Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(just_angel @ 2007 12 27, 22:25)
Kokie jusu atsiliepimai apie Equador soliariumus Saules mieste? smile.gif  Galevoju, gal ten abonimenta nusipirkti,kol vyksta akcija  g.gif

man tai ten labai patiko ax.gif

o kas per akcija? rolleyes.gif
Atsakyti
Va sita akcija smile.gif nezinai kokios min kainos ten? niekur nerandu ax.gif
Atsakyti
senokai jau buvau, bet kiek pamenu tai lyg ir po 1,40 ir po 1,70
Atsakyti
Laba diena

tai sakykite kur geriau Justėje ar priesais centuka ? nes buvau tik priesais centuka smile.gif
Atsakyti
as tai paskutiniu laiku einu i DIVALI,cia kur prie SODZIAUS thumbup.gif kazkaip patinka ten labiausiai.ir personalas puikus teN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gulfos: 30 sausio 2008 - 21:10
Klausimelis, kokiame soliariume galima pakankamai greitai ir per trumpa laika idegti.? mirksiukas.gif
Atsakyti
tokiame,kur daznai keiciamos lempos mirksiukas.gif ar gulimas ar stovimas,manau nera svarbu.sako,kad stovimam lygiau idegi, bet kad as visa laika einu i gulima ir puikiai nudegu. be to,man kazkaip fainiau gulet, siek tiek pailsi, dar jei soliariumas su aromaterapijom visokio,tai is vis pasaka thumbup.gif
Atsakyti
http://www.skelbiu.lt/3432436.html

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal vyksta kokios akcijos soliariumuose? ax.gif Planuoju apsilankyti, tai renku informaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imidzz @ 2008 02 21, 14:38)
Sveikos,

gal vyksta kokios akcijos soliariumuose?  ax.gif  Planuoju apsilankyti, tai renku informaciją  biggrin.gif

apie akcijas nezinau,bet <Ledi> salone ruosesi keisti lempas,pati maciau kaip atnese dezes thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau kelis soliariumus ir norėčiau parašyti, kokią susidariau nuomonę. Pirmiausia ėjau į virš "Pegaso" esantį, prie Hansa banko (su bezdžionėmis biggrin.gif ), tai nepatiko, kad stovimo soliariumo laaaaabai miniatiūrinė persirengimo kabina, bet dėl nudegimo, tai kokie 7/10 balų. Po to ėjau į netoliese esantį, priešais Didždvario gimnaziją yra toks stiklinis pastatas, ten E-5 MODE yra antrame aukšte, o tam pačiam pastate šalia yra soliariumų studija. Tai ten patiko viskas thumbup.gif ir kabina erdvi ir nudegiau 9/10. Paskutinis mano ėjimas buvo į Dvaro gatvėje naujai atsidariusį, už "Kubo", kur yra toks įvažiavimas į kiemą, tai ant kampo (kažkada ten baras kažkoks buvo) biggrin.gif , tai jame žiauriai sušalau biggrin.gif , nudegiau 7/10, bet dėl šalčio, tai nebeičiau lotuliukas.gif į jį, o ir išeinant iš to soliariumo, kažkokia beprotė užsipuolė, bandė stumdytis doh.gif unsure.gif (gal nepatiko, kad žmonės deginasi unsure.gif ).
Atsakyti
kokios kainos Divalyje g.gif
Atsakyti