Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(klik @ 2009 06 13, 13:40)
Pradejau ten lankytis, nes labai patogu, salia namu smile.gif ir ten taip patinka, kad i kitus nebesinori eiti schmoll.gif pabandziau i kita, isvis nesijaute, kad buciau soliariume pabuvus. Tik galetu daugiau soliariumu buti, nes kai daugiau prieina, eiles susidaro biggrin.gif

Aš, tai tokia varlė keliauninkė, tai per visus einu biggrin.gif jeigu patinka užsuku dar kartą, nepatinka nebeinu biggrin.gif bet šita smatyt dar niekada nebuvo pakeliui tai neužlėkiau, bet gal reiks nubėgt kokią dieną dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 06 13, 14:30)
Aš, tai tokia varlė keliauninkė, tai per visus einu biggrin.gif jeigu patinka užsuku dar kartą, nepatinka nebeinu biggrin.gif bet šita smatyt dar niekada nebuvo pakeliui tai neužlėkiau, bet gal reiks nubėgt kokią dieną dabar  smile.gif

O kokie dar patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 06 13, 17:50)
O kokie dar patinka? smile.gif

Šiaip labiausiai patinka stovimi smile.gif bet kartais nevengiu ir gulimo, kažkaip gulimam man blauzdos geriau įdegą g.gif
dabar Justėj patiko, po to kur neseniaia atsidarė vietoj kompiuterinės soliariumų studija, ten patiko smile.gif dabar būtinai noriu pabandyti sontilę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 06 13, 19:17)
Šiaip labiausiai patinka stovimi smile.gif bet kartais nevengiu ir gulimo, kažkaip gulimam man blauzdos geriau įdegą  g.gif
dabar Justėj patiko, po to kur neseniaia atsidarė vietoj kompiuterinės soliariumų studija, ten patiko smile.gif dabar būtinai noriu pabandyti sontilę  bigsmile.gif

O ta prasme kokios dar soliariumu studijos patinka? kur dazniau eini? kur gerai? smile.gif
O siaip man labiau gulimi patinka smile.gif Sontilej stovimas vienas geras yra, kur kartu kaip ir treniruoja dar thumbup.gif
Atsakyti
Rekomenduokit gera pedikiuriste! Labai jau reikia
Atsakyti
Galiu drąsiai rekomenduoti Spa vanilės saloną bikinio depiliacijai. Nsatia labai gerai atlieka darbą ikr aplinka labai jauki.
Jokiais būdais nerekomenduočiau Divalio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 06 13, 22:32)
O ta prasme kokios dar soliariumu studijos patinka? kur dazniau eini? kur gerai? smile.gif
O siaip man labiau gulimi patinka smile.gif Sontilej stovimas vienas geras yra, kur kartu kaip ir treniruoja dar thumbup.gif

Jo smile.gif jo tas kratomas liux biggrin.gif aš Justės kirpykloje tokiame buvau, nors ištisai eit man nepatiktų, nežinau kodėl smile.gif
šeštadienį galvoju nulėkt į Sontilę thumbup.gif
O jei reikia pasideginti greitai, tai netoli manęs yra soliariumų studija, taip ir vadinasi, nu lyg ir neblogi solriumai tik aptarnavimas nepatinka schmoll.gif

QUOTE(materiallove @ 2009 06 16, 20:43)
Rekomenduokit gera pedikiuriste! Labai jau reikia

Man patinka kaip Dora sutvarko, ji dirba Šiaulių viešbutyje, tik kaip nulakuoja nepatinka, bet kaina palyginus juokinga, ir šiaip moteriškė maloni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 05 20, 19:43)
kas buvot kirpykloj, kur vasario 16 gatvej,salia kelioniu agenturos,pries euro gym'a?
ir  dar idomu, kaip, kazi, ta kirpykla Dievaite, rudes gatvej g.gif

Bet kad grozio salonas yra ne pries euro gym'a, o tose pat patalpose kaip ir gym'as g.gif
Man irgi butu idomu apie si grozio salona ka nors suzinoti,aisku kainas irgi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 06 18, 10:07)
Jo  smile.gif jo tas kratomas liux biggrin.gif aš Justės kirpykloje tokiame buvau, nors ištisai eit man nepatiktų, nežinau kodėl smile.gif
šeštadienį galvoju nulėkt į Sontilę  thumbup.gif
O jei reikia pasideginti greitai, tai netoli manęs yra soliariumų studija, taip ir vadinasi, nu lyg ir neblogi solriumai tik aptarnavimas nepatinka  schmoll.gif 

As i ta kratoma pradzioj eidavau, ne buvo smalsu kas kaip, bet kai labiau megstu pagulet, tai i gulimus ir einu smile.gif man Sontile vos ne salia, tai ten ir einu.. Patinka ten ir soliariumai, ir dirbancios mergaites thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
girdejau daug gandu bet pati dar nebuvau kad geras soliariumas pietinyje, raudonuose namuose vietoi zaidimu salono Aladinas o ir kainos nesikandzioja siuolaikiskai - antikrizines lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės 4u.gif
Pasidalinkite patirtimi ir rekomendacijomis apie bikinio zonos depiliaciją. kokios kainytės? kur geriausiai daro?

Atsakyti
Norėjau paklaust koks yra vardas kirpėjos iš Divalio. Tokia blondinė trumpais plaukais, 40+ metų, maloni moteris. Kai buvau pas kirpėją Iną mačiau, kad ir ji gražiai kerpa:)
Atsakyti