Perskaičiusi , kad vaikiukai miega kartu, šiek tiek ir aš aprimau, mat buvau pripratusi, kad vyresioji be problemu atsisveikinus užmigdavo viena nuo pat gimimo, o mažasis tik atissakius papulio ir bandžius su buteliuku užmigti buvo tik klaida. Klykėm , pykom ir nieko gero. Užmiega tik ant rankyčių. Iškeliam lovelėn, bet vidurį nakties pabunda klykdamas, tad pasiimam i lova ir kol iminga ir pati užmiegu ir gaunasi kad išmiegam praktiškai kartu mūsų lovoje. Bet aš pati sunkiai išsimiegu
Matyt reikia save perorientuoti, kad kiekvienas vaikas savas tiasyklėles išugdo tėveliuose
Teks kaIP VIENA MAMYTĖ MINĖJO išlaukti to laiko kai nebereiks šalia tėvelių miegoti ir jausis saugus. Mums dabar dar tik 1 m. ir 1 mėn.

Na migdymo klausimu pas mus bedu nera,apie 20h (jei 19h neluzta) pasakau kad atsinestu pizamyte,sedam ant puoduko valomes dantukus,tada pakloju musu lova isjungiu sviesa,tv muzikini kanala megsta labai ir knisasi kol luzta:)tada jau miega savo lovyteje:)mums 1,3m
Su miegu mums bedu niekuomet nebuvo. Mano dukryte labai mielai eina i lovyte. Apie 18h baigiam vakarieniauti. Tada jau pati pasirenka, ka nori pati dar paveikti, tai arba skaitom knygeles, arba dainuojam, arba kartais uzsimano ir filmuka paziureti. Po to einam i vonia, sedam ant puoduko, atliekam reikaliukus, tada traukiam dantu sepeteli is spinteles ir plaunam dantukus, po to plaunam rankytes, veiduka ir uzpakaliuka. Einam i jos kambari apsirengiam pizamyte. Tada paimu ja ant ranku ir jeigu nori dar padainuoju dainele ir atsibuciuojam, atsimyluojam ir paguldau i lovyte, palinkim viena kitai saldziu sapnu ir as iseinu ir uzdarau duris. Ir vaiko jau ner... 
Beje ja guldau apie 19h, 19.30h i lovyte. Livutei 22menesiai.

Beje ja guldau apie 19h, 19.30h i lovyte. Livutei 22menesiai.
nezinau kaip bus veliau, bet kol valgom mp uzmiegam prie (.)

QUOTE(saulyteaa @ 2012 10 08, 19:43)
Mano sūnelis lygiai metais už jūsų vyresnis

Atsigeria misinuko, bucinukas ir lovyten , o ten malasi dar iki kol nuluzta

turi savo pleduka, tai su juo ir migdau

apsivelkame pizama, pabuciuoja mane ir MB, tada pats nueina ir atsigula i lovyte, uzklostau as, iduodu buteliuka pieniuko, jis isgeria, kartais pasipraso, kad tetis duotu ranka ir po keliu/keliolikos minuciu uzmiega 

Vakare nusiprausiam,su visais atsibuciuojam,buna paguldytas i lovyte,apkamsom ir isjunge sviesa uzdarom duris,buna pakalba atsigules,bet dazniausiai per kelias minutes uzmiega

Geriam pienuką, valomės dantukus, gulamės į lovytę ir gesinam šviesytę
Tik mamytė arba tėvelis turi 3-5 minutes jos kambaryje pagulėti ant sofutės