Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(simionka @ 2007 05 23, 22:01)
Sveikutės,
turiu 12(beveik 13 metų) dukrelę, kuri nori eiti į soliariumą...
ką man patartumėte???nes pati tai bijau, kad nebūtų per maža... 4u.gif

dėkoju už atsakymą... biggrin.gif

na siaip ir man atrodo, kad per maza, bet turiu pusesere 15m tai jau nuo pernai drozia i soliariuma. blink.gif tipo sokeja ir jai reikia unsure.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 05 23, 22:07)
Ar daug žmogų būna, ilgai laukt reikia?  rolleyes.gif

zmogu buna normaliai biggrin.gif esu laukusi pora kartu max po 7min.
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 05 23, 22:01)
Sveikutės,
turiu 12(beveik 13 metų) dukrelę, kuri nori eiti į soliariumą...
ką man patartumėte???nes pati tai bijau, kad nebūtų per maža... 4u.gif

dėkoju už atsakymą... biggrin.gif

Mano nuomone, tai tiksliai per anksti blink.gif blink.gif kam jai to reikia? kam pradeti kenkti odai nuo tokiu metu? paskui 18metu gali atrodyti kaip 25 metu doh.gif ta prasme odos bukle gali buti tokia doh.gif
jau geriua kokiu savaiminio idegio kremuku pasiteplioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2007 05 23, 11:56)
yra mazas kambariukas, kuriame stovi soliariumas, kede ir veidrodis  ax.gif kambarelis uzsirakina. as nesuosi nebent gumute plaukams suristi. kremo netepu jokio, nes, kuriu soliariuminiu kremu aprasymus skaiciau tai tinkami tik nejautriai arba idegusiai odai. o as esu baltaode ir degu raudonai. i dusa iskart po soliariumo nepataria eiti. reikia palaukti bent pora valandu.
pirmam kartui uztektu 5min.
o del nusirengimo, tai manau tam ir yra soliariumas, kad galetum visa lygiai nudegti. geriausiai degintis nuogai.  rolleyes.gif

na baltaodems EQUADOR soliariumuose yra geras kremas IMPACT jis neleidzia nudegti raudonai, is karto degama rudai thumbup.gif o kad nereiketu laukti tai siulau paskambinti i studija ir uzsirasyti, kas ir kokia valanda ateina, ir viskas tada bus ok smile.gif na bent jau as taip darau blush2.gif cool.gif smile.gif
Atsakyti
As einu "prie saules" visai patinka man ten wink.gif ir kremuka gera pasiemu, bet jau kad ten apgaudineja su tuom nuolaidu kortelemis tai siaubas g.gif sako kad su nuolaidu kortele 1Lt.uz senesnius , y kitus ale turi moket su nuolaidu koretel 1,10Lt bet moki 1,15 ar dar daugiau .... g.gif wienu zo , apgauna kaip tik nori blush2.gif
Atsakyti
na as einu i eurogym, ten studentems kainuoja virs 80ct,cia su nuolaida. man ten visai patinka, ir aptarnavimas malonus ir siaip gan jauku smile.gif kokia jusu nuomone apie eurogym soliariumus? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes:)
na as vakar buvau naujoje soliariumu studijoje Sontile smile.gif
zinokit kaina verta idegio smile.gif
Galvojau,kad nieko neidegsiu, bet is karto pajutau rudesni kuna...
Verta eiti tik i naujus soliariumus, nes ten naujos lempos. tuose senesniuose, sauleje, tropoku saloje ir siaip kitur, man nepatinka... kazkaip salta man tuose soliariumuose.
Atsakyti
QUOTE(Swarovski @ 2007 12 07, 09:50)
Sveikutes:)
na as vakar buvau naujoje soliariumu studijoje Sontile smile.gif

kurioj vietoj jis atsidare g.gif ir kainos kokios stovimo?
Atsakyti
Merginos, kokį soliariumą parekomenduotumėte pietiniame? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2007 12 07, 18:52)
Merginos, kokį soliariumą parekomenduotumėte pietiniame? 4u.gif

as lankausi Grozio saloje, netoli Lyros parduotuves, priesais Leader price... patinka ten 4u.gif
Atsakyti
as lankaus tame kur yra ant gardino g. kampo
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 12 08, 00:05)
as lankausi Grozio saloje, netoli Lyros parduotuves, priesais Leader price... patinka ten  4u.gif

QUOTE(Vilkdage @ 2007 12 08, 22:17)
as lankaus tame kur yra ant gardino g. kampo

Lankausi abejuose,man irgi ten patinka ir nebrangu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 12 09, 00:31)
Lankausi abejuose,man irgi ten patinka ir nebrangu  thumbup.gif

lankiausi...lempos gal ir neblogos...bet ,kad sugedę,išsijunginėja kada nori...arba vėjas pučia kada nori-oro net trūksta doh.gif
pasakyt -pasakiau...sako,ai reikia biški kažką paspaudinėt...sako kažkas yra...mano mergelka kažką moka padaryt,kažką pauspaust (kalbėjo apie dukrą,bet apie kientės pamiršo)doh.gif
čia kalbu apie gulimą ,priešais LEADER PRICE rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 09 gruodžio 2007 - 16:47