Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(Linaxxxxx @ 2009 05 16, 09:41)
[B]
Labas. Aš vakar buvau Justės kirpykloj , tai ten dabar vau thumbup.gif kokius soliariumus pastatė. Aš tai buvau stovimam - jis ten su treniruokliu- tai gerai mane iškratė. Dar kita diena bandysiu i gulimą. Kai buvau Vilniuje Akropolyje, tai ten toks pat stovėjo tik kaina 2.5 Lt. O Šiauliuose kaina tik 1.2 Lt.  cool.gif

As ten pat siandiena buvau thumbup.gif nerealus soliariumas thumbup.gif As buvau gulime thumbup.gif Justes kirpykla gardino 15 jeigu ka thumbup.gif
Atsakyti
kas buvot kirpykloj, kur vasario 16 gatvej,salia kelioniu agenturos,pries euro gym'a?
ir dar idomu, kaip, kazi, ta kirpykla Dievaite, rudes gatvej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2009 03 20, 15:43)
Na pvz. as dariausi vakar  brazilišką "Grožio paslapty" pas Astą. Už depiliaciją ir kremą stabdantį plaukelių augimą ( jo man įpylė į indelį) sumokėjau 50 lt. kainos tiek "Spa Vanilėj", tiek "Grožio paslapty" panašios 30-40 lt. Niekur man neskauda, niekas neparaudę, vakar po depiliacijos gal porą valandų ir jutau, kad kažkas daryta, o paskui jau nebe. smile.gif

Nors dar nesidariau,bet bent dabar tai asmeniškai Asta iš Grožio paslapties sakė, jog "apsitvarkymas" bikini - 30lt. O pilnas jau 50lt. rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas koki gera soliariuma pietiniame, pasiulytumete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almantė: 25 gegužės 2009 - 09:38
QUOTE(Almantė @ 2009 05 25, 08:36)
O gal kas koki gera soliariuma pietiniame, pasiulytumete?

Kaip jau rasiau kirpykloje "Juste" yra nauji soliariumai. gulimas kainuoja tik 1.20 , o jis atsirado tik pries 3 sav. mano veidas nelabai idega, bet siame soliariuma is karto matosi thumbup.gif "Juste" yra gardino 15, penkiaaukstyje pries baznycia esancia prie teniso kortu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Tija* @ 2009 04 14, 14:00)
Greiciausiai apie Ievute kalbat  ax.gif Tikrai puiki, profesionali meistre, vien geriausi zodziai. Ji man dare nuotakos makiaza, likau be zodziu  wub.gif

Labadiena,

Perskaiciau apie visaziste,kad geri atsiliepimai,noreciau jos telefono ar kur dirba? nes mums liepos menesi krikstynos,o mano visaziste pabego is Siauliu,o rizikuoti nenoriu.....
kaip apibudintumete jos atliekama makijaza,ryskus,neryskus,ar atsizvelgia i rubus ka vilkesite.....

Henriluk

Merginos rekomenduokite visaziste profesionale,kaina neaktualu,svarbiausia rezultatas......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HenriLuk: 26 gegužės 2009 - 14:27
QUOTE(HenriLuk @ 2009 05 26, 12:26)

Merginos rekomenduokite visaziste profesionale,kaina neaktualu,svarbiausia rezultatas......

sveika, man labai rekomendavo drauges visaziste Sotera. ji nedirba jokiam salone, pasiskambini ir susitari, atvaziuoja kur tau reikia, arba tu vaziuoji iki jos. na as dar nebandziau. birzelio gale galesiu parasyti ispudzius, jei tau tinka mirksiukas.gif
isivesk i google sotera siauliai, tai ismes apie ja mirksiukas.gif ji daug ivairiu ivertinimu yra gavus ir pan.. na isbandsiu, parasysiu smile.gif
dar esu ejus i bonasforca pas Roberta (ar kazkas panasaus, nelabai pamenu vardo), tai irgi patiko.
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 05 27, 08:02)
sveika, man labai rekomendavo drauges visaziste Sotera. ji nedirba jokiam salone, pasiskambini ir susitari, atvaziuoja kur tau reikia, arba tu vaziuoji iki jos.  na as dar nebandziau. birzelio gale galesiu parasyti ispudzius, jei tau tinka  mirksiukas.gif
isivesk i google sotera siauliai, tai ismes apie ja  mirksiukas.gif  ji daug ivairiu ivertinimu yra gavus ir pan.. na isbandsiu, parasysiu  smile.gif
dar esu ejus i bonasforca pas Roberta (ar kazkas panasaus, nelabai pamenu vardo), tai irgi patiko.

Labasrytelis 4u.gif

Na pas mus dar rytas......Dekui! As anksciau eidavau,tiksliau atvykdvo i namus tokia Odeta,ji dirbo spa Vanileje,tai super uzsimerkus rekomenduociau,bet deja kaip vakar suzinojau ji isvykus i Londona gyventi,tad nuliudau......
O seip kirpeja tai galiu drasiai rekomenduoti dirba "sigitos" kirpykloje,pietiniame raj,kirpeja Andzelika thumbup.gif
Atsakyti
Labux. Kaip minejau man tai labai patiko Justej. O gal yra kokiu atsiliepimu apie Akropolio soliariumus?
Atsakyti
Aš lankausi soliariume "Sunline", neperseniausiai įsikūręs tilžės g. 37,vietoj buvusios kompiuterinės "Aladinas".Jei dar kas nesiorentuojate,tai jis yra raudonuose namuose,netoli prekybcentrio "IKI". ax.gif
Man ten patinka,aptarnauja visada labai maloniai,lempos stiprios,o kaina tikrai pigi,tik 1.10lt už minutę,perkant abonementus kaina dar krenta. smile.gif
Yra 5 soliariumai,iš jų 1 tikrai yra stovimas,vienas gulimas stipresnis, ir dar keli gulimi tikriausiai.Į stovimus neinu,kai durys buvo pradarytos tai mačiau,kad 1 yra,o ar daugiau yra jų,nežinau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaxxxxx @ 2009 05 28, 11:15)
Labux. Kaip minejau man tai labai patiko Justej. O gal yra kokiu atsiliepimu apie Akropolio soliariumus?

geri akropoly soliariumai ir kainos nesikandzioja smile.gif yra ten ir stovimas tas vibruojantis smile.gif
as dabar akropolio soliariumui teikiu pirmenybe thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miltiniene @ 2009 06 01, 10:47)
geri akropoly soliariumai ir kainos nesikandzioja smile.gif yra ten ir stovimas tas vibruojantis smile.gif
as dabar akropolio soliariumui teikiu pirmenybe thumbup.gif  thumbup.gif

O kiek akropolyje kainuoja tas stovimas vibruojantis ir gulimas iš geresnių ?
Atsakyti