Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

O maniškiai pripratę prie "dainelės", t.y. visada užleidžiam tokį "migduką" - muzikėlę. Dabar vaikuciams jau 1,7 mėn., tai jau patys kai nori vakare miegoti, atneša ir įjungia ir lipa į lovą.10 minučių ir abu vaikai miega smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilevile: 28 rugsėjo 2012 - 10:41
Perskaičiusi , kad vaikiukai miega kartu, šiek tiek ir aš aprimau, mat buvau pripratusi, kad vyresioji be problemu atsisveikinus užmigdavo viena nuo pat gimimo, o mažasis tik atissakius papulio ir bandžius su buteliuku užmigti buvo tik klaida. Klykėm , pykom ir nieko gero. Užmiega tik ant rankyčių. Iškeliam lovelėn, bet vidurį nakties pabunda klykdamas, tad pasiimam i lova ir kol iminga ir pati užmiegu ir gaunasi kad išmiegam praktiškai kartu mūsų lovoje. Bet aš pati sunkiai išsimiegu sad.gif Matyt reikia save perorientuoti, kad kiekvienas vaikas savas tiasyklėles išugdo tėveliuose smile.gif Teks kaIP VIENA MAMYTĖ MINĖJO išlaukti to laiko kai nebereiks šalia tėvelių miegoti ir jausis saugus. Mums dabar dar tik 1 m. ir 1 mėn.
Atsakyti
Na migdymo klausimu pas mus bedu nera,apie 20h (jei 19h neluzta) pasakau kad atsinestu pizamyte,sedam ant puoduko valomes dantukus,tada pakloju musu lova isjungiu sviesa,tv muzikini kanala megsta labai ir knisasi kol luzta:)tada jau miega savo lovyteje:)mums 1,3m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuli: 04 spalio 2012 - 11:45
Su miegu mums bedu niekuomet nebuvo. Mano dukryte labai mielai eina i lovyte. Apie 18h baigiam vakarieniauti. Tada jau pati pasirenka, ka nori pati dar paveikti, tai arba skaitom knygeles, arba dainuojam, arba kartais uzsimano ir filmuka paziureti. Po to einam i vonia, sedam ant puoduko, atliekam reikaliukus, tada traukiam dantu sepeteli is spinteles ir plaunam dantukus, po to plaunam rankytes, veiduka ir uzpakaliuka. Einam i jos kambari apsirengiam pizamyte. Tada paimu ja ant ranku ir jeigu nori dar padainuoju dainele ir atsibuciuojam, atsimyluojam ir paguldau i lovyte, palinkim viena kitai saldziu sapnu ir as iseinu ir uzdarau duris. Ir vaiko jau ner... smile.gif
Beje ja guldau apie 19h, 19.30h i lovyte. Livutei 22menesiai.
Atsakyti
Migdom nešiojant. Bus bėdų vėliau. Bet, kad labai graudžiai verkia, jeigu paguldom į lovytę.
Atsakyti
nezinau kaip bus veliau, bet kol valgom mp uzmiegam prie (.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2012 10 08, 19:43)
nezinau kaip bus veliau, bet kol valgom mp uzmiegam prie (.) 4u.gif

Mano sūnelis lygiai metais už jūsų vyresnis smile.gif Dieną iki šiol užmiega su mp, nes kitaip nelabai į lovą norėtų gultis biggrin.gif O vakare tik truputį pageria (aš tuo džiaugiuosi, nes tik šitie du maitinimai ir telikę) tada pats paprašo vandenuko, pasivarto, apsikabina mane ir užmiega. Kartais dar pasaką paseku ar galvelę paglostau smile.gif O buvo laikai, kai užmigdavo tik nešioklėj su mp ir dar po namus bėgiojant ar ant kamuolio straksint... Ir tada visokios mintys lindo, kad čia gal mes taip įpratinom, kad dabar kitaip ir nebus... O paskui supratau, kad tiesiog visi vaikai skirtingi. Ir bandymas vaiką įkišti į kažkokius tėvams patogius rėmus dažniausiai baigiasi isterijomis ir nervais, kurie negerai tiek tėvams, tiek vaikui. Aš paleidau viską sava eiga, nieko specialiai nedariau, kaip vaikas migdėsi taip ir migdžiau, ir panašu, kad natūraliai pamažu pereisim prie to, kad sūnelis užmigs pats. Nes seniau net įsivaizduoti negalėjau, kad jis užmiega be pienuko, o dabar tai jau kurį laiką vyksta kas vakarą smile.gif Ateis laikas, ir pats į savo lovytę išeis ir užmigs tik šviesą išjungus. Ir aš būsiu laiminga, kad tai įvyko savaime, be jokių pykčių ir kovų.
Atsakyti
Atsigeria misinuko, bucinukas ir lovyten , o ten malasi dar iki kol nuluzta smile.gif
Atsakyti
turi savo pleduka, tai su juo ir migdau mirksiukas.gif
Atsakyti
apsivelkame pizama, pabuciuoja mane ir MB, tada pats nueina ir atsigula i lovyte, uzklostau as, iduodu buteliuka pieniuko, jis isgeria, kartais pasipraso, kad tetis duotu ranka ir po keliu/keliolikos minuciu uzmiega wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 23 spalio 2012 - 21:06
Vakare nusiprausiam,su visais atsibuciuojam,buna paguldytas i lovyte,apkamsom ir isjunge sviesa uzdarom duris,buna pakalba atsigules,bet dazniausiai per kelias minutes uzmiega thumbup.gif
Atsakyti
Geriam pienuką, valomės dantukus, gulamės į lovytę ir gesinam šviesytę smile.gif Tik mamytė arba tėvelis turi 3-5 minutes jos kambaryje pagulėti ant sofutės smile.gif
Atsakyti