiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ADREV @ 2011 01 07, 20:52)
mums su migdymu problemos, kol uzmiega tai praeina kokios dvi valandos ir turiu prie jos buti, veliau perkeliu i lovyte biggrin.gif

O kodel net dvi valandos? bigsmile.gif Gal dar nenori miegoti? Per anksti guldot? Idomu nuo ko cia priklauso vaiku uzmigimo budai biggrin.gif
Atsakyti